Vrem o tară ca afara? Sau nu!

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Vrem o tară ca afara? Sau nu!

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , asa am sa fac.
Cred ca aceasta este cea mai buna varianta mai ales pt evitarea discutiilor de acest gen pe viitor.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Respect!
Fendt Saphir 495
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Am tot auzit despre plățile făcute pentru diverse materiale necesare locației de la Costinești. O parte au intrat în circuit, pentru folosirea lor an de an iar o parte, perisabile sau consumabile, probabil s-au epuizat. Ce nu am auzit și nu a văzut nimeni a fost registrul cu persoanele campate în această locație de-a lungul perioadei de funcționare. Deci sumele încasate de fiecare responsabil de locație și procesele verbale de predare-primire la schimbarea acestora și semnătura celui care a încasat aceste sume de la responsabilii de locație. Abea atunci se va putea face o evaluare exactă sau o balanță, între încasări și cheltuieli. Pentru a fi cât mai aproape de adevăr și a nu mai isca atâtea controverse, ar fi de folos ca la ședința AG să fie aduse și aceste registre și procese-verbale, pentru ca membri cotizanți să poată lua o hotărâre în cunoștință de cauză.

Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Recititi postarea lui Lupu,cu mai multa atentie va rog (cea lunga ..cu multe randuri..).
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Aici s-a gresit din partea lui Ciprian!

Trebuia postat mereu pe topicul dedicat ce persoane sunt campate, ce perioada, cati sunt membri cotizanti, cati au devenit doar pt a beneficia de locatie, si cei care nu frecventeaza aceasta locatie, ar fi văzut ca prezinta interes, si ca lumea vine.... Ba unii au plătit cotizatia doar pt locatie, cati membri noi a atras.. si atunci se vedea mereu, in timp real ca locatia a fost un succes!
Unii carcotasi care stateau si priveau, spuneau ca lumea nu vine, ca locatia e doar pt bairamurile lui Lupu si gasca lui, ar fi vazut ca n-a fost asa.. dar acum e prea tarziu..
Se postau ce- i drept informatii dar pe grupul inchis de whats up,si vedeau doar participantii, nu si privitorii de acasa care nu erau in grup.. Pe forum fara sa vrea tot arunci un ochi daca se puneau informatii..
Iar cat despre cheltuieli si incasari ar fi trebuit un registru, pe un caiet care sa fie prezentat doar membrilor CD, nu trebuiau sa stie toata lumea ce s-a dat la negru, la alb.. repet doar CD.. Oricum locatia s-a autosustinut din donatii si plati.. Dar din zece lei pe zi, nu se putea imbogati nimeni.. Daca a fost profit s-au luat consumabile, Wc eco si alte acareturi.. NICI DECUM CAMPERE cum cred unii ca si-a luat Ciprian, si ca si-ar finanta CONCEDIILE IN GRECIA cum se mai aude in gura targului din cei zece lei pe zi incasati de la Costinești!

Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Ca la Tuzla,cu Viorel facusem un caiet in care aveam :
nr.de rulota,nr.de auto,numar de persoane in echipaj,data sosirii ,data plecarii,membru asociat sau nu era membru
Incasare de la fiecare echipaj si rest de incasat de la echipajul respectiv ( azi erau doi ,maine erau patru),noi stiam cat trebuia sa dea fiecare
Cheltuielile zilnice sau atunci cand erau: transport apa,ala cu wc-ul,benzina motocoasa,etc
Faceam totalul ,scadeam cheltuielile...treceam in caiet,cand predam lui Viorel Grosu sau el mie...stiam pe ce ne bazam ,numarul de echipaje prezente in camping ....era ca o oglinda.

Asta e lucrul care nu sa facut la Costinesti.
/dash1
Autorulota Dethleffs Just 90
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Imi permit sa o citez si pe Doamna Maria Holom. Stim cu totii, Ciprian , cum s-a votat la AGA-Sighisoara. Ai spus: "Puteti fi de acord cu Costinesti sau nu, eu am majoritate prin delegatii, deci, gata, s-a votat!".,

