Buna ziua
Numele meu este Ionut, locuiesc in Bucuresti si de vreo 3 ani am inceput sa dorm prin masini in concedii. Imi place faptul ca am acces la zone salbatice, departe de hoteluri.
Din luna Decembrie sunt proprietarul unui Westfalia Amundsen 600D albastru.
Am ales Westfalia pentru renume.
Am vrut van pentru ca nu am nevoie de mai mult de 2 locuri de dormit si am mai multa incredere in caroseria unui vehicul comercial (fata de una din fibra sau fata de imbinarile intre fibra si metal). Am ezitat mult intre Mercedes Marco Polo sau Volkswagen California si Westfalia Amundsen. Am ales Amundsen pentru baia cu dus (din pacate sunt dintre cei care nu suporta sa nu aiba apa calda) si pentru patul asezat transversal - nu blocheaza locul din van precum la cele 2 modele mai mici.
Scurta descriere a van-ului:
- Fiat Ducato, motor 2.3, 130 CP, MMA 3500Kg, lungime 5998 mm, rezervor motorina 120l, consum la 100km/h ~ 9l/100km.
- pat transversal spate 1.4 x 2 (m), baie continand chiuveta, dus si WC - usa intrarii in baie trebuie acoperita cu o perdea din material impermeabil, bucatarie - plita pe gaz, chiuveta si frigider electric (compresor) - volum 95l, baterie AGM de 95AH separata pentru partea de "casa", rezervor apa proaspata in interiorul masinii - 100l, cel de apa uzata este instalat sub masina si are aceeasi capacitate, incalzire si apa calda generate de Truma 4kw pe motorina, etc.
Link:
https://www.westfalia-mobil.com/en/down ... mepage.pdf
Prima impresie: dorm in el ca un prunc!
Poze:
Fişierul ataşat IMG_0595.jpg nu mai este disponibil

- IMG_0646.jpg (443.66 KiB) Vizualizat de 3934 ori
Fişierul ataşat IMG_0646.jpg nu mai este disponibil