Asigurare CASCO pt camper sau ASISTENȚĂ RUTIERA

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Asigurare CASCO pt camper sau ASISTENȚĂ RUTIERA

Mesaj de Lupu Ciprian »

Piata din Ro de rulote si respectiv autorulote este constituita in proportie de 80% din vehicule mana a doua de import...
Avand in vedere faptul ca multi dintre noi avem vehicule s.h. mai vechi de 5 poate chiar 10 ani, ( unii colegi) , as vrea sa va expun 2 produse care ar putea fi interesante atat pt. cei cu autorulote mai vechi de 10 ani la care nu se poate face Casco, sau cei cu rulote care vor sa-si faca o asigurare de concediu care nu este o asigurare de sanatate ... ESTE MULT MAI MULT ... adica poate acoperi aducerea vehiculului acasa sau transportul persoanelor ori masina la schimb ... ASTA CA SA NU VA STRICATI VACANTA ... in caz de...

pt concediu ...
https://www.9695.ro/card_gold.php

pt campere ...

sau CAsco Economic OMNIA

https://omniasig.ro/casco_econom.html

mai nou am gasit si asta . ..

https://www.romasig.ro/asigurare-casco- ... et-de-rca/

LUATI IN CALCUL CA NU ESTE UN CASCO FULL SI NU ESTE PT VALORI MARI , DAR ESTE MAI BINE DECAT SA NU AVETI NIMIC Si NICI NU ESTE UN PRODUS SCUMP ....
Fişiere ataşate
IMG-20190306-WA0004.jpg
IMG-20190306-WA0004.jpg (120.7 KiB) Vizualizat de 5001 ori
IMG-20190218-WA0001.jpg
IMG-20190218-WA0001.jpg (142.73 KiB) Vizualizat de 5003 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Dinu
Membru forum
7
Data nasterii: 12 Apr 1982

Re: Asigurare CASCO pt camper sau pt pasageri

Mesaj de Florin Dinu »

Suntem multi cu campere de 20 de ani vechime care costa 60 mii lei +...
15mii prima e aproape nimic...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Decat nimic......o bara fata,radiator,etc.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am tot incercat diverse variante inclusiv CASCO ECONOMIC facut la Omnia prin intermediul lui David Viorel coleg de aici ... am facut deja pt. mine , familia mea si 2-3 prieteni in ultimii 2 ani ..am tot comunicat cu ei dar trebuie gasita o varianta si in situatia in care patim ceva ....nu doar CASCO mai ales ca acest CAsco uneori e prea scump alteori nu-l fac decat la cele de pana in 10 ani vechime .

Referitor la asistenta rutiera...

Cei dela A24 asistenta rutiera nu accepta inaltime peste 2400cm la vehicul... aviz camperistilor .... pt ca mai sunt printre voi multi care ati platit , dar n-ati fost informati , deci in caz de......... NU VETI BENEFICIA DE ASISTENTA .
INFORMATIA PE CARE O AM E SIGURA 100%.

Am luat legatura cu David Viorel de la asigurari / broker coleg de aici din club.

Alta varianta este 9695 care ar costa cca. 100 eur pe an ( asistenta rutiera ) . val. EU.

O sa am raspuns si de la ADAC.

LA ADAC SE POATE SI PE PERSOANA.

Cei de la ACR mi-au dat raspuns ca doresc pe nr auto.

LA ADAC poti fi in orice masina cand soliciti ajutor. Ai un card... o serie.. Ei te ajuta sau te recupereaza dupa caz.

La ACR trebuie vazut exact daca poti primi ajutor sau poti numai pe vehiculul cu nr auto cu care esti inregistrat.

Ar trebui sa gasim un produs care sa ne asigure pt cei ce n-avem CASCO full cu masisni sau campere mai vechi de 10 ani macar asistenta rutiera in Ro si EUR.

In acest sens le-am scris si celor de la Cluj care au dezvoltat in acest sens un produs special pt noi pt rulotisti ... mai exact cei de la ACR.

Voi publica raspunsul lor . Le-am solicitat in calitate de membru asociat din CLUBRV ( propr rulote si autoulote RO ) si le-am dar date aproximative despre ”flota noastra” sau potentialul la nivel national . ..
Asistenta poate fi atat pt. campere cat si pt. auto sau remorci turistice.

De la Bogdan Muresan am mai multe informatii ...

O sa avem si un raspuns cu cifre pt. acoperire RO sau EUR .

