1 dec 2018 la Fagaras Laguna Albastra

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: 1 dec 2018 la Fagaras Laguna Albastra

Mesaj de Niky Radu »

Mai sunt 4 locuri libere.

Pentru cei care nu inteleg importanta si seriozitatea inscrierii la o intalnire, cu "razgandire", fara avans dat, ii anunt ca la urmatoarele intalniri vor fi "contabilizati "si vor plati avans, chiar daca intalnirea nu cere acest lucru ! Daca exista pe viitor o a doua anulare dupa inscriere, echipajele nu pot fi inscrise datorita "istoricului". Negocierea tarifului evenimentului se bazeaza pe un numar de participanti, daca incurcati evenimentul, obligati ceilalti participanti sa suporte cheltuiala celor care au renuntat pe ultima 100 de metri, ca sa zic asa ! Formatia de muzica costa 3000 lei la 100 de persoane, chiar daca vin 50 ! Acest lucru nu este o regula scrisa in regulamentul clubului inca, dar este o regula pe care o impun la intalnirile pe care le organizez eu !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Domnule Radu, nu vreau sa supar lumea. Dar cred ca ar trebui platit un avans. O suma care sa acopere cheltuielile obligatorii, cum ar fi muzica.
E un obicei obisnuit si sper ca nu deranjeaza pe nimeni.

In ceea ce priveste razganditul, va inteleg frustrarea, insa nu cred ca trebuie sa fiti asa „dur". Exista situatii reale care necesita aceasta decizie. Nu e cazul domnului care a ales sa mearga in Moldova.
Avansul rezolva aceste aspecte.

Sustin achitarea unui avans.
Fendt Saphir 495
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Marius, faptul ca nu am perceput avans, probabil a fost o greseala. Acest lucru , fara avans, l-am stabilit cu Lupu Ciprian, la inceput. Daca cineva plateste un avans, devine mai responsabil cu inscrierea, este exact identic cu responsabilitatea unui cumparator din supermarket, care introduce o moneda in carut si il duce in "parcare" dupa folosire pentru recuperarea ei ! Inteleg ca sunt cazuri de renuntare, 2-3 locuri, chiar nu ar fi problema ! Am facut acea postare in ideea, ca daca, ar fi 10-15 razgandiri, devine o problema ! Lista a fost inchisa de ceva vreme, daca locurile nu se ocupau, probabil ar fi fost inscrieri din partea altora. Cum lista a fost inchisa, nimeni nu si-a mai facut un program de participare ! Am fost avertizat de catre Ciprian, ca se practica, astfel de razgandiri, si am gasit si rezolvare prin ce am scris in postarea anterioara.

Mai sunt 4 locuri disponibile !
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Fam Duret /BR nu mai poate ajunge ...am fost anuntat...
Nu poti sa te superi pe cineva care a anuntat ca nu mai vine ,mai ales daca ai organizat fara avans... Acestia sunt oameni cu bun simt sunt colegii nostri si probabil au motivele lor care-i forteaza s-o faca.
Consider ca fara bun simt sunt doar cei care nu anunta deloc si doar aceia pot fi considerati neseriosi sau de notat ca avand antecedente pe viitor la alte evenimente...inscrieri.
Au mai fost tepari si- n trecut de genul NO SHOW.

Recomand sa nu accepti la revelion inscrieri fara minim 100...150 ron, asa cum ti -am recomandat si pt 1 dec daca -ti amintesti...

Am mai patit si eu de astea si am facut cheta intre prieteni sa platim orchestra tot de la noi suplimentar sunt patit si eu .... nici nu sti de cate ori mi-au dat colegii..prietenii bani sa acoperim minusuri... colegi ca Ciprian Rosca, Deliu Relu, Geta..Ghe..Michel.... eu de multe ori am pus chiar mai putin decat ei...sincer...
ASTEA S lucruri care public nu se cunosc... am pus de la noi si la Pasarea si la Costinesti nu doar la evenimente ...dar nu conteaza important e ca a iesit bine si ne -am simtit bine asa ca mai dam toti 5 ron in plus si nu o sa te lasam sa se sparga toate- n capul tau stai linistit ca o scoatem la capat... NU TE STRESA !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ValiSavoiu
Membru asociat
9
Data nasterii: 13 Sep 1968

