M-a deranjat, dar la 2+2 ( cazul tau ) , as ingnora deranjul pt spatiul in plus ...exact cum ai spus e f imp. sa ai 2 dormitoare fixe ca sa nu ”strici”/convertesti in pat/ masa cand vrei sa mananci ceva sau sa stai la laptop... ori cand ploua afara si te forteaza situatia sa stai pe NETFLIX ...
E normal sa faca un balans cand trece pe langa ea un autotren de 20 T dar o scoti mai mult in ext de pe carosabil... sau nu stai in drum ... sub nici o forma ... ( in stationare ) .
La peridoc iti pui cupla anti-balans si gata ...
Permis banuiesc ca ai B+E daca ai pus problema asa...
Sigura treaba e ca la bagaje multe 4 pers, alkoven de 7m si barca o sa ajungi la 100% + consum fata de o semi -integrata . Ca sa mentii consumul sub 15% in situatia ta , va trebui sa mergi batraneste ... tragand la 80-90 barca.. in siguranta fara emotii si respectiv riscuri , insa o sa muti in viteze o treapta mai jos sa nu fie subturat motorul .
Poate pt unii nu conteaza , dar la un circuit pe care-l fac eu de exemplu de 3000km ar insemna dizel de 350 eur versus 700 euro... taxe de inaltime si lungime la drumuri+ ferry boat duble.... obligativitatea de a iesi de pe autobahn in Austria de ex unde arata filtru elctronic pe display pe A1 tot ce e peste 3.5T ”afara la control ! ” indicator...
... acum mai e si altceva ...
.... un om care -si ia un alkov nou sau aproape nou si trage si barca dupa el nu sta in cateva sute de iepurasi in plus ... sti vorba aia unde s-a dus mia se duce si suta . ...
Voi sa fiti sanatosi sa va plimbati ! Asta-ti doresc !
Au am umblat asa o perioada ... pe la munte si la mare chiar Grecia... cu scooterul in spinare ... ca mijloc de locomotie iar barca am inchiriat an de an la destinatie pe la greci ... sau la noi la Murighiol ... ori la mare ...
Consum mediu pe alkovul asta Fiat Ducato 2.5 cam 10 .....%