Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
de ceva timp mi s-a pus pe camper, asa ca, am vandut rulota, am stat 3 luni pe anunturile din Italia (patria camperelor) si pana la urma am gasit acest McLouis 430 Q(melc) de la sfarsitul anului 2002. Are motor de 2 litri desel 90 cp +cip ( pt mine e ok, dar la 110-120 consuma 14, iar la 90 -9 %), 80000 km, 6 locuri, fara infiltratii. Mi l-au dat oamenii cu tot ce aveau in el( si aveau pt ca l-au detinut din 2006).
Ca plusuri: am rezervor suplimentar sub el de 120 litrii( deci intra 200 litrii de apa in total), truma, boiler pe gaz, inca o fosa wc, incalzire auxiliara interior rulota cu antigelul de la motor( nu stiu de ce nu-i pleaca ventilatorul desi bateria e calda, dar aflu maine), alarma complexa cu senzori la toate geamurile, alarma gaz si monoxid de carbon cu 3 senzori, supot bicilete, portbagaj cu cutie enorma, accesorii camping incluse( mese, scaune, vesela, cabluri, furtune, umbrar separat, feon 12v :), substante toaleta pentru inca un an de acum incolo, umbrele plaja).
Minisuri: nu are AC(dar o rezolv cu unul mobil de 5000 btu si max 600W, nu are panouri solare iar tv-ul l-au luat( asta si gratarul au fost singurele lucruri luate din ea), scara electrica nu are, scaunele nu sunt deloc comode si dupa o zi de condus te resimti( am vazut ca pe sprinter sunt scaunele comode si daca se potrivesc le schimb( cel de la pasager are doar reglaj de spatar ). Apropo daca stiti ceva scaune compatibile care pot fi reglate si pe inaltime astept ponturi ca eu fiind inalt trebuie sa stau cocosat sa vad drumul.
Defecte(pt ca exista si alea): ventilatorul de la incalzirea auxiliara nu merge, o fereastra este dezlipita, capota necesita vopsire, nu incarca bateria auxiliara in mers( am taiat priza de 12 v de la statie si cu un cablu am reusit sa imi incarc bateria secundara pe drum :) , radioul nu prinde semnal in afara localitatii, farurile au fost matuite ( rezolvate azi), bara spate e un pic crapata in colt, iar cea fata necesita vopsire ca e cam matuita)
Fişiere ataşate
C911A2F2-97EB-42FD-8D69-AB8FAC1A2576.jpeg.4db35eab85779e448ff5f67f5dc271b4.jpeg (67.14 KiB) Vizualizat de 2832 ori
Tel: 0766539895, facebook: https://www.facebook.com/rada.adrian.9
Rulotist motorizat powered by Fiat