Mesaj de ValiSavoiu »

Salut,
In cazul in care mai sunt locuri disponibile va rog sa inscrieti doua echipaje cu autorulote: fam Vali Savoiu (2 persoane) si fam. Catalin Pop (2 persoane)
Vali Savoiu
Bucuresti
0760.689.866
vali.savoiu@icloud.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Da. Sunteti bine-veniti !
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Lupu Ciprian scrie: 18 Noi 2018, 21:34 Fam Duret /BR nu mai poate ajunge ...am fost anuntat...
Nu poti sa te superi pe cineva care a anuntat ca nu mai vine ,mai ales daca ai organizat fara avans... Acestia sunt oameni cu bun simt sunt colegii nostri si probabil au motivele lor care-i forteaza s-o faca.
Consider ca fara bun simt sunt doar cei care nu anunta deloc si doar aceia pot fi considerati neseriosi sau de notat ca avand antecedente pe viitor la alte evenimente...inscrieri.
Au mai fost tepari si- n trecut de genul NO SHOW.

Recomand sa nu accepti la revelion inscrieri fara minim 100...150 ron, asa cum ti -am recomandat si pt 1 dec daca -ti amintesti...

Am mai patit si eu de astea si am facut cheta intre prieteni sa platim orchestra tot de la noi suplimentar sunt patit si eu .... nici nu sti de cate ori mi-au dat colegii..prietenii bani sa acoperim minusuri... colegi ca Ciprian Rosca, Deliu Relu, Geta..Ghe..Michel.... eu de multe ori am pus chiar mai putin decat ei...sincer...
ASTEA S lucruri care public nu se cunosc... am pus de la noi si la Pasarea si la Costinesti nu doar la evenimente ...dar nu conteaza important e ca a iesit bine si ne -am simtit bine asa ca mai dam toti 5 ron in plus si nu o sa te lasam sa se sparga toate- n capul tau stai linistit ca o scoatem la capat... NU TE STRESA !
Daca plateste...io Ciprian...oalele sparte... deja mi-a disparut stresul ! De revelion , participarea va fi confirmata numai cu avans.

