Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Astazi am scos adaptorul de la instalatia curent a masini, l-am curatat si am vrut sa il pun la loc insa acesta nu se mai potriveste sau nu reusesc eu sa il pun.
Rog un cunoscator in ale rulotelor sa ma lamureasca in legatura cu aplicarea adaptorului de la 13 la 7 pini.
Nu ai facut rau ca l-ai desfacut si curatat ,ca sa il montezi la loc aliniezi ambele piese rotesti in sensul acelor de ceasornic adaptorul pe stecherul de 7 pini in acelasi timp si presezi usor,te opresti din rasucirea adaptorului in momentul cand se aude un click de cuplare a ambelor piese,dupa care verifici daca sau inbinat bine prin tragerea adaptorului in sens invers fata de cea a stecherului de 7 pini daca nu se decupleaza atunci cuplarea este bine facuta.Succes!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Buna ziua.Am si eu o problema asemanatoare.Am achizitionat o rulota cu mufa de 13 pini,pe masina am 7 pini,am luat un adaptor de la 13 la 7 pini ,dupa cuplare nu-mi merg pozitiile la rulota.Pana acum nu m-am intalnit cu asa problema.Prima rulota pe care am traso 14 ani avea mufa tot de 7 pini.Se poate schimba mufa de la rulota de la 13 la 7 ? Rog colegii care se pricep sa ma ajute cu un sfat.
Multumesc anticipat!
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Ai,un contact imperfect intre stecherul de 13pini al rulotei,adaptorul care reduce la 7 pini si prize de 7 pini a masinii,la intrebarea daca se poate trece de la instalatia cu stecher de 13 pini a rulotei la o instalatie cu cu stecher de 7 pini,raspunsul este da se poate,o varianta este anularea a sase din firele care duce la stecherul de 13 pini si trecerea directa pe stecher cu 7 pini sau a doua varianta este ramificarea pe doua cabluri diferite de 7 fire si care la capat are fiecare cablu cate un stecher a 7 pini ca la rulotele din anii 1990-2000 provenienta Anglia.Instalatia este bine sa fie facuta de cineva care cunoaste foarte bine aceste instalatii sau poti face o programare la mine la Reparatii&Service RV Busteni,datele de contact le gasesti in semnatura .
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro