Intilnirea Nationala de vara a sarbatoririi Asociatiei Club RV

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Intilnirea Nationala de vara a sarbatoririi Asociatiei Club RV

Mesaj de Rusu Mihail »

Salutari tuturor rulotistilor si camperistilor din Romania, indeferent apartenenta, grupul, sau alte forme de organizare !
Aceasta postare, cum era cindva obiceiul, se adreseaza tuturor posesorilor de RV-uri si puteti sa o considerati, o invitatie.
Am citit si am rasfoit paginile forumului referitoare la aceasta intilnire. Pe scurt, fara polologhie, va propun urmatoarele:
Propun ca anul acesta sa facem aceasta adunare in Pensiunea La Moara, Zorilor 6 Cod 525300 Intorsura Buzaului, Covasna
Motivele: La Vampire Bran, am mai fost la alta intilnire nationala, conditii ok, dar pretul ridicat si este mereu aglomerat.
Din topicul "Lista participantilor la Intrunirea pentru AGA 14 - 18 iunie" reiese prezenta a 11 echipaje, adica foarte putini.
Avind in vedere conditiile de La Moara, tariful accesibil, cit si faptul ca se pot face si rezervari la cazare, cred ca suna Ok..
In plus, locatia este mult mai accesibila, atit dobrogenilor cit si a moldovenilor, care sunt intr-un numar majoritar in Club.
.
Link locatie : http://www.pensiunealamoara.ro/ GPS GPS N45.66465 - E26.05649
In acest topic, se pot face atit inscrieri ale echipajelor ce doresc sa participe, cit si alte comentarii ce tin numai de subiect.
Participarea ca in fiecare an, asa cum am decis in Dec 2006, este libera, neconditionata, o ocazie buna pentru cei mai noi !
.
Deocamdata asteptam parerea tuturor si inscrieri pe Lista de participare. Noi si familia Ani & Gabi Dragomir, venim 100 %
.
Fişierul ataşat Pensiunea La Moara 2.jpg nu mai este disponibil
.
Fişierul ataşat Pensiunea La Moara 4.jpg nu mai este disponibil
.
Pensiunea La Moara 4.jpg
Pensiunea La Moara 4.jpg (114.03 KiB) Vizualizat de 4227 ori
.
Lista participantilor la Intilnire nationala de vara a sarbatoririi Asociatiei Club RV ( 13 ani de la infiintare )

01- Mihail & Mariana Rusu - camper - Lipanesti PH
02- Gabi & Ani Dragomir - camper - Ploiesti
03- Fam Bigu Dorel & Oana - camper - Bucuresti
04- Curelea Constantin - rulota - Bucuresti
05- Ditoiu Dorel - camper - Bucuresti
06- Lupu Ciprian & Irina - camper - Bucuresti
07- Duret Florin & Doina - camper - Braila
08- Argatu Stefan - rulota - Ploiesti
09- Grosu Viorel - camper - Cernavoda
10- Constantinescu Viorel - camper - Galati
11- Rosca Ciprian - camper - Birlad
12- Holom Maria & Claudiu - camper - Ploiesti
13- Gica Papuc - camper - Ploiesti
14- Cicu Vasile - rulota - Tecuci
15- Ionica ... - rulota - Tecuci
16- Nelu &Dana Predonu - cort Litoral '75 - IF
17- Popa Violeta & Puiu - rulota - Iasi
18- Mihaela si Doru Bodeanu-camper- Ploiesti
19- Gheorghe Michele - camper - Bucuresti
20- Bosnegeanu Rodica - - Bucuresti
21- Adam Alexandru - camper - Corbeanca
22- Aftudor Vasile - camper - Bacau
22- Trifa Stelian - rulota - Slobozia
23- Valentin & Magda Busca- camper- Tirgoviste
24- Dragos Astefanei - camper - Ploiesti
25- Fam. Nistor - rulota - Rădăuți
26- Singuran Ion - camper - Ilfov
27- Ciprian D. - - Buzau
28- Ursu Doru - - Brasov
29- Nedelcu Maricel - rulota -
30-
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: Intilnirea Nationala de vara a sarbatoririi Asociatiei Club RV

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Prahovenii raspund prezent indiferent de locatie, eu personal nu am mai fost aici dar din descrierile colegilor se pare ca este ceva deosebit.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
BIGU DOREL
Membru forum
7
Oras: stefanestii de jos /ilfov
Data nasterii: 07 Feb 1967

Mesaj de BIGU DOREL »

Cunoastem aceasta locatie,este frumoasa,sintem de acord cu ea si vom participa si noi fam.Bigu.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Nu e nici o interdictie,e o regula a forumului introdusa din 2010.Daca deschizi un alt topic o sa-ti apara acelasi text cu rosu.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Rusu M
Asa cum ti-am spus la tel nici eu n-am intervenit sau adaugat text nici altcineva nu cred sa fi facut asta.
O sa fac test acum cum ti -am spus la tel ... cu topic nou sa vad daca apare la fel.
De asemenea in log moderator/admin n-am vazut sa fi intervenit careva ... am facut si o poza ( print screen).

