Propuneri întâlniri ale Asociației Clubrv pentru anul 2019

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: Propuneri întâlniri ale Asociației Clubrv pentru anul 2019

Mesaj de Florin Smolnicki »

Organizarea este impecabilă!
Doamna Violeta Popa se ocupă de toate.

Ai curaj! Încearcă! Merită!
+40 749 233 299 (Orange)
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Presupunand ca nu aflam de la tine ,alta sursa mai exista ? Ca eu ma uit ca omul pe topicul dedicat.

Am inteles,o intalnite organizata in Moldova pentru Moldova......mai pe burta asa.Cea de a doua locatie stimata doamna ?

Hai ca anul asta a-ti cam dat-o in gard cu ,,organizarea " ( ca asociatie).Si a-ti dat-o si mai tare in gard cu Asociatia.Asta este inceputul sfarsitului. :clapping:
Daca nu postam eu dimineata ,ramanea ,,secretul anului" ....
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Serghedin, nu știu care este problema Dv. vis-a-vis de persoana mea. Nu cred că ne-am cunoscut și nu cred că v-am deranjat cu ceva. Pentru cunoștința Dv., în aceste propuneri de întâlniri am enumerat, ca în fiecare an, cele mai uzuale adunări pe care le facem în cadrul Asociației noastre. Am notat la întâlnirea de Paște două locații deoarece de 7 ani se organizează o întâlnire de către colegii din București și una de către colegii din Moldova. Noi în Moldova am avut de ales din două locații : Neamț și Durău. Am ales Durău. Nu știu unde este locația aleasă de colegii din București. Cred că pe ei ar trebui să-i întrebați nu pe mine.
"Începutul sfârșitului" s-a petrecut când președintele Asociației noastre și-a dat demisia iar Asociația suntem noi, toți rulotiștii și nu cred că vom ajunge în "gard". Oricare dintre colegi poate să organizeze o întâlnire. E ușor să stai în fața calculatorului și să arunci acuze, Mai greu este să pui osul la treabă, să mergi să cauți locații, să vorbești cu oamenii dacă este permisă camparea off pe locurile găsite, dacă este sigură locația, dacă nu se fură, etc. Nu vă mai rețin cu aceste mici amănunte. Aștept replica Dv. după ce veți organiza măcar o adunare de rulotiști.
Și apropos, nu sunt înregimentată în nici o "gașcă" și nu fac nicio polemică în cadrul Asociației. Dacă am avut câteva comentarii, au fost la obiect și numai ca membru Clubrv.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Stimata doamna,eu vroiam sa stiu cand ..,,Voi din Moldova " a-ti facut public pe acest forum faptul ca organizati o intalnire la Durau sau ...unde vreti dumneavoastra ? Poate eram doritor sa cunosc plaiurile moldovenesti,ca oamenii i-am cunoscut ( baieti de isprava si femei superbe) ..
Rusinos...ati mers pe burta in limbajul celor din ,,Regat" si nu numai.
Acum sper ca m-am facut inteles cu privire la ,,,problema mea " . Am probleme mai importante (dumneavoastra nu va incadrati aici).
Am observat ca sunteti foarte activa in aceasta asociatie si de aceea mi-am permis sa va adresez o intrebare pertinenta dealtfel.

Cat despre inceputul sfarsitului ....urmaresc aceasta ,,asociatie" inca de la infiintare....si activez pe forum de prin 2003 sau 2005 parca ...
Va asigur ca nu a inceput cu demisia ,,lupului" ci cu ,,ravasitul oilor" . Cand ai multi ,,ciobani" ,cam greu cu oile.

PS-si eu tot cu ,,lupul" ...aceeasi haita, asta ca sa stiti de pe ce treapta discutam.
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Propuneri întâlniri ale Asociației Clubrv pentru anul 2019

Mesaj de Gheorghe Michel »

Legat de evenimentul Rusalii 2019 noi fam. Gheorghe (Cristi si Geta) am opta / dori sa se faca la Vampire Bran. Asa ne-ar place ... nu este neaparat obligatoriu sa fie asa.
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Cred ca este timpul sa se faca o lista cu propuneri de locatii pentru intilnirea de rusalii.Participarea ar fi pentru toti membrii clubului,iar daca se fac si alegeri cu atit mai bine.Participare la alegeri si votari, ar fi doar cu participarea membrilor cu drepturi de vot.Timpul este scurt .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut nea” NELU .......corect ! In mod normal se fac propuneri pt locatii si se face vot.
Se prezinta variante detalii , preturi , fotografii si respectiv conditiile de campare ale locatiilor eventual sindaj de opinie deschis cu termen fix/limitat.

De asemenea in cadrul sectiunii din forum dedicata membrilor asociati se convoaca in 30 de zile calendaristice A.G.A. anuala conf. statut la care este necesar sa participe 50+1% din membrii ca sa fie statutara... asta cu tot cu delegatii .

Cam aceasta ar fi calea normala de urmat .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Pentru Rusalii/AGA si eu as merge pe propunerea lui Geta/Cristi de a se organiza la Vampire.
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
GheorgheFlorian
Membru forum
8
Oras: Popesti-Leordeni
Data nasterii: 05 Iun 1976

Mesaj de GheorgheFlorian »

Salutare!! Pt intilnirea de Rusalii sunt si eu de acord cu Vampire Bran!
Volkswagen Sharan+Avento
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

DRAGI COLEGI INTODEAUNA PROPUNETI LOCATIi CU PROBLEME , LA BRAN CIND AM FOST MULTE ECHIPAJE AM AVUT PROBLEME CU CURENTUL UNDE SAR SIGURANTELE, UNDE MI-A ARS AERUL CONDITIONAT.
EU OPTEZ LA LAGUNA ALBASTRA AVEM PISCINA MARE , CURENT ,APA,SALA PTR. SEDINTA .
E CEA MAI BUNA LOCATIE CU CONDITI F BUNE.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Domnul Duret, aveti impresia ca la Laguna Albastra nu sunt probleme cu curentul?
Din contra sunt chiar foarte mari, va pot confirma colegii care au fost, si si au defectat frigidere, boilere...Eu am masurat tensiunea si mai mult de 180v nu erau, nici frigiderul pe electric nu functiona..

La orice intalnire peste 10-15 rulote vor fi probleme cu curentul.. Nu stiu eu unul sa fie in Ro, un camping sa aiba instalatii electrice sa sustina 30-40 de RV simultan..
Oricum nu cred ca pot participa, nu ma intereseaza locatia, v-am spus ca probleme sunt si vor fi mereu cu curentul!
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Scrie răspuns