Weekend 12-14 Aprilie-Pensiunea Rasnov

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Weekend 12-14 Aprilie-Pensiunea Rasnov

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Propun o prima intalnire a membrilor clubului in weekend 12-14 aprilie,pentru foarte multi dintre noi este chiar prima iesire cu rulota sau autorulota in acest an.Astept propuneri de locatii dela voi ,de preferat off camping,sper sa ne strangem cat mai multi. zb_trailer2
Ultima oară modificat 31 Mar 2019, 16:15 de către Florin Herciu, modificat 1 dată în total.
Motiv: pt modificare titlu, la cererea initiatorului
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Re: Weekend 12-14 Aprilie

Mesaj de daniel_cojocar »

Dat fiind faptul ca, in acel weekend, este ziua mea de nastere si... datorita faptului ca ar fi cam a 6-a iesire pe acest an (caci, da, unii dintre noi, NU ne-am pus rulotele la iernat), nu pot sa propun o locatie de iesire!
Dar, pot sa propun, tuturor celor care vor sa sarbatoreasca, impreuna cu mine si cu gasca mea de prieteni din locatie, ziua mea de nastere, sa vina in curtea de la Pensiunea Rasnov unde eu voi da de baut si un gratar pentru toti cei care vor sa vina acolo!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

:lma: Daniel,este foarte buna propunerea daca nu mai sunt si alte propuneri,voi veni cu drag la ziua ta,impreuna si cu alti colegi care vor sa sarbatoreasca la Pensiunea Rasnov.
Florin Dinu
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Apr 1982

Mesaj de Florin Dinu »

E si ziua mea in acel weekend, pe 12.
Poate ne combinam la cinste :).
Eu am nevoie și de 5 6 camere pt prietenii nerulotisti, se gasesc?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vorbesti cu sefu” Dl. Iancu si -l rogi sa -ti faca un discount la mai multe camere .. sau roaga-l pe Dani Cojocar sa-l sune pe ”MOSU” dl Iancu cel ”batran” ...de asemenea tot el poate vorbi ( colegul nostru Dani Cojocar ) pt eventualitatea in care vin 10-12 echipaje daca au loc si unde le baga ...
e curtea mare dar facilitatile sunt doar in partea din stanga disponibile... din ce stiu ...

Daniel are rulota fixa acolo si e in relatii bune cu ei, de aceea e bine sa vorbeasca el sau sa te ajute.
II cunosc si eu pe proprietari ( tata si fiul ) insa el e client cu state vechi acolo ...Daniel . ...

http://pensiunearasnov.ro/
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Multumesc Ciprian,maine I-l sun pe Daniel Cojocar sa vedem cu cazarea la camere daca este ceva liber in acel weekend si costuri cu cazare la camere si cat costa pentru rulota,autorulota parcarea pe acea perioada de trei zile cateva echipaje eu estimez un numar de 10-15 echipaje la RV. :lma: Florin Dinu esti binevenit,vedem ce rezolv cu cazarea la camere si scriu in acest topic asa ca urmareste.Deci prima pozitie o ocupa ca locatie pentru acest weekend 12-14 Aprilie -Pensiunea Rasnov la d-l Iancu,alte locatii la care am putea merge sunt Camping Muddyland-Vulcanii Noroiosi-Comuna Berca,Jud.Buzau la D-L Boboc Aurel,Camping Cotofenesti-Slanic-Prahova DJ102 ce leaga Ploiesti de Slanic,pret cazare la rulota 25lei/zi,Camping Valea Zanelor Covasna.La Ciocanesti-Jud.Dambovita care era o intalnire traditionala a noastra in aceasta perioada nu se poate organiza ,propietarii respectivului teren nu ne lasa acolo deocamdata este ceea ce I-a transmis D-L Serban lui Adrian Vatamaniuc cu care am vorbit astazi la telefon.Astept in continuare sa propuneti noi locatii pentru aceasta intanire si va asteptam in numar mare.Vant din spate!
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Florin Dinu scrie: 19 Mar 2019, 18:53 E si ziua mea in acel weekend, pe 12.