eliminare text cu continut /paralela spre politica

editat de Lupu Ciprian

Daca lumea doreste din nou la conducere pe Lupu Ciprian, inseamna ca asta e vointa majoritatii si trebuie respectata, oamenii se simt reprezentati de el, a făcut atatea pt club cum n-a facut nimeni.. Intalniri, reviste, promovari, a umblat cu jalba in bat la MT dupa pliante, a batut la usile primariilor pt a obtine facilitati la Tuzla..
Cum am mai spus daca s-a dansat la intalniri, asta a fost dorinta majoritatii...
O ultima paranteza.. In 2009 cand mi-am făcut cont pe Club Rv, aspiram sa devin rulotist, am dat de o conducere comunista, rigida, in Korea de sud e democratie fata de ce era pe Club Rv, cei care stiu si nu au uitat! Un amic rulotist a avut curaj sa posteze ca organizeaza o intalnire la Coada Lacului, Ceahlau, a fost imediat banat, topicul sters, cum si-a permis asa ceva..
In concluzie sa lasam majoritatea sa decida, sa vedem numarul de imputerniciri si sa si faca si Lupu, guvernul lui,cum vor si altii!

Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Cu riscul de a fi moderata pentru off topic:

Alooo, moderatoruleee, corecteaza-i greselile gramaticale lui Ionut Irimia,

Am corectat si respectiv moderat eu , LUPU CIPRIAN
Camper Hymer Exsis-t 588
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Asa e doamna, asa suntem noi astia, cu Costinestiul in vene, mai analfabeti, dansatori de manele cu burtile goale si mai amarati ca nu mergem prin Monaco la plaja.. Imi cer scuze pt limba romana, bausem o bere la Pet!

Birca Dacian Mihai
Membru forum
7
Oras: Sibiu
Data nasterii: 20 Iul 1962

Mesaj de Birca Dacian Mihai »

Ionut Irimia scrie:Asa e doamna, asa suntem noi astia, cu Costinestiul in vene, m-ai analfabeti, dansatori de manele cu burtile goale si m-ai amarati ca nu mergem prin Monaco la plaja.. Imi cer scuze pt limba romana, bausem o bere la Pet!

Cum e doamna mai sunt cativa! Oricum am vazut ca nu mi-a raspuns nimeni ca ar veni la camping sau ca ar fi in camping in 18 iunie. Cum am citit cam pe sarite postarile am reluat lectura si am realizat ca vara asta pe cativa stalpi din imprejmuire se vor pi$a cainii vagabonzi si poate vreun turist beat va voma pe undeva prin balariile de acolo si poate cativa turisti grabiti isi vor lasa urmele trecatoare sau fecalele si...cam atat!
Nu se vor juca copii in piscine, nu petreceri, nu distractie, nu litoralul pentru toti cei cu bani putini....
Dar nu va umflati in pene! Distractia va fi, ceva mai la sud, ceva mai la nord, si ne vom intalni cu RV-urile toti iubitorii litoralului. Toata stima penteu cei ce vor continua traditia petrecerii verii cu rulota sau autorulota la mare!
Pe 18 iunie ajung pe litoral cu rulota pentru 3 luni!

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Birca Dacian-Mihai, Tel. 0723/277305, e-mail: shiva@astronida.com
Rulota TEC Weltbummler din 1987 si Skoda Octavia 1,9 TDI din 2004
Există numai trei feluri de informaţie: bună, rapidă şi ieftină; poţi primi numai două dintre acestea!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Vrem o tară ca afara? Sau nu!

Mesaj de Lupu Ciprian »

VA rog sa va calmati ! Maria Holom a pus cateva intrebari care necesitau rapsuns .
NU cred ca e cazul sa intram in conflict. Eu cunosc aceasta familie personal si sunt oameni de calitate.
E gresit sa intram in conflict personal ori de cate ori NU SUNTEM DE ACORD UNII CU ALTII .
Acesta e si motivul pt. care se pierd oameni din Clubrv...

VA rog sa nu continuati cu conversatii/ controverse/replici unul impotriva celuilalt.
Referitor la ce ai intrebat @ DACIAN BARCA ... te anunt de fapt, va anunt ca la acest moment nu mai avem admin pt Costinesti ( in urma valurilor facute si rahatului rascolit ) si ne vom reorienta catre o organizare in privat care sa nu implice nici discutii si nici asociatia si nici locatia unde ”ni s-a stins lumina” (in dreptul epavei la Costinesti ) .

Va multumesc in avans celor care va abtineti sa nu mai dati raspunsuri care ar putea inflama forumul si intelegeti ca numai asa putem continua, nu cu controverse.
O zi buna !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Să înțeleg acum că acest topic este dedicat tot Costineștiului?

O luăm de la capăt?

Off!
+40 749 233 299 (Orange)
Încuiat