In cadrul acestui topic vin cu propunerea de a face cu ajutorul dvs . o harta a celor care repara in Romania rulote si autorulote sau vand accesorii / piese ori aduc la comanda... mai exact sa centralizam datele ...
Pe aceasta harta vor fi primite si persoane fizice, cu rugamintea sa se inscrie cu nr de tel si numele real .
Daca vor dori sa foloseasca un nume de genul ” REparatii Romania ” sau alte denumiri vor fi rugati , mai exact obligati sa scrie si firma ... aici pe forum ca sa nu inducem in eroare pe nimeni cu denumiri pompoase in cazul in care nu exista un sediu sau societate comerciala...
Responsabilitatea fata de reparatii , garantie ori alte detalii financiare va apartine fiecaruia din cei care repara / presteaza ori vand diverse ... ( noi aici doar centralizam un fel de anunturi de prestari servicii ) NU VINDEM RECLAMA.
Asociatia ClubRV nu raspunde si nu romoveaza la acest moment nici un vanzator in afara de cel de pe tricourile clubrv ww.autorulote.ro Romcaravan Otopeni cu care are un contract de sponsorizare cu noi si care vinde autorulote neavand service dedicat .
Personal am sa va trec pe toti pe aceasta harta ca persoana fizica, sau ca firma , dar IN NICI UN CAZ CU DENUMIRI ”PSEUDONIME” pt. care nu exista o societatate comerciala... asta ca sa nu fim acuzati de promovare subiectiva fara date reale.
Centralizarea datelor am s-o fac eu si versiunea va fi electronica .
In masura in care se va dori ca acesti presatatori sa se uneasca si sa printeze 500-100 harti , vom face si acest lucru inclusiv distribuirea la evenimente insa cheltuiala de print VA TREBUI SA FIE SUSTINUTA DE cei care ofera service si piese , asta daca vor dori ...
Pana atunci versiunea electronica a hartii v-o pot face eu gratuit ca sa va ajut atat e voi ( care oferiti service ) , cat si pe noi pe rulotistii care avem nevoie de reparatii ...
Ca exemple va pun mai jos fara date exacte acum ... cativa..o sa pun si nr tel la toti si strada /adresa, iar unde nu exsta doar localitatea , urmand sa-i contactati ...daca e cazul .
Inside Com Serv / Luidort Peti / Dej /CJ , piese , reparatii si vanzari RV , camping 0722 509 492
Camperland /Trotus Valey / Nicu Colpos / Comanesti /BC , piese , reparatii , camping 0334 116 575
0740 157 895
Motorhome SRL / Otopeni/IF . Liviu Gal / piese , reparatii , vanzari RV , parcare RV 0 21 350 1167; +40 31 102 2432
G&M Caravan Solutions SRL /Autorulote Romania , Berceni Str. Balta Alba nr 10 reparatii , piese, parcare
0764498999 , 0749 884 977
C. INternational SRL Tabra Costin ( Buc ) 0729082819 , 0730785682
Exis/ Campulung/AG reparatii si piese www.exis.ro
Adrian Coman , reparatii rulote (Ploiesti/PH) 0744319217
Dan Golaescu /Iasi , reparatii , montaje electrice, solare etc .. in curand va intra pe harta n clitate de societate comerciala, am discutat cu dansul tel.0740789932
Sibiceanu Sorin, George Marius ( Buc , IF+ deplasare la terti) 0766652014 , 0721796210 umreaz ca dl. Marius sa trimita datele despre societatea comerciala... inteleg ca au facut o firma...
Terecoasa Adrian Busteni / PH reparatii si piese tel . 0726605247
daca mai aveti dvs. si altii puteti sa-i scrieti aici , apoi am sa- i rog sa se uneasca daca vor sa-si printeze harta pt ca este in interesul lor comun .