Acum am sunat la Pensiunea Rasnov si mi-a confirmat Iancu rezervarea intregii pensiuni dar, DOAR pentru noaptea 13-14 deoarece, pentru 12-13 nu are nici o camera libera, motivul fiind sarbatorirea unui majorat in pensiune. Blocarea rezervarii este facuta pe numele meu, pentru cateva zile (3-4) de azi inainte pentru a putea avea confirmari din partea noastra. Mai am si eu, cred, 2 camere pentru niste prieteni.
Posibilitati de cazare ar fi si la Pensiunea Tudor, asta fiind peste drum de pensiunea Rasnov si la pensiunea Georgescu, asta fiind la150-200 m de Pensiunea Rasnov, pe aceeasi parte a DN-ului inspre Paraul Rece.
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Florin Dinu
Membru forum
7
Data nasterii: 12 Apr 1982

Mesaj de Florin Dinu »

daniel_cojocar scrie:
Florin Dinu scrie: 19 Mar 2019, 18:53 E si ziua mea in acel weekend, pe 12.

Acum am sunat la Pensiunea Rasnov si mi-a confirmat Iancu rezervarea intregii pensiuni dar, DOAR pentru noaptea 13-14 deoarece, pentru 12-13 nu are nici o camera libera, motivul fiind sarbatorirea unui majorat in pensiune. Blocarea rezervarii este facuta pe numele meu, pentru cateva zile (3-4) de azi inainte pentru a putea avea confirmari din partea noastra. Mai am si eu, cred, 2 camere pentru niste prieteni.
Posibilitati de cazare ar fi si la Pensiunea Tudor, asta fiind peste drum de pensiunea Rasnov si la pensiunea Georgescu, asta fiind la150-200 m de Pensiunea Rasnov, pe aceeasi parte a DN-ului inspre Paraul Rece.
Multumesc pt ajutor. Eu am nevoie de seara de sâmbătă pt petrecere. Unii nu pot veni de vineri altii vin dar după program f tarziu.
Ma reorientez pt Amara rămânând sa dau o bere cu prima ocazie, daca ne întâlnim.

Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Vad ca nu se inghesuie mai nimeni cu prezenta la aceasta intalnire ,nici macar nu vine cineva cu propuneri de locatii unde s-ar putea desfasura in afara lui Daniel Cojocar care ne-a propus Pensiunea Rasnov ,Florin Dinu s-a decis s-a mearga la Amara.M-ai las cateva zile poate cineva vine cu o propunere tentanta pentru perioada 12-14 aprilie,daca nu voi propune o locatie decisa de mine care va ramane definitiva si voi ruga un moderator sa schimbe numele topicului cu respectiva locatie urmata de perioda de desfasurare a ei.Va multumesc pentru intelegere!
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Ramane stabilit,intalnirea va avea loc la Camping Pensiunea Rasnov,rog un moderator sa schimbe numele topicului cu ,,Weekend 12-14 Aprilie-Pensiunea Rasnov'',daca sunt colegi doritori sa participe la aceasta intalnire la care sarbatorim si ziua de nastere a colegului Daniel Cojocar care ne-a si invitat la aceasta locatie este binevenit.Vant din spate!
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Terecoasa Adrian scrie: 31 Mar 2019, 15:42 rog un moderator sa schimbe numele topicului cu ,,Weekend 12-14 Aprilie-Pensiunea Rasnov
Distractie placuta!
(...)
Tucson, Avento
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Re: Weekend 12-14 Aprilie-Pensiunea Rasnov

Multumesc Florin Herciu ca ai schimbat numele topicului,asa colegii vor stii exact locatia si poate ca vor fii si altii care vor participa,multumiri si pentru urari.Vant din spate!
Scrie răspuns