Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
15491910093618793615604421925913.jpg (1.25 MiB) Vizualizat de 2993 ori
Buna ziua.Genu David este numele meu si sunt de loc din Arad dar locuiesc în Germania in orasul Oberndorf am Neckar .Anul acesta am intrat in aceasta minunata lume a rulotistilor.Am visat de ceva timp si in ianuarie am facut primul pas.Alaturi de soția mea care i-mi împarte acest hobby si nu doar hobby ci un stil de viață,am achiziționat prima noastră autorulota.Vreau sa mentionez ca nu era nicidecum planificată anul acesta dar vroiam să mergem la expoziția anuală de la Stuttgart si dupa 1 ora de vizitat standuri am plecat cu rulota.Am achiziționat autorulota OC A 750 GT de la Orange camp. Pe un sasiu peugeot.
Foarte frumos atelajul. Să-l stăpâniți sănătoși și să parcurgeți mulți km cu el. Bine ați venit în comunitatea rulotiștilor Asociației Clubrv. Dacă veniți în țară poate vă alăturați și voi la una din întâlnirile Clubului nostru.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Da mulțumim frumos.Anul acesta plănuim să mergem în România, cred ca prin August.Speram sa iasa lucrurile cum am plănuit,soția fiind însărcinată și nașterea ar fi in luna mai.Daca totul e ok atunci am mai putea închide 2 săpt in August. Asteptam sa vedem ce întâlniri se organizează în August.
58.000€ Cu extras ce avea masina pe ea camera,navi,plăci solare,suport biciclete,marchiza etc.costa 68.000€ si din expozitie am primit o reducere de 10.000
Superba autorulota,daca se poate si niste poze cu interiorul ar fi super,sa o stapaniti sanatosi,fara evenimente rutiere si sa va aduca numai satisfactii si va asteptam la intalnirile noastre din August atunci cand veniti in Romania ca sa ne cunoastem mai bine,pana atunci urarea noastra rulotistica Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro