folie tip oglinda pe geamurile rulotei

Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
boarescuvlad
Membru forum
14

folie tip oglinda pe geamurile rulotei

Mesaj de boarescuvlad »

Am citit undeva ca nu e ok sa pui folie tip oglinda pe geamuri la rulota. Pe de alta parte jaluzele care le avem in rulote se incalzesc de numa si actioneaza ca un radiator. Eu tot vreau sa aflu de la cineva care si-a pus folie pe geamurile rulotei ce efect a avut si cat a rezistat folia.
boarescuvlad
Membru forum
14

Re: folie tip oglinda pe geamurile rulotei

Mesaj de boarescuvlad »

pana acum am vorbit cu 4 firme: doua de colantare si doua care pun folie pe geamuri auto. Raspunsul lor a fost unanim. Pe plexiglas nu se poate pune folie oglinda. Folia care se pune pe geamurile masinii nu este compatibila cu plexiglasul si dupa ceva vreme face bule si vine jos toata, folia care ar fi compatibila nu se poate pune ca e bombat si dupa ce se pune folia trebuie termo . . . ceva ca sa se muleze pe forma geamului si la temperatura aia se duce dracului plexiglasul sau crapa sau faze.
In consecinta nu se poate. Tre sa imi cumpar rapirea din serai sa o pun pe rulota =))
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Salut Vlad,un membru forum Adochitei Vlad din Suceava a postat cu ceva timp in urma in topicul deschis de el,,Cum scot insectele din geam'' se numea topicul,unde scrie ca a montat pe partea interioara a geamurilor din partea din fata a rulotei englezoaice,aceasta folie tip oglinda care se foloseste si la auto,ia legatura cu el si te poate lamurii daca a avut efectul scontat si cum arezistat in timp la el pe geamurile rulotei,ce am inteles de la el este ca in urma aplicarii acestei folii,au devenit evidente insectele moarte intre cele doua folii de geam si nu stia cum sa le scoata de acolo ca sa nu se mai vada.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
boarescuvlad
Membru forum
14

Mesaj de boarescuvlad »

1: Folia nu se poate monta pe geamurile de la rulota pe exterior pentru ca se cojeste toata, geamurile sunt curbat s.a.m.d, motivele le-am expus mai sus.
2: pe interior nu se pune folia pentru va accentua efectul de sera: vin razele solare, o parte trec prin primul strat de plexi, o parte trec si prin al doi-lea se izbesc de folie si pleaca inaoi prin cele doua straturi. Am avut la servici o situatie dinasta cu folia montata pe interior pe geamurile termopan. groaznic. Se incalzesc si radiaza de nu poti sa tii mana pe ele. Dupa ceva vreme le-am intors cu folia pe exterior
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Gresit.
Folia poate fi montata pe exterior,pe suprafete curbate si evident pe policarbonat.
Folia de protectie pentru faruri v-a spune ceva ,farurile masinilor sunt tot din policarbonat mai nou ( de cateva zeci de ani).
Folia nu se desprinde de pe geam .
Folia poate fi inlocuita usor.
Folia nu face bule de aer,cel care o monteaza ,,face bulele".

Adevarat ,o rola de 30 m de folie pentru policarbonat ,,super" ajunge la 700-800 lei sau folie mai desteapta la 30 euro pe mp montat.Cu foliile din ,,Cora" ...mai usurel /dash1

O simpla cautare cu goagle si gasim folie pt orice vrem.
Chestia cu ,,NU s-e poate " este de mult apusa.
Spor la treaba.

PS.-am mai vazut cazuri cand oamenii reclamau faptul ca le-a cazut folia de pe geam dupa doua zile dar ...ei au uitat (nu au stiut ) sa dezlipeasca folia de protectie.:))
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Folie inchisa la culoare auto NU MERGE pe geamurile rulotei . MI-a pus mie un meserias care se ocupa cu folii
( la insistenta mea findca omu mi-a spus ca nu merge ) si a stat pe geamuri citeva zile dupa care s-a desprins una cite una . Se poate pune folie pe gemurile rulotei darrrrrrrrrrrrr numai o folie speciala care este foarte scumpa , nu merita cheltuiala mai simplu schimbi geamurile si pui alte geamuri colorate . Solutia cu folia nu o mai luati in calcul .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Eu am avut un Elddis la care am pus pe toate geamurile folie auto ,tip oglinda, pe interior.Folia am luat-o din tirg de la Vitan ,10 lei sulul de 50cm pe 300cm si 15 lei sulul de 70/300 .Am tinut eu rulota inca 2 ani si jumatate si folia a ramas pe geamuri exact asa cum am pus-o ,am vindut rulota si zilele trecute m-am intalnit cu cel cvaruia i-am vindut-o si folia este tot acolo bine mersi.Poate am avut eu noroc.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Acelasi model de folie folosita la faruri (si daca nici asta nu rezista la temperatura si intemperii...) dar aluminizata putem gasi pe site-uri de afara .La noi toata lumea il ia pe NU in brate.NU gasim,NU s-e poate ..etc .Cea mai buna protectie obtinem cu folia montata la exterior dar ,intr-adevar ,vorbim si de alti bani.Daca pui folie ,,colorata" la interior ,vei fi protezat de soare ,,la ochi" dar va fi mai cald.Alta mancare de peste cu cea tip oglinda.
La firma la care mi-am pus folia pe faruri,aveau o folie care reducea ,,caldura" foarte tare ,folie atermica.Aveau un ,,aparat" pt reclama.Era compus dintr-un bec cu oglinda si in fata lui un suport rotativ cu ceva tipuri de folii.Simteau dogoarea becului pe dosul palmei dar cand ajungea la ,,folia minune" era beton ,nu mai simteai nimic .
Pentru parbriz la un turism ,costa cam 150-160 lei,montat prin interior.Ulterior am vazut la un coleg pe viu cum se simte soarele in masina dotata cu o astfel de folie ...pai face toti banii.

PS- Popescu Nicolae,meseriasii au plecat din tara (in mare parte ) ,ce a ramas .....s-a vazut cu folia pusa la tine.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

A lui Stoica C. a tinut pt ca a fost montata la interior . Asta cred eu . DE asemenea e un model care respinge razele U.V. nu e neagra e argintie...nu prea se crapa modelul asta .... respinge ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns