Cum a scris si Ionita Bogdan in juma” de h as spune ca se poate vedea totul ...
Partea dedicata acestui hooby al nostru a reprezentat cca. 40% din suprafata de expunere , restul tinand de nautica mai mult , adica barci si respectiv motoare .
Am observat o crestere destul de mare , adica prezenta a 3 firme noi de inchirieri RV, insa au disparut 2 care anul trecut erau prezente .
N-a fost prezent cel mai mare din Ro pe inchirieri, adica HAFF de la Brasov care mai nou are si la Bucuresti punct de lucru...dl. Hrituliac.
Ca si atractii in plus fata de AUTORULOTE.RO Nicu Oiesdean/ Romcaravan si Motorhome ( Livu Gal ) pe care-i stiti, de aceasta data au fost prezenti si Autoclas atat cu vanzari cat si cu o firma de inchirieri ...autorulote HYMER pe Mercedes , scumpe dar adevarate bijuterii ... motor 3000cc , cutie viteze automata... putere 171 cp...
Mi-a atras atentia si o rulota poloneza la 7000 eur cu greutate sub o tona ... cu materiale f. usoare la interior care sunt patentate. ... model NIEWIADOW
https://www.rotaru-trailers.ro/rulote-t ... n126n.html
ATENTIE / caroserie poliester GRP undeva la 700kg.... totul ....!
Au fost si cele mici de la FIM Caravans precum si alta noua / concurenta pe care o postez mai jos, insa acestea mici pe mine nu ma incanta pt ca n-au nici toaleta si nici inaltimea necesara pt a putea sa te misti cat de cat in ele ...
Postez si cel mai frumos VAN (in opinia mea ) vazut vreodata....
Am mai vazut campervanuri, insa acesta mi-a placut si la portbajaj cum e asezat si la amenajare... in mod deosebit. Am observat ca in strainatate exista o tendinta spre aceste vanuri ...ca si modeul pe
care l-a avut colegul Nelu Predonu pe Ford Globetroter.... daca-l stiti .
Accesorii cu expunere si vanzare n-au fost decat la Motorhome la stand pe o suprafata de 30mp, unde erau prezentate 2-3 campere Benimar, inclusiv modelul Aristeo 2018 al colegului nostru Vali Haulica din Otopeni.
Revin cu dealii si maine dupa ce descarc tot din telefon.