Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua ! Dupa Adi Enache (SB ) , lista se inchide la nr. 51 + se mai accepta inca o fam la rulota avand in vedere ca sunt 2 fam la camera( cazare ) ....asadar inca 1 echipaj ultimul care se va inscrie si gata .....
NU are rost sa ne calcam in picioare ... in salonul mic ”Vanatoresc” si asa se va face socializarea fara scaune ca sa intre toata lumea acolo la caldura .... si o sa baga pe margine mesele ... sa raman loc /spatiu mare .
Cred ca nu mai e cazul sa specific faptul ca nu se fumeaza deloc acolo indifererent de ora .
Masa mare cina festiva va avea loc in salonul mare sambata unde e loc suficicient...
VA ROG SA NU VENITI DACA NU SUNTETI PE ACEASTA LISTA IN IDEEA CA NU MAI CONTEAZA INCA 2 PERS pt. ca se pot genera conflicte intre cei care vin in plus cateva rulote si cei care nu mai au loc dar SUNT PE LISTA scrisi de la bun inceput !
Mutumim pt intelegere!
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
OK lista este completa fapt pt care acest subiect se inchide astfel vom evita sa se faca inscrieri suplimentare .
Pt a renunta la inscriere puteti scrie catre mine sau Niki Radu un mesaj privat ori alt membru CD care va putea sa editeze lista sau sa comunice f usor cu noi ... N-are rost sa tineti locul ocupat daca nu veniti ... deci anuntati !
Salut Ciprian. Dacă renunță cineva între timp și se acceptă vrem să venim și noi. Fam Chivu 2 adulți și 3 copii respectiv 3 ani, 5 și 9 și bine înțeles cu rulota. Dacă ne vom vedea te rog sa mi faci și mie card de membru. Mulțumesc anticipat.
Am sa te anunt . Am 2 prieteni care sunt pe lista dar nu pot ajunge sigur ...100%. Unul care nu stie daca primeste nr de inmatr. pana la 29 nov , respectiv altul care are truma la reparat si nu vine daca nu-i merge caldura. Lasa-ti nr. de tel la semnatura in profil sau trimite-l in privat catre mine prin sms sau pm. ca sa te anunt in max 5 zile sa-ti poti face planul !
L E
O sa l inlocuiesti pe cumnatul meu Nistor Iulian la nr 3 care nu poate veni neavand cauciucuri de iarna si nici nu mai pune pt o singura intalnire...
NU iese iarna...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-30 noiembrie , de sf. Andrei avem masa festiva, taiere porc, sorici, jumari , tuica si vin fiert , undeva la ora pranzului, 10-11-12, seara dupa ora 18 acces in salonul mare pentru ciorba ardeleneasca si pomana porcului cu mamaliguta si avem disponibila formatia Analog, cea care ne-a delectat de-a lungul timpului petrecerile .Este permisa intrarea cu bauturi alcoolice din partea noastra. Pentru cei care doresc sa cumpere sucuri, apa sau alte bauturi, o pot face direct cu plata la ei.
-1 decembrie avem program de voie, de vizitat imprejurimi pentru cine doreste si propun sa facem fasole cu ciolan la ceaun dupa amiaza, dupa ora 14-15-16. Veniti , cei care aveti cu ceaune si arzatoare, nu uitati sa luati si ceva muraturi ! De baut aduceti ce doriti, NU este permis schimbul de bauturi, duce la expirarea prematura a conditiei fizice ! In salon, va rog sa pastrati curatenia, iar la plecare sa aruncati in sacii de gunoi resturile menajere sau sticle goale.
A fost decalat programul propus, as fi vrut sa facem sambata masa festiva. Nu se poate, deoarece a fost programata o masa cu 270 de persoane, cu ocazia centenarului cu invitati din primarie, armata si NATO. La insistentele mele, NU au dorit sa mai aibe un grup langa ei, au dorit sa fie doar invitatii lor. Ovidiu a fost sunat de primar sa faca aceasta masa festiva.
Pe 1 decembrie, 3 formatii aveau arvunite din timp mese festive cu ocazia centenarului in orase din apropiere de catre autoritati, Analog are in Sibiu eveniment, de exemplu.
Pretul pentru fiecare adult este de 70 de lei, reprezentand masa festiva si 30 lei pentru formatie, bani care se strang separat si vor fi dati direct formatiei. In total costa 100 lei. Formatia a acceptat sa cante pentru vineri pentru suma minima de 3000 de lei.
Pentru cei care au copii, am facut socoteala si ar fi 24 de copii, daca doresc ca o data cu masa noastra festiva sa le facem un meniu "baby" gen snitel din piept de pui cu cartofi prajiti sau piure de cartofi sa comenteze daca se doreste. Nu am discutat cu ei dar o pot face.
Pentru ziua de sambata, am promisiunea lui Ovidiu, ca va inchide cu pereti de cort, terasa de langa salon si va pune un tun cu caldura...ca sa fie, in afara salonului, un spatiu extra incalzit.
La acest eveniment aflam si pretul pentru meniul de revelion pentru cei care doresc sa-l faca aici. Suntem 12-13 echipaje care sunt inscrise, lasam rulotele aici , adica 26 de persoane dintr-un total de 54 de locuri .
In butelii nu folositi gaz din timpul verii, va ingheta. Incarcati buteliile cat mai aproape de plecare, statiile gpl vor avea gaz de iarna. Nu folositi aeroterme, calorifere pentru incalzire !
Ca o concluzie, preturile pentru aceasta intalnire sunt :
- 100 lei de adult, masa festiva / formatie
- 50 lei pe zi camparea de echipaj , sunt doar doua familii care merg la hotel, ei sunt scutiti de aceasta taxa.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Avem 3 locuri libere , 3 familii au renuntat din varii motive.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India