topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
De asemenea dl. admin. Stefan de la ”SALCIA” camp Murighiol, Jud Tulcea mi-a spus ca si dansul primeste tichete de vacanta .
O parte din colegii nostri deja au ajuns pe acolo ... probabil o sa vizitez si eu locatia dupa 1 mai ...
Iata aici foto si respectiv descriere factute de Rosca Cipian /VS
NU prea imi dau seama cum a disparut postarea cu linkul pe care l-a dat un coleg de pe site ul travel mint cu cateva locatii care accepta... tichete de vacanta ... de fapt ultimele 2 postari ...
M-a anuntat dl Stefan de la Murighiol Camping Salcia faptul ca si dansul primeste tichete de vacanta nu doar LAGUNA ALbastra ( Murighiol ) .
Mihai Serban scrie: ↑13 Mar 2019, 20:21
Dati-mi cateva informatii, in principiu as fi de acord cu acceptarea tichetelor de vacanta, nu stiu cum le decontez.
Mihai Serban
0722221235
Camping aviator, Busteni
S-a rezolvat, incepand cu 2020 , camping Aviator, Busteni, accepta toate tiputile de tichete sau carduri de vacanta.0745102596. www.ecamping.ro
Mihai Serban 0745102596
Busteni, Ph, Romania
Mercedes glk 250
Rulota Elddis cyclone 2000 gtx
0745102596 Camping Aviator
Ma intereseaza si pe mine sa merg in toamna(sept-oct) in jur de 40-60 de zile pe litoral si in principiu mi-as dori Vama Veche si Vadu sau Corbu. Am o suma destul de mare pe un card de vacanta care expira in urmatoarele 2 luni si as vrea sa fac rezervarea de acum cu aceste vouchere. Ma intereseaza recomandari de campinguri care primesc vouchere in special in locatiile de mai sus dar si in alte locuri linistite de pe litoral.
Vreau sa actualizez harta campingurilor din Ro care accepta voucher/ bonuri / carduri de vacanta.
Completați aici sau pe facebook cu info și le centralizam. !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com