Alte 2obervatii
1. Normal ar fi sa nu ne moderam unii pe altii moderator la moderator :smoke: deci cand tu scri ceva eu nu vin peste tine ca moderator sa te ”tai ” ... poate doar sa corectez o litera tu pe mine sau eu pe tine daca am scris in viteza unul din noi...dar nu sa-ti dau peste gura :yahoo:

2. Am mai scris inca de la inceput luna trecuta ca locatia Bran la 65 ron/zi echipaj + taxa suplim pt. a3a sau a 4a pers este exagerata ... este putin cam scumpa pt unii ( CEA MAI SCUMPA ORGANIZATA DE CLUBRV IN 10 ANI ) si ca cei din conducerea care a ramas nu s-au consultat cu nimeni ....au ales asta din comoditate si fara sondaj sau consultare cu nimeni ... fara studiu , prezentare , documentare sau sondaj de opinie. M-am oprit din comentarii pt ca era singra intalnire dupa 7 luni ( SA NU LE PUN FRANA ) si totusi s-au inscris 6 nu 10 cum ai spus /scris Mihai pt ca 4 de acolo venim doar la sedinta nu si la eveniment 3 zile... adica evenimentul are ca prezenta 2 echipaje din CD si inca 4 acolo in camping ... mai exact ... sincer... acesta a fost ”feedbackul” primit... de la public de fapt de la asociati chiar daca este jenant este real ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Rosca nu a moderat
Grosu nici atat eu , nu ...tu nu

mai ramane colegul de la Piatra NEamt care daca ar fi facut-o era cu ghilimele in stilul sau caracteristic DECI NU E MANA LUI

:yahoo:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Acela este un mesaj general de avertizare a tuturor celor ce posteaza in aceasta sectiune a forumului. Apare in mod automat in aceasta sectiune.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Am sters postarea cu avertizarea ca sa nu fie probleme. Continuam discutiile asupra locatiei " La Moara " daca e ok.
Daca majoritatea considera ca le este mai la indemina si ca ar fi mai liniste, intimitate, schimbam macazul imediat.
Poate reusim sa facem si o cina festiva in spatiul special amenajat. Sunt doar idei, daca sunt ok, vom afla in curind.
.
Fişierul ataşat Pensiunea La Moara Sala 1.jpg nu mai este disponibil
.
Pensiunea La Moara Sala 2.jpeg
Pensiunea La Moara Sala 2.jpeg (223.03 KiB) Vizualizat de 4030 ori
.
Asteptam parerile majoritatii. Numai bine !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Ce-i atata paranoia cu avertizari si moderarari?
Din topicul "Lista participantilor la Intrunirea pentru AGA 14 - 18 iunie" reiese prezenta a 11 echipaje, adica foarte putini.
Nu va bazati pe "foarte putini", ca la cat de neclare sunt atatea si atatea aspecte importante legate de aceasta adunare, e greu de anticipat. Eu intentionez sa vin, dar am doua motive serioase care ma impiedica sa ma angajez ca-s prezent.
Avind in vedere conditiile de La Moara, tariful accesibil, cit si faptul ca se pot face si rezervari la cazare, cred ca suna Ok..
Am sunat la pensiune, si e deja rezervat tot ce inseamna camera/cabanuta, pentru ca e si ceva intrunire de offroaderi.
(...)
Tucson, Avento
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut !
Aseara, prin intermediul unuia din cei mai vechi fondatori, Marcel Hrituleac din CT, am primit o veste foarte buna.
Marcel este un client vechi al pensiunii si in urma discutiilor cu patronul, a obtinut un tarif preferential pt intilnire.
Mi-a comunicat, ca vom avea de plata pt. campare suma de 30 lei / zi de echipaj, ceea ce cred ca este de bun simt.
Deasemeni, este dispus sa ne ofere si o masa festiva cu un meniu traditional, pe care il stabilim (daca se doreste)
Intr-adevar Pensiunea este rezervata, dar locul de campare cit si seara festiva, sunt deja rezervate pentru ClubRV.
Avind in vedere cele de mai sus, in caz ca mai sunt intrebari, il puteti suna direct pe Marcel Hrituleac 0722.273150
Nu puteam sa-mi permit sa va propun o locatie, care deja era rezervata.
O zi frumoasa si Hristos s-a inaltat !
Vasile Cicu
Membru asociat
8
Oras: Tecuci
Data nasterii: 08 Noi 1947

Mesaj de Vasile Cicu »

La intalnirea de la Moara la Intorsura Buzaului participam si noi fam Cicu Vasile si Ionica din Tecuci dorim si masa festiva
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Participam si noi la intalnirea de la... La Moara... cu cortul... sa reprezentam si minoritatile :)))

cort Litoral '75
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Scrie răspuns