@FAM DURET / BRAILA
Evenimentele ...
- 8 Martie
- Paste
- 1 mai
- Rusalii
- alte evenimente din 2019 vor fi probabil organizate de conducerea interimara sau CD -ul care exista ... ori care va fi .
Eu dupa cum stiti daca la mine v-ati referit ca ”presedinte” am decis sa nu mai fac tabele , propuneri , colectari de bani ( chete ) pt. mese festive, petreceri , cazari , campari comune pt ca nu as mai vrea cel putin o perioada de minim 1 an sau 2 sa fiu implicat in discutii sau divergente in comunitatea noastra .
Vreau sa fiu mesean si eu ca dvs. !

Ma plimb , am mai mult timp liber , cheltui mai putin stau mai mult cu sotia sau langa rulota ...ori cu prietenii ... vedem ce-mi place , ce nu -mi place , ma duc acasa si scriu pe forum

felicitari sau critici...
Este de apreciat ca moldovenii n-au stat cu mainile-n san si iata ca sunt singurii care au propus ceva ...
Pana una alta se poate merge aici unde s-a propus , banuiesc ca nu va e departe de la Braila la Adjud cred ca sunteti la 50km de Focsani care ar fi la jumatate pt. voi.
Domnul de la AMARA n-a dorit sa ne dea salonul incalizit sa stam la adapost pt 8 martie . M-am interesat deja ... chiar mi-e prieten dl. Geambasu Victor ( admin complex Perla Slobozia AMARA ) ..tel 0732898106 Varianta dorita de mine nu-i convine (in salonul de la strada incalizit) cu mancare si bautura de la noi ca sa nu mai fie cu bani meniul cu tabele si isi plateau oamenii camparea direct la el , fiind f simplu . A zis ca e nerentabil. Regret.