Bogdan Muresan

”În mare serviciul cuprinde depanare - tractare - cazare, 24/7, gratuit și ori de câte ori este nevoie ....plus servicii conexe în variantele Romania/Europa.
Limitările derivă din înălțimea autorulotei dvs. care depășește standardul din convențiile europene și ar putea fi punctuale/ ocazionale.
La Cluj am dezvoltat un produs particular pentru un dealer WV comerciale Crafter care vinde mai multe modele în situația menționată.
Vă voi trimite termenii și condițiile serviciului pe email, însă este necesară o discuție detaliată. Vorbim când doriți dvs. ”
Sorin Pui
Membru asociat
8
Oras: Reghin
Data nasterii: 04 Iun 1968

Mesaj de Sorin Pui »

Eu am platit ieri pentru al treilea an la ADAC pentru perioada 01.06.19-31.05.20. 109 euro pe familie. Eu, sotia si baietelul. Toti avem niste carduri galbene si suntem asigurati nu pe o masina anume ci in orice masina. Chiar daca nu conducem. Baietelul meu sigur nu va conduce (:)) si nici nu intra in vreo alta masina fara noi... Este adevarat ca inca nu am avut niciodata nevoie dar si ma simt mult mai in siguranta. Daca ma uit pe site-ul lor, la ce iti ofera acest card, mie mi se pare ca este mai bun decat orice alta varianta pe care am studiat-o. De pe forumuri, romanesti sau straine, am aflat ca sunt prompti, seriosi si de cuvant, sunt supranumiti ingerii galbeni iar omologii lor din alte tari cand aud ca ai asigurare ADAC iti raspund de asemenea cu maxim de solicitudine.

Inconvenientul este ca orice comunicare se face in germana, de pilda daca le trimit un mail in engleza imi raspund in scris, prin posta, dupa cateva saptamani. Asupra mail-ului meu imi spun doar ca l-au primit. E adevarat ca sunt vreo 2 numere unde daca suni in caz de urgenta, zic ca au si vorbitori de engleza.
Ultima oară modificat 30 Mai 2019, 01:48 de către Sorin Pui, modificat 1 dată în total.
Sorin Pui
Membru asociat
8

Mesaj de Sorin Pui »

Daca nu faci asigurare pe familie ci doar pe sofer este mai ieftin, vreo 89 de euro parca. Se poate vedea pe site-ul lor.
Sorin Pui
Membru asociat
8

Mesaj de Sorin Pui »

Din punctul meu de vedere, ca unul care am studiat toate ofertele, niciuna nu bate ADAC, este mai ieftina decat oricare alta din Romania avand incomparabil mai multe avantaje si este valabila peste tot in Europa.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

PT ADAC ...mi-am facut un text in lb germana pe care am sa-l trimit la corectat catre prof. Smolniki , colegul nostru ca sa fie frumos redactat si corect. Apoi am sa-l trimit catre ei .

La cel in engleza mi-au trimis un raspuns dupa 1 luna nepersonalizat care are mai mult a fi un raspuns automat decat dedicat pt mine ... oricum textul p care-l trimitem ( INTENTIA DE COLABORARE ) fiind adresat de pe pers juridica o sa-l supun spre studiu si catre conducere ...
Pot face si simpla cerere de oferta ...

@SORIN PUI

Nici una nu bate A.D.A.C. -ul intr-adevar mai ales pt ca te salveaza de oriunde indiferent in ce masina te afli..
Cei de la ACR inclusiv directorul de la Bucuresti nu au decis inca exact cum sa faca cu noi cu cei cu autorulote si rulote din cauza gabaritului .

Le-am spus de mai multe ori ca e importanta inaltimea de 320cm nu doar sa facem pt turisme sau rulote 280cm/h e important si pt. autorulote .

PE NOI NE-A SALVAT ADAC si -n Grecia la o problema cu turbina eu si cumnatul meu am ramas cu masina functionand insa nu mai ”avea ” turbo , au venit dupa noi pe insula. Era un furtun de presiune care a venit dupa 3zile dar ni s-a decontat si inchirierea unei masini , apoi s-a rezolvat , schimbat. Ne-au intrebat seria cardului nr de masina necontand nr inmatr deci nu e nominal pe auto decat pt S.R.L. cu flota....

REVENIND la o posibila colaborare cu ACR Romania care oricum e membru FIA ( FED. Inter auto ) deci are acoperire la nivel de EUR prin parteneri.....

Probabil ca ar trebui ca cineva din conducere sau mearga la ei in audienta si se rezolva ... am sa scriu ceva date concrete de trimis la ei si le voi valida cu conducerea clubului ... ca sa fie ceva oficial.
Momentan le -am da info despre gabarit si necesitatile noastre in caz de...

Aici aveti unul din raspunsurile domnului PRUDUS de la CJ care a dezvoltat un astfel de produs pt o flota de la o societate comerciala cu vehicule de 3mh cu 7m lungime ce necesitau o astfel de tractare , salvare , reparare , in caz de....
O sa vorbesc si cu cei de la Bucuresti inclusiv cu directorul desi cred ca cel mai bine e sa fie cineva din conducere care sa mearga la o discutie ...

