Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut colegi.Doresc sa-mi montez aer conditionat la autorulota.Detin autorulota Knaus 7,5m.As vrea cu montaj cu tot ,daca ma puteti ajuta cu informatii va multumesc.
Ca sa va recomand pe cineva autorizat + garantie aproape de dvs. ar fi ok daca as sti in ce zona sunteti ..va intreb pt ca aveti la profil un oras de Germania de langa Stuttgart ... daca nu ma insel ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Da eu locuiesc lângă Stuttgart dar as vrea sa-l montez in Romania.Sunt de loc din Arad si voi fi luna August in Romania si as vrea atunci sa-l montez.Daca sti unde as putea sa cumpăr si sa-l montez in Rom ar fi super.Mersi mult Ciprian.
Salutare! Monteaza-l in Germania! Crede-ma!
Cel putin in zona Arad sau Timisoara nu este nimeni care sa-ti poata face asa ceva.
Langa Karlsruhe, la Malsch este un dealer mare care are si service. Gast Caravaning. La Wertheim, Erwin Hymer World, la Sulzemoos in drumul tau spre Romania, sau chiar la Truma, langa Munchen. Eu mi-am montat foarte multe lucruri la Truma, inclusiv ultimele doua clime.
Te sfatuiesc sa mergi la Truma, langa Munchen. Montajul dureaza cateva ore, cu programare prealabila.