Cumpar terasa Omnistor sau Fiamma 4 m

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Cumpar terasa Omnistor sau Fiamma 4 m

Mesaj de Ciprian Rosca »

Autorulota Dethleffs Just 90
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am vb cu baiatul, am fost, am rezervat, dar fiind incompleta, mai astept si totusi mai caut.
Am ceva oferte in Germania, acolo se rezolva, dar e cam problema cu transportul... DE-RO.
Multumesc pt postare !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Mesaj de Marian Enache »

buna ziua
Daca va intereseaza ,acceptand compromisul ptr lungimea de 3,1 m, va pot pune la dispozitie spre
achizitie o MARCHIZA CARAVANSTORE FIAMMA ZIP XL 3,1 m ( culoare albastra -brau vezi catalog FIAMMA )+ Sunview XL 3,1 m + rafter telescopic ( intaritura acoperis ) + geanta XL + Kit prindere picioare ( achizitionata in 2016 de la Motorhome Buc avand pretul de catalog 2019 141o eur + TVA fara accesoriile suplimentare )
Eu cer 980 eur pe toate pozitiile ( stare tehnica perfecta ,curata ,uzura max 10 % fiind utilizata de 2 ori cate 14 zile /an in concedii la mare )Vand produsele determinat de faptul ca am vandut rulota personala iar ptr viitor
doresc sa achizitionez o rulota mai mica in lungime respective in MMA
Rel BRASOV tel 0773 950 604 sau marianenache21@yahoo.com ( membru simpatizant CLUBRV din 2013)
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut , multumesc, am cumparat de 4 m, cea de 3,5 m e la vinzare, topicul se poate inchide.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Încuiat