Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut!
ASL PLS? - Florian, 42 ani, Bucuresti, proaspat capitan de Camper Fiat Ducato 280MAX. Cam batranel (nascut in '88) da plin de viata si cu apetit de aventuri. Drumuri bune tuturor!!!
Mai inainte de toate,un salut calduros tuturor membrilor!
Ma numesc Ciprian,poseseorul unei rulote KIP GREY LINE fabricata in 1989, imbunatatita de mine pentru mai mult confort si al unui autoturism Hyundai i30 2008,1.6CRDI 85KW. Ma ocup cu reparatii auto (mai exact diagnoza auto profesionala). De un an rulotist cu aproximativ 4000KM la "bord".
Buna ziua! Ma numesc Tanasescu George,sunt din Slobozia Jud.Ialomita,casatorit,salariat la o societata de service case de marcat am varsta de 49 ani,am fost cu rulota prin tara si ne-a placut ,in schimb nu am avut indicatii pentru camping de rulote iar pe unele drumuri forestiere cu indicatorul accesul interziz mi-a fost frica sa intru pentru ca nu stiam ca mai pot intoarce fiind drum blocat(zona lacul OASA la baraj),ca de alfel si prin alte zone,detin un autoturism VW TIGUAN 2000 TDI si rulota HOBBY CLASSIC din 89 luata cu imprumut de la un cumnat care nu o prea foloseste dar in anul viitor vreau sa-mi cumpar o rulota mai bine utilata.Vreau sa ader la Asociatia ClubRV-RO pentru o mai buna informare,intruniri cu alti membri rulotisti,fiind o familie cu un bun simt al umorului si veseli la voie buna. Va multumesc pentru accept! P.S. am vrea sa participam la intilnirea din 01 dec. dar nefiind membru nu stiu daca mai sunt locuri cu sau fara rolote.Daca se poate va rog sa ma contactati,Cu multumiri George Tanasescu
Salutare tuturor,
Ma bucur ca am gasit forumul vostru si sper sa fiu de ajutor comunitatii rulotistilor.
Numele meu este Popescu Lucian, 30 ani, Programator - web designer din Ramnicu valcea.
Rulota este un Knaus 440 din 90. Marturisesc ca m am inscris pe grup pentru a participa la o eventuala iesire de 1 decembrie
Salut si bine ai venit ! Avem o colega care renunta si probabil iti facem loc pe lista ca sa vi la Fagaras .
Lasa-ti nr. de tel la semnatura in profil sau contacteaza-ma in privat !
Daca ne imprietenim la un vin fiert o sa-ti punem porecla ”Aitistul ” .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Va salut!
Ma numesc Catalin Pop, din Bucuresti, 46 ani, casatorit, iubitor de natura si liniste :D
Timp de 5 ani am calatorit cu o rulota Chateau Chiara 380 tractata de un Opel Insignia Sport Tourer. In primavara acestui an am devenit posesorul unei semiintegrate Burstner Travel Van T571 de care incercam (eu si sotia) sa ne bucuram cat mai mult!
Va doresc drumuri bune tuturor si iesiri cat mai placute!
Burstner Travel Van T571
Chateau Chiara 380
Opel Insignia Sport Tourer
Tel: 0721338251
catalin2103@gmail.com
Ma bucur sa gasesc aceasta comunitate. Numele meu este Alexandru Enache, si sunt probabil ca multi de aici, iubitor de natura, pasionat de drumetii si de libertate. Am 35 de ani, sunt mai nou ca rulotist. Am o rulota Knaus Sudwind Goldedition din 2006 de anul trecut, pe care am folosit-o in concedii si iesiri de weekend la mare. Momentan imi doresc o schimbare a stilului de calatorie. Vreau sa fac cateva trasee mai lungi prin Europa in 2019 si am nevoie de o varianta mai flexibila dar si mai mica ca spatiu. Imi doresc sa fac o schimbare spre un Campervan. Am vazut ca sunt multi oameni pe forum care au trecut printr-o conversie a unui campervan, asa ca m-ar bucura sa aflu mai multe pe aceasta tema. Voi reveni cu intrebari punctual pe aceste teme separat.