Buna ziua!
Ca urmare a discutiei de ieri, revin cu urmatoarele informatii:
1. Produsul despre care am vorbit cu dvs. necesita cateva modificari
pentru a putea fi ofertat si catre o parte terta; in primul rand
facturarea se face automat catre Autoworld SRL, deasemenea sunt cateva
incompatibilitati in sectiunea "Termeni si conditii" care trebuie
eliminate, etc.
2. Am transmis dorinta membrilor clubului dvs. catre persoana
responsabila din Centrala noastra si exista interes de a furniza un
serviciu conform cerintelor discutate, insa in primul rand produsul
trebuie creat si implementat pe platforma noastra - ceea ce implica
conceptia lui (chiar daca ar fi aproape identic cu cel despre care am
discutat) si apoi implementarea in softul nostru de catre un furnizor de
servicii extern.
Practic, in acest moment nu va putem oferi un produs standardizat si
valid. Vom incerca sa fim operativi si sa va furnizam o solutie
potrivita cat mai rapid, totusi nu mai devreme de prima parte a
saptamanii viitoare. In acest sens, va invitam sa ne transmiteti
cerintele dvs. pentru serviciul dorit plecand de la informatiile
cunoscute deja sau comparativ cu alte servicii similare astfel incat
produsul viitor sa fie cat mai satisfacator. Va rog sa va informati si
de pe site-ul nostru (www.acr.ro) si sa aveti in vedere ca devenind
membru ACR se obtine un pachet structurat de avantaje, asistenta rutiera
fiind doar unul dintre acestea (contine 4 mari categorii: a) accesul la
facilitatile si programele clubui; b) ajutor rutier gratuit 24/7 in
Romania/Europa pentru un an; c) accesul la documentele internationale
ale FIA si d) reduceri in sistem PARTENER pe 3 nivele - international,
national si local).
In situatii punctuale, respectiv daca cineva doreste produsul existent
acum inainte de a implementa unul nou, va rog sa transmiteti informatii
concrete (date autovehicul, date membru - PF sau firma, detinatie,
perioada etc.) pentru a analiza realizarea unui contract/ a unei polite
personalizata plecand de la produsul nostru existent destinat
autovehiculelor care nu se incadreza in standardul existent.
Sper ca acesta sa fie inceputul unei viitoare colaborari reciproc
avantajoase. ”
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Salut!
Eu am o polita casco la Allianz, cu tot cu tractare. Credeti ca ADAC-ul e mai performant (ca servicii oferite) decat o polita casco?
N-am beneficiat momentan de polita si nu am idee cum functioneaza.
Fendt Saphir 495
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca ai tractare si EUROPA E f ok pt ca se realizeaza prin partener la nivel international .

Daca nu este specificat in contract ce H are vehiculul este posibil sa fi refuzat pt ca tractarea inclusa este pt turisme depinde ce fel de contract ai si cu ce clauze.

ADAC si altii ca el ACR ori alti ”provideri” furnizeaza si depanare sau mici reparatii pe loc.
Parcarea vehiculului in locatii proprii la nivel international fara sa platesti pana la remediere.
Transport sau recuperare persoane.. cazare sau vehicul la schimb ( de inhiriat ) .

De ex. noua ne-a schimbat ADAC ul un Grecia furtunul de la intercooler dar dupa 3 zile pt ca pe insula Corfu nu era pe stoc la nimeni . A venit de la IGoumenitsa sau Salonic dupa 24h piesa un furtun de 80 eur... dar ne-au ajutat din prima zi ... la locatie in drum ... inclusiv cu identificarea defectului si nu am mai ajuns la service deloc .
S-a rezolvat frumos tot, merita banii ...

Au si alte servicii gen pana de cauciuc , deblocare usi , reatriere pasageri acasa in caz de imposibilitate de remediere defect , te ajuta la o eventuala pana de motor, remedieri diverse incluse cu interventii nelimitate NU DOAR TRACTARE .

Tractarea din asigurari e doar pana la primul service si , repet trebuie verificat daca te accepta cu h 300cm .. daca nu e trecut in contract sau nespecificat aflii din pacate la fata locului .

Mie mi s-a rupt o planetara in mers in Austria la camper in zona aeroport Wiena , credeti-ma tarifele -s astronomice pt astia de 7m ca noi cu h 3m. NU TE ia oricine...
La fel si in service cel putin in Ro sunt un sfert din ele care sa primeasca pe lift asa grreutate mare si h mare ... ( elevator ) si hala... mare , inalta .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ in atentia conducerii

Directorul ACR ROMANIA doreste intalnire la sediul central Buc cu o pers din conducerea asociatiei si asta de preferat saptamana aceasta pt ca dansii vor sa faca ceva dedicat pt rulote / autorulote si sunt presati si de cei de la CLUJ care deja au dezvoltat pt un SRL un astfel de serviciu .

I-am spus ca voi expune conducerii CLUBRV RO

Alin DROSU

Deputy Director
Automobil Clubul Roman
(certified to ISO 9001:2015)
27 Tache Ionescu sector 1
010353 Bucharest
Romania
Phone:+40 21 222 15 53
Fax:+40 21 317 15 52
Mobile: +40 745 382 780
E-mail: alin.drosu@acr.ro
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Ciprian, ai idee daca esti cu rulota si ai o buba la ansamblu ( rulota sau masina) ADAC-ul te salveaza cu ambele?
Ma tenteaza sa imi fac si eu cardul.
Carado A464
0723830014
Scrie răspuns