Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Se pote crea o lista (un catalog) din tara cu locatie adresa champingurilor, posibil pe zone, litoral
munte. Exact in acest topic trebuia ca mai intai sa va faceti prezentarea, conform regulamentului( banda rosie de sus) si abia dupa aceea puteati pune intrebarea. Va multumesc pentru intelegere. Grosu Viorel
Dată expediere: 02 Apr 2019, 19:54
de Valeriu Serban
Cu scuzele de rigoare nu stiam unde pot intra ptr. prezentare, nu sunt expert in computer. Despre mine ce sa va spun,
fost camperist aproape 10 ani in Italia unde am lucrat mai multi ani. Iesit la pensie m-am retras la Buzau de unde sant de fel, vindut campar tot, (pensie mica) dar am ramas cu satisfactia vizitari a toata Europa in lung si-n lat (mai putin tarile Rusiei). Dar boala e boala,deci acum am cumparat o rulota TEC de 3 loc din 1998 tractat de un Renault megan senic 1900cm tdi (masina care am avuto si-n IT) Am 3 copii cu familiile lor ramasi in IT vorbim permanent ne vizitam ori aici ori acolo. La cei 70 ani ai mei astept stingerea (cat mai tarziu) nu inainte de a mai vizita prin Romanica noastra
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Salutare. Mulțumesc pt accept. Ma numesc Cristian Matei, am 37 ani, de curând am achiziționat o rulota Bailey Pageant Imperial model aniversar 1998. Rulota o tractez cu un Nissan x-trail 2.0 dci 4wd. Sunt pasionat de pescuit la crap și de ieșit în natura. Sănătate maxima!
Sa fii sanatos (maxim) si sa tractezi rulota catre toate pasiunile tale; daca iti iese in cale vreo intalnire de-a noastra, sa te simti poftit si asteptat.