topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Este localizat in sat ( drept la intrarea dinspre Tulcea), pana la ghiol e o distanta de cca.200 m, iar pana la Dunare de 2 km. Drumul este foarte bun si se poate ajunge foarte usor.
Campingul este dotat cu electricitate(prize pentru fiecare loc de campare),alimentare cu apa, grup sanitar simplu cu dusuri (apa calda) si toalete separate pentru femei si barbati, foisor pentru luat masa si loc de spalat vase cu apa calda.Nu are umbra.
Pretul pentru doua persoane este de 35 de lei pe zi(curent inclus).Se pot comanda plimbari cu barca.
Gazdele sunt foarte amabile,primitoare si serviabile. La intrarea in camping nici nu am apucat sa ne dam jos din masina si d-nul Stefan era langa noi cu doua pahare de tuica. Buna marfa!. Am facut comanda de bors de peste si peste prajit care a fost...pregatit si servit ,,ca in delta".
Ne-am simtit ca acasa…ceea ce spune multe. Gazde primitoare, atente, amabile, dar mai ales cu zambetul pe buze.Un loc unde as reveni oricand cu cea mai mare placere.
Salutare. Am avut placerea sa-l cunosc si eu pe Domnul Stefan, un om deosebit, ce se ocupa impreuna cu sotia de afacere. Ajungand destul de tarziu in Camping, acesta nu m-a taxat pentru prima noapte, iar dupa ce am venit de la biserica, in noaptea de Inviere, Domnul Stefan ne-a asteptat cu tot felul de bunatati din partea casei. Cozonac, drob de miel si drob de peste, cas, oua rosii, etc. In perimetrul campingului este wi-fi, doua dusuri si doua toalete foarte curate, igienizate in fiecare zi, loc de facut gratar, precum si un foisor destul de mare dotat cu aragaz, apa calda pentru spalat vase, vesela si tacamuri, in caz de nu aveti, etc.
Daca vreti sa pescuiti , peste drum de camping este un ponton, si se poate pescui fara probleme. Camparea a costat 35 lei, curent inclus, dar trebuie sa va spun ca Domnul Stefan va poate pregati tot felul de bunatati din peste contra unei sume de bani, bineinteles.....Noi am optat pentru scrumbie la gratar, iar in alta zi un meniu complet de 50 lei, cu ciorba de peste, felul doi 3-4 feluri de peste prajit, cu mamaliguta si usturoi, fara a se masura portiile, am mancat cat am putut. Si datorita faptului ca a fost si liniste in camping, si in jurului lui, pot spune ca recomand si eu cu caldura acest camping.
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Începând de azi am discutat și decis cu Ștefan Lazar o reducere de 25% pt membri asociati cu legitimație ClubRV ... FICC.
TARIFUL PT 2023 ESTE STANDARD
40 ron adult
20 ron copil sub 12 ani
0 copil sub 7 ani.
Totul este inclus ... nu se achita nimic pt masina rulota 220v etc
Din aceste tarife avem 25%.
Revin cu noutăți și foto recente
Au 15 locuri de rulota și condiții complete
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
La acest moment Bucataru' mai exact Nastase Cristi se afla în locație și mi a spus ca gazda l-a primit f frumos și e mulțumit.
Ma bucur sa aud ca membrii ajung la partenerii noștri.
Vom avea și poze de postat. ...
Sper ca în 2024
sa mai adăugăm la lista actuala de 20 încă 15...20 de campinguri care corespund cerințelor și care sunt dispuse la colaborare respectiv la a oferi reduceri mari la campare cum e acesta cu 25 % de exemplu...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bună ziua, da, am fost la Camping Salcia, totul este OK.
Propietarul si soția sunt de nota 10, săritori ,curat, liniste ,recomand cu placere.
De postat imagini nu mă mai bag in varianta asta cu modificari in htpp, mccd, ctrr,ori alte nebunii pe care le faceam prin 2008 de aveam ochii ca melcu' , dacă vrea cineva sa-mi spună si transmit pe whatsapp.
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste"