Buna ziua !
Intentionez sa concep o  harta a  campingurilor din Ro care accepta vouchere de vacanta pe care  oamenii le primesc de la serviciu...
Am comunicat cu 2 locatii  care primesc sigur 100%  ... Laguna Albastra Murighiol  TL si respectiv  Zodiac Jupiter ...CT acesta e punctul de la care plec.
Daca mai aveti locatii  care primesc  sigur 100% si informatia verificata ,  va rog sa mi le trimiteti  ... ori pe  e mail  , privat mesaj PM ,  sau scrieti aici  ...
Dupa ce am  minim 15 locatii  , fac harta inclusiv in format /sistem electronic de accesat online direct in maps/google ...apoi cu ajutorul unui pieten am s-o implementez si aici in site la sectiunea wiki  clubrv harti ... unde  e mai  greu putin , dar se poate face cum le-am facut si pe celelalte ... de accesat online   ( in mediul internaut inclusiv de pe telefon smart/ tableta ) ... cu IOS sau Android .
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/To ... m%C3%A2nia
...daca merge acest proiect/ demers , mai fac unul cu  harta service Romania ( oficiale ) , fara persoane fizice  ...adica  doar service rulote cu cod CAEN sau srl-uri care exista in mod real ... pe domeniu  .