Nelu Predonu scrie: ↑13 Sep 2019, 12:07
Avand in vedere componenta familiei dvs. cred ca ati facut o alegere in consecinta.
Ce motorizare va avea camperul dumneavoastra ? Ce platforma ? Ce greutate proprie ? Ce norma euro ? Fiind vorba de un model 2020, va fi obligatoriu sa aveti norma euro 6d-temp. Din ce in ce devine mai importanta norma de poluare in ultimul timp.
Pe site-ul XGO vad ca informatiile sunt destul de succinte in dreptul acestui model.
Buna ziua.
Va fi noul motor fiat 2.3 multujet2, de 120 cai.
Ca sa indeplineasca norma euro6d-temp au luat 10 cai, dar au promis aceleasi performante cu vechiul 130 sau chiar mai bune, avand cuplu maxim la 1400 rpm fata de 1750. Si turbina cu geometrie variabila. Teoria suna bine, sa vedem practica.
Tocmai am fost anuntat ca a fost fabricata, asa ca in 2 saptamani ar trebui sa fie in tara. Are 3020 kg masa in ordine de mers, deci nici prea bine da nici prea rau, avand maxim 4 locuri pe scaun.
In ce priveste poluarea, am sunat in anumite locatii si mi-a zis ca primeste doar euro6 (orice euro 6).
Vad ca apar dube electrice. O autonomie de 4-500 km si peste noapte sa se incarce in camping ar fi numa bine pt autorulore, daca nu s-ar pune si problema pretului...