Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu Florin.S-a gatat,oamenii au inteles (unii) ,locatia de la Costinesti nu va mai fi disponibila (pana la urma proprietarul hotaraste ,fara suparare).
Daca vrei sa ramai pe aici ,poti face analiza pe text ...
Este mult mai importanta o cratima :)) (vroiam sa va spun ,,gluma cratimei " dar este prea vulgara ..prea a -la Costinesti ).
VA rog sa va opriti pt. ca nu ajungem nicaieri cu replici la infinit !
Am sa gasesc o solutie in cateva zile sa rezolvam problemele...
NU le pot rezolva aici . NU ma ajuta cu nimic nici pe mine , nici pe dvs. sau pe ceilalti membri ai forumului sa dezvoltam un topic fara sfarsit .
Cert este ca am sa gasesc sigur o solutie cu care am sa vin si mergem inainte mai ales ca vine vara .
Am sa va comunic.
O zi buna tuturor si va multumesc pt. intelegerea ( sau atitudinea concilianta ) de care sunt sigur ca o sa dati toti dovada !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In sase pagini ale acestui topic nimeni nu a raspuns la intrebarea pusa in denumirea topicului de catre Dl. Curelea .Tot topicul este o amestecatura de ganduri, atacuri, insulte( mai directe sau mai indirecte), cultura, incultura, calcule, interogari, desteptaciune, prostie, avutie, saracie, orice dar nimeni nu a raspuns la intrebarea topicului. Dupa parerea mea raspunsul este; NU, pentru ca nu toata lumea stie cum este " afara", nu toata lumea isi permite ca " afara" , nu concep sa traiasca ca "afara", nu sunt invatati ca " afara". Saltul de la nimic la " ca afara" este prea mare si prea brusc cand vrei sa sari niste etape, ani de dezvoltare si de educare. Eu cred ca abordarea este gresita, dar ce stiu eu ?
Pentru ca, asa cum a spus cineva," sunt moderator si pot", voi sterge toate postarile din acest topic si voi lasa doar prima postare, a Dlui.Curelea, pentru a primi un raspuns la acea intrebare sau poate ne invata cineva cum sa vrem, la posibilitatile noastre materiale, o tara ca afara?
Nu astept replica la postarea mea pentru ca oricum voi sterge tot pana la prima postare. Va multumesc pentru intelegere.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Puteti sa arhivati topicul, dar nu-l stergeti, pentru ca peste ani de evolutie a societatii romanesti, sa se constate care erau discutiile anului 2019.
Sunt deja 15 ani de la aparitia forumului, 12 ani de UE!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Viorel si eu spun / propun la fel ..
Te rog arhiveaza-l dar nu sterge mesajele.
Lasa-le sa ramana pe cei ce vor veni mai departe... sa le avem in istoric.
Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pentru ca, asa cum a spus cineva," sunt moderator si pot", voi sterge toate postarile din acest topic si voi lasa doar prima postare, a Dlui.Curelea, pentru a primi un raspuns la acea intrebare sau poate ne invata cineva cum sa vrem, la posibilitatile noastre materiale, o tara ca afara?
Nu astept replica la postarea mea pentru ca oricum voi sterge tot pana la prima postare. Va multumesc pentru intelegere.
Nu multumiti, ca nu si-a exprimat nimeni intelegerea si/sau acordul pentru asa ceva!
Eu zic sa va ganditi la cat timp au petrecut atatia oameni sa scrie si sa transmita niste idei - bune sau rele, simpatice sau antipatice sau in orice alt fel. Nu merita atata atentie si consideratie efortul lor?
Este impotriva ratiunii existentei unui forum stersul discretionar, va rog sa va mai ganditi! Plus ca (iertata fie-mi indrazneala), daca nu cumva sunteti proprietarul forumului, ma tem ca sunteti pe cale sa comiteti un abuz grav. Mai bine consultati (un poll?) comunitatea.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Grosu M Viorel scrie: ↑23 Mai 2019, 14:37
In sase pagini ale acestui topic nimeni nu a raspuns la intrebarea pusa in denumirea topicului de catre Dl. Curelea
Daca ma uit la postarea mea de pe prima pagina, incepe cu "Vreau si eu o tara ca afara!"! Si... este si continuata exact pe ideea primului post! Deci... nu chiar "nimeni" nu a raspuns la intrebarea si completarile din denumirea Topicului si dezvoltarea primului post
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445