Salutare
Sa fac o mica aducere la zi a celor intamplate de la ultima postare:
1. TVA-ul mi-a fost platit de catre dealer la 20 de zile dupa prima solicitare. Le-am scanat actele aferente platii si CI-ul masinii. Nu au comunicat cu mine... asa ca m-am panicat si dupa 14 zile le-am dat un al doilea e-mail; niciun raspuns. In ziua 19 i-am sunat (acri!). Conteaza ca am TVA-ul, asa cum mi-ati spus si voi :)
2. Cea mai importanta parte a povestii e ca am realizat cât de faina e masina si cât de frumoase sunt momentele legate de ea! Aventura mea RV a inceput cu niste vânzători ostili, cu o broască stricată la baie, cu un fir iesit de la aprinderea aragazului (ambele probleme rezolvate); mi-am creat tot felul de frici si de sentimente negative.
In primavara asta insa am facut o scurta iesire (IT si GR) si am putut sa ma relaxez si sa ma imprietenesc cu masina. Stateam pe malul marii si ma gandeam la cat de norocos sunt ca am intrat in povestea asta!
Sa impart cu voi locurile si feelingurile:
Fişierul ataşat IMG_2131.jpg nu mai este disponibil
Dimineata ploioasa - amestecata, in capul meu, cu indiferenta la "muratura" de afara; în masina era cald si uscat, numai bine sa faci a doua cafea si sa te uiti la apa care se scurge de pe frunze. Pe o vreme ca asta e bine sa o iei încet, sa te întinzi leneș dupa somn, sa ronțăi un biscuit - ca doar nu ne grabim nicăieri, că nu pierdem avionul și nu închide recepția.
Fişierul ataşat IMG_2191.jpg nu mai este disponibil
O noapte petrecuta intr-o parcare gratuita amenajata de autoritatile locale, cu toate cele necesare - apa, curent, scurgere apa și casetă; curat și liniște.
Fişierul ataşat IMG_2271.jpg nu mai este disponibil
O dimineață la înalțime - intr-o altă parcare gratuită, fără utilitați. Păsările și-au făcut cuiburi în roca moale.
Fişierul ataşat IMG_2388.jpg nu mai este disponibil
Unul dintre momentele în care m-am bucurat ca am o mașina mică - am reușit să intru până în inima orașului.
Fişierul ataşat IMG_2404.jpg nu mai este disponibil
Prima noapte la camping. E o comunitate de oameni frumoși, e comod, e sigur dar nu prea sunt eu om de lume, așa că prefer o plajă pustie sau un vârf de munte.
Fişierul ataşat IMG_2694.jpg nu mai este disponibil
Dimineața, dupa o noapte petrecuta în piața centrală, cu vedere la mare. La ora 10 cu soarele pe cer înauntru era încă racoare.
Fişierul ataşat IMG_2756.jpg nu mai este disponibil
În zare, castelul de pe moneda italiană de 1 eurocent.
Fişierul ataşat IMG_2762.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_2800.jpg nu mai este disponibil
Salbaticia plajelor în extra sezon (a se citi: așa îmi place să campez).
Fişierul ataşat IMG_2833.jpg nu mai este disponibil
Tunelul timpului - primii 10,000 KM parcurși.

- IMG_2800.jpg (79.78 KiB) Vizualizat de 2633 ori
La un pahar de aperol spritz - ca tot suntem in Italia :), pe o plajă pustie.

- IMG_2839.jpg (64.15 KiB) Vizualizat de 2633 ori
Florile primaverii

- IMG_2907.jpg (113.58 KiB) Vizualizat de 2633 ori
Cea mai faina plaja din Grecia - cu apa albastra și pești colorați; abia am încaput pe drum.
Primavara frumoasa va doresc tuturor!