Buna ziua !
Intentionez sa concep o harta a campingurilor din Ro care accepta vouchere de vacanta pe care oamenii le primesc de la serviciu...
Am comunicat cu 2 locatii care primesc sigur 100% ... Laguna Albastra Murighiol TL si respectiv Zodiac Jupiter ...CT acesta e punctul de la care plec.
Daca mai aveti locatii care primesc sigur 100% si informatia verificata , va rog sa mi le trimiteti ... ori pe e mail , privat mesaj PM , sau scrieti aici ...
Dupa ce am minim 15 locatii , fac harta inclusiv in format /sistem electronic de accesat online direct in maps/google ...apoi cu ajutorul unui pieten am s-o implementez si aici in site la sectiunea wiki clubrv harti ... unde e mai greu putin , dar se poate face cum le-am facut si pe celelalte ... de accesat online ( in mediul internaut inclusiv de pe telefon smart/ tableta ) ... cu IOS sau Android .
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/To ... m%C3%A2nia
...daca merge acest proiect/ demers , mai fac unul cu harta service Romania ( oficiale ) , fara persoane fizice ...adica doar service rulote cu cod CAEN sau srl-uri care exista in mod real ... pe domeniu .