Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Pentru că am fost deja atenționați și pentru că suntem deja în 10 februarie, rog colegii să vină cu propuneri de întâlniri ale Asociației, pentru anul 2019. Eu o să le scriu pe cele mai consacrate :
1. Întâlnire cu ocazia zilei de 8 Martie (în Moldova acest eveniment va fi la Gura Humorului), 7-10 martie 2019,
2. Tradiționala întâlnire de Paște (26 - 30 aprilie 2019) se va ține probabil tot în două locații,
3. Întâlnirea AG de Rusalii (asta dacă nu se ține mai devreme, din cauza evenimentelor în curs_
4. Tradiționala întâlnire de la Sarkany/Ungaria (nu stabilim perioada deoarece nu am vorbit cu colegii doritori să participe),
5. Intânirea FICC din Franța din 26 iulie - 4 august 2019,
6. Întâlnire cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria (14 - 16 august 2019,
7. Tradiționala întâlnire din Deltă
8. Intâlnirea aniversară de la 1 Decembrie (28/29 noiembrie - 2 decembrie 2019),
Îmi pun speranța că colegii noștri vor completa această sumară listă cu cât mai multe propuneri de întâlniri, în țară sau în străinătate, pentru a nu știrbi cu nimic bunul mers al Asociației noastre. Lista rămâne deschisă iar un moderator va adăuga pe parcurs propunerile venite din partea colegilor.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Desi Costinesti este mai mult decat o intalnire (si merita un topic separat, pe care intentionez sa-l dechid in curand), cred ca nu ar trebui sa lipseasca nici din aceasta lista.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Da. Costinesti, pentru mine este cea mai importanta iesire cu rulota de anul acesta. Anul trecut am fost in Costinesti 81 de zile, dar din motive de prieteni doritori de off camping am trecut doar in vizita pe la locatia noastra. Anul acesta probabil ca tot vreo 80 de zile o sa fiu la mare, dar sper ca din 01 august si pana se inchide campingul sa fiu la locatie. Sa fie trecut pe lista, va rog!
Birca Dacian-Mihai, Tel. 0723/277305, e-mail: shiva@astronida.com
Rulota TEC Weltbummler din 1987 si Skoda Octavia 1,9 TDI din 2004
Există numai trei feluri de informaţie: bună, rapidă şi ieftină; poţi primi numai două dintre acestea!
Propun o intalnire rulotistilor in statiunea Baile Herculane, in luna mai, 11.05-19.05.2019. Cel mai bine ar fi pe Platoul Coronini, unde incap lejer 60-80 de echipaje. Este o zona deosebit de linistita, izvor cu apa excelenta, este la o confluenta de trasee montane deosebit de frumoase. Se pot face bai termale, plimbari cu bicicleta, excursii pe Dunare, semeringul Banatean, cascade celebre (Beusnita, Bigar), Serbia este la doi pasi... Trebuie insa rulote echipate pentru off camping. Pe Platoul Coronini nu am vazut vipere NICIODATA. Din iunie se aglomereaza si este foarte cald pe Platoul Coronini. Padurea este de jur imprejurul locatiei, este asfalt pana la baza platoului, semnal 4G la internet. O locatie de vis. Costurile sederii sunt foarte reduse! Cazare+apa de izvor+bai termale+bai de soare+plimbari cu bicicleta sau pe jos GRATIS. Nu exista industrie in zona, fiind una din zonele cu cel mai curat aer, nu numai de la noi ci si din Europa!
Fişiere ataşate
H-17.jpg (101.33 KiB) Vizualizat de 3686 ori
H-17-1.jpg (118.73 KiB) Vizualizat de 3686 ori
H-17-2.jpg (157.17 KiB) Vizualizat de 3686 ori
Platoul Coronini 1.jpg (128.66 KiB) Vizualizat de 3686 ori
Platoul Coronini 2.jpg (124.36 KiB) Vizualizat de 3686 ori
Platoul Coronini 3.jpg (137.58 KiB) Vizualizat de 3686 ori
Platoul Coronini 4.jpg (126.8 KiB) Vizualizat de 3686 ori
Platoul Coronini.jpg (94.99 KiB) Vizualizat de 3686 ori
Birca Dacian-Mihai, Tel. 0723/277305, e-mail: shiva@astronida.com
Rulota TEC Weltbummler din 1987 si Skoda Octavia 1,9 TDI din 2004
Există numai trei feluri de informaţie: bună, rapidă şi ieftină; poţi primi numai două dintre acestea!
Da, aveti o propunere excelenta. Herculane este o locatie deosebita. Foarte multe amintiri ...
Noi am vrea sa venim. Mai putin in zilele de scoala .... copiii. Dar putem veni la sfarsit de saptamana.
Popa Violeta scrie: ↑10 Feb 2019, 18:45
Pentru că am fost deja atenționați și pentru că suntem deja în 10 februarie, rog colegii să vină cu propuneri de întâlniri ale Asociației, pentru anul 2019. Eu o să le scriu pe cele mai consacrate :
1. Întâlnire cu ocazia zilei de 8 Martie (în Moldova acest eveniment va fi la Gura Humorului), 7-10 martie 2019,
2. Tradiționala întâlnire de Paște (26 - 30 aprilie 2019) se va ține probabil tot în două locații,
3. Întâlnirea AG de Rusalii (asta dacă nu se ține mai devreme, din cauza evenimentelor în curs_
4. Tradiționala întâlnire de la Sarkany/Ungaria (nu stabilim perioada deoarece nu am vorbit cu colegii doritori să participe),
5. Intânirea FICC din Franța din 26 iulie - 4 august 2019,
6. Întâlnire cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria (14 - 16 august 2019,
7. Tradiționala întâlnire din Deltă
8. Intâlnirea aniversară de la 1 Decembrie (28/29 noiembrie - 2 decembrie 2019),
Îmi pun speranța că colegii noștri vor completa această sumară listă cu cât mai multe propuneri de întâlniri, în țară sau în străinătate, pentru a nu știrbi cu nimic bunul mers al Asociației noastre. Lista rămâne deschisă iar un moderator va adăuga pe parcurs propunerile venite din partea colegilor.
Cu stimă,
Violeta Popa
Si cam care sunt aceste doua locatii ca acum este Pastele ?!!!