Concurs 14 zile postari turistice

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Concurs 14 zile postari turistice

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. ca multora le este mult mai facil sa acceseze de pe telefon facbook-ul decat forumul de la un PC am decis sa organizez cu ajutorul /sprijinul sponsorului www.pieserulote.ro Vancsa Levente un concurs la care am sa dau cca 5 premii si de la noi 2 sapci 2 tricouri 2-3 reviste.... etc si de la el solutii WC si nu numai ...

concursul se desfasoara pe grupul
https://www.facebook.com/groups/clubrvoficial/

si urmareste strangerea de cat mai multe postari turistice din care mai tarziu am sa selectez fel de fel de locuri , fotografii si respeciv informatii exacte pe care am sa le public atat aici cat si in Revista CLuBRV RO Rulotisti din Romania ....

Daca vreti sa participati am pus link mai sus catre grupul nostru al asociatiei singurul oficial de altfel ...

Va urez succes!

Conducerea nu participa dar posteaza in afara concursului cum am postat si eu astazi pt a exemplifica pt ca multi ar putea probabil sa posteaze aiurea doar 3poze de la gratar , spritz... baute .....fara nimic concret , lucru care nu ne intereseaza... nu ne atrage , nu ne cultiva... nu ne ofera info turistice ...

exemplu de postare a lui Rosca C ( VS ) /Barlad - postare buna / documentata si cu date exacte+ descriere corespunzatoare .
https://www.facebook.com/groups/clubrvo ... 812348446/
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Concurs 14 zile postari turistce

Mesaj de Lupu Ciprian »

Clasament concurs facebook ClubRV-RO / postari turistice (13-27 nov ) 2018
Locul I Neaga Cristian , premiu sol. 2L Thetford, Revista nr. 10 ClubRV-RO Rulotisti dn Romania dec. 2018 , diploma .
Locul II Dinu Tudorel premiu Thetford set plicurix15 cutie descompunator , Revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania nr. 10 dec. 2018 , diploma
Locul III Florin Dinu premiu , set melamina vesela Rv, plasa tantari , Revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania nr. 10 dec. 2018 , diploma
Mentiuni / Soe Sorin , Barsan Ionel , Mihai Tambuc , Rosca Ciprian, Florin Stan , care primesc de asemenea pe langa diploma + revista nr 10 si o sapca sau un tricou ClubRV Romania ( la alegere ) .
NU avem de vanzare nici unul din produsele de mai sus, nu comercializam .
Pt 1 dec avem inca un set de premii la eveniment/Fagaras/Bv.
Castigatorii ma vor contacta in privat pe email lupucipriann@yahoo.com sau la tel . 0722.227.048 pt a intra in posesia premiilor. Vor fi afisate rezultatele si pe www.clubrv.ro/forum cu trimitere catre grup facebook si invers. Vor fi de asemenea publicate si in urmatorul nr. al revistei ( 2019 ) .
Premiile de mai sus au fost oferite de catre Asociatia ClubRV Romania in colaborare cu dl. Vancsa Levente / sponsor/ reprezentant Berger si Frankana ...magazin www.pieserulote.ro lucru pt. care in numele dvs. am sa-i multumesc public pt. ca ne sustine de 2 ani !
Mai sunt cateva premii care intra la concursul din revista. De asemenea pt 1 dec la Fagaras avem un set de 40 reviste de distribuit GRATUIT/ format A4 color de calitate superioara ”glossy” 20pagini pt membri asociati din ClubRV Romania . Revista este proprietatea asociatiei si nu se comercializeaza, nu avem de vanzare, insa voi posta dupa 1 dec link ( legatura ) cu acces gratuit pt toata lumea ( de vizionat in mediul internaut ) permanent GRATUIT . Va putea fi vizionata /cititita respectiv distribuita online ca si pana acum in ultimii 3 ani permanent gratuit !
La data de 5 dec. va incepe concursul campinguri din RO si EUR .... am sa revin cu detalii ... Ramaneti aproape de noi ! Salutari tuturor ! Ciprian L. ( admin grup/forum/Asociatia ClubRV-RO) .

link pe grup clubrv Facebook oficial

https://www.facebook.com/groups/clubrvo ... 877165206/
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Concurs 14 zile postari turistice

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am trimis pt primele 3-4 locuri deja premiile pt concurs... urmeaza sa ma ocup si de mentiuni ... Scuze , dar n-am avut timp pt ca au fost zile agitate in ultima vreme si avem si noi serviciu si alta treaba , dar in timp le asezam in linie toate ....
Multumesc inca o data sposnorului www.pieserulote.ro pt sustinere si dvs celor care ati participat pt a posta turistic in folosul comunitatii ! Va doresc sa aveti sarbatori fericite si un 2019 plin de drumetii cu mii de poze si amintiri placute !

:hi:

link facebook grup Clubrv oficial cu peste 2800 de membri activi ...

https://www.facebook.com/groups/clubrvo ... 196609874/
Fişiere ataşate
20181205_141614.jpg
20181205_141614.jpg (975.75 KiB) Vizualizat de 1481 ori
Scrie răspuns