Lista participanti eveniment 1 dec Laguna albastra

1. Nicolae Radu (Buc ) 2 p - rulota , doreste si formatie + intentie participare revelion
2. Lupu Ciprian (IF) 2p - autorulota , da... doresc cu muzica live/ formatie
3. Chivu Daniel Tomis (IF) 2p+ 3copii
4. Irimia Ionut (SV) camper 2 p +copil 3 ani . Optez si pt formatie!
5. Trifa Stelian 2p cu 2 copii (4si 9 ani )
6. Grosu Viorel (CT ) 2 p. autorulota. Prefer muzica live.
7. Fam Constantin Motoi, 2 persoane.
8. Burduja George 2p, 1 copil (11 ) , rulota, muzica live + intentie participare revelion
9. Fam Vali Savoiu (2 persoane) camper
10.Marius Dulcu, 2 p 2 copii camper ( varsta copiilor nespecificata )
11.Argatu Stefan 2 p, rulota - optiune despre muzica neexprimata ( se va considera abtinere )
12. ”Popic” Marius Popa (PH) 4 p doreste si muzica / atmosfera :hi:
13.Cosmin Ioan 2 adulți și 2 copii (7 și 10 ani). Cu muzica și de toate să fie ;)
14.Nedelcu Maricel, 2 adulti si 1 copil, cred ca ar vrea si muzica !
15.George Colac 2 adulti 2 copii rulota muzica + intentie participare revelion
16.Babonea Cristi 2 adulti 1 copil rulota muzica + intentie participare revelion
17.Neamtu Costel 2 adulti rulota muzica + intentie participare revelion
18.loc liber............................................................................
19.Florin Drumea, 2 adulti, rulota, muzica + intentie participare revelion
20.Dobre Emanuel , 2 adulti, rulota, muzica + intentie participare revelion
21.Darjan Adrian, 2 adulti, rulota, muzica + intentie participare revelion
22.Molnar Arpi, 2 adulti, rulota, muzica + intentie participare revelion
23.Costea Tudorel, 2 adulti, rulota, muzica
24. Agopian Cristian, 2 adulti, rulota, muzica + intentie participare revelion
25. Getulin Ioan, 2 adulti, 1 copil, rulota, muzica
26.Bocsa Cosmin, 2 adulti, rulota + intentie participare revelion
27.Ciocan Marian, 4 adulti, rulota
28.Fam. Catalin Pop (2 persoane) camper
29.Crisu Sebastian 2 adulti si 2 copii, muzica
30.Liviu Adrian 2 adulti camper muzica
31.Neacsu Constantin 2 adulti hotel muzica
32.Constantinescu Viorel - 2 pers./camper muzica
33.Relu Deliu - 2 pers, camper muzica
34.Ciprian Rosca - 2 pers.+1,0 bichon camper muzica
35. Fam. Cogalniceanu(VS)...............anulat.............................loc liber
36. Fam.Lazar(SB)
37.Fam. Vladulescu- 2 adulti + 1 copil muzica
38. Cicu Vasile 2 adulti , vrea fanfara, ii aducem !
39.Fam Mocanu Lenuta 2 pers.
40.Ursu Doru, 2 persoane,cazare la Hotel
41.George Burneci 2 pers camper
42.Curelea Constantin 2 pers rulota
43.Fam. Sarafoleanu Silviu: 2 adulți și un copil 2 ani.
44.Serban Cristian rulota 2 pers + muzica
45.Iancu Gabriel ...................anulat.....loc liber............
46.Fam. Ghinea a renuntat..............................loc liber...........................
47.Negustoru Sorin (IL )/ Slobozia 2p+ 2 copii ( 10 , 13 ani ) cazare la hotel
48. Grecoff Adrian (IF) Stefanesti 2p la camper si DA pt muzica
49.Croitoru Neculai din Galati,2 persoane cu rulota.Prieten cu nea Vasile Cicu
50.Gheorghe Cristian 2 adulti camper.......anulat...loc liber.............................
51.Adrian Enache 2 adulti, 1 copil rulota
52.Baltateanu Traian, autorulota, 2 persoane

Mai sunt 5 locuri libere !
Niky si Lavinia Radu

0744670978
colac george
Membru forum
14

Mesaj de colac george »

Astazi am fost anuntat cu regret de fam. Cinteza Dragos, ca nu mai poate ajunge la aceasta intalnire, cedeaza locul altui coleg..
.
Bmw X1 & Wilk Stern 450
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Parerea mea pt a evita neplacerile, daca se poate anula formatia ar fi ok.. Sa nu stea colegul Niki cu stres.. Daca e zapada si frig, am presimtirea ca 50% se vor retrage, din diverse motive.. Nefiind alte variante de cazare, la camera.. .
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poafe face si fara muzica live sau cu DJ cum a adus Enache Adi la Sighisoara...
Oricum ar fi pacat sa n avem atmosfera...
Alta varianta ar fi sa suporte si asociatia ceva mai exact minusul pe care l am putea avea la fata locului... n ar fi prima data cand mai completam si de la club pt atmosfera sau cu un tort ,insa pt asta voi face o discutie privata in CD pt ca nu pot lua aceasta decizie singur si trebuie discutat cu ceilalti din conducere....suntem 6 ramasi dupa demisia lui Rosca Ciprian...
Voi expune aceasta posibila problema in privat spre dezbatere urgenta in CD.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Din lista de participanti 90% si-au exprimat intentia de a avea muzica live sau DJ la masa festiva.Asa ca trebuie sa suportam cu totii cheltuielile (muzica,tips la ospatari,etc.).
Nu trebuie sa cheltuim din banii asociatiei ,din cotizatia noastra.La acesta intalnire sunt prezenti si colegi rulotisti care nu sunt membri cotizanti.
Autorulota Dethleffs Just 90
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Am cateva intrebari legate de acest eveniment, insa pentru moment as vrea sa stiu, va rog, cate dintre cele 52 de familii sunt membrii asociati.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns