Valentin Cojocaru scrie: ↑06 Apr 2019, 22:36
Sărut mâna doamnelor!
Va salut domnilor!
Sper sa nu deranjez anumiți membrii mai vechi de pe aici dar vreau sa intreb ceva si anume : tot vad pe Facebook,pe grupurile dedicate rulotistilor,poze cu întâlniri de sfarsit de saptamana ale colegilor "plimbăreți"....unde anume se fac anunțurile cu plecările?...pt ca mi-ar placea sa iau si eu parte la asemenea plimbari!!!
Sper sa nu deranjez cu postarea aceasta
Radem glumim ,sunem rai sau mai putin rai dar,trebuie sa-i intelegi pe oameni.In decursul anilor s-au format grupuri de interese,cumetrii,prietenii,pasiuni.Este normal ca acei oameni sa prefere acei prieteni cu care ies des in tara ,afara,la petreceri.. .Nu vor face publice iesirile din motive lesne de inteles,este normal si ii inteleg.
Asa ca Valentin,cauta pe aici locatii (unii chiar fac publice locuri frumoase de campat ,o minune, dar mai exista si astfel de oameni) si iesi singur.Iti vei face prieteni de rulotit in scurt timp.Sa stii ca rulotistii ,chiar daca par oameni de treaba (si unii chiar sunt ) isi tin ,,curtea" bine ferecata .Greu iti poti face loc intr-un grup .Apartenenta la acest club iti ofera sansa sa cunosti oameni dar nu iti asigura prieteni.
Eu nu-i pot condamna pentru a mie imi place sa ies singur,sa stau mai retras.De ce ? Nu sunt antisocial dar ,NU imi plac oamenii care fac scandal (in general sau la bautura) ,oamenii prosti,manelele,muzica populara si COPII mici :)). Da ,nu imi plac copii care alearga printre mese,printre rulote si tipa cat ii tin plamanii.Sa fie sanatosi,sa creasca fericiti dar ...nu prin preajma mea. :))
Si uite asa iti faci prieteni (sau dusmani) cu care ai lucruri in comun.