Sugestii legate de organizare 1 dec / activitati

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Sugestii legate de organizare 1 dec / activitati

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
Acesta este un topic consultativ in care va invit sa veniti cu sugestii, idei sau implicare pt evenimentul ”1 dec.”
Cei care scriu aici ar fi bine sa fie si participanti la eveniment sau sa se implice direct in ce propun .... adica n-as vrea sa primesc sfaturi ca alta data de la Parfeni de la Vaslui care -mi punea pt propunere de karaoke versurile de la ”Taranul e pe camp” cu copy/ paste , dar boxe si microfoane + player trebuia sa aduc eu .... :music: party2

Acesta...repet... este un subiect dedicat activitatilor....
Daca va intereseaza lista de inscrieri aceasta poate fi gasita accesand acest link de mai jos
viewtopic.php?f=87&t=9780

Ar fi bine sa avem si 2-3 partinti disponibili pt. activitatile copiilor pt ca eu sau Niki Radu ori altul din CD care ajuta la organizare nu venim cu copii, dar am vrea sa facem si pt ei cate ceva ... asadar asteptam voluntari care sa ajute sa se puna la punct si programul pt. cei mici ...
O sa ne pregatim sa primeasca si cate un mic cadou care sa-i inveseleasca... :banana: party2 :crazy_girl: party2
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Sugestii legate de organizare 1 dec / activitati

Mesaj de Niky Radu »

Recomand pentru ziua de vineri vizitarea cetatii Fagarasului pentru cei care nu l-au vizitat recent. Au fost renovate si restaurate multe camere, care nu erau deschise spre vizitare publicului. L-am vazut acum 2 ani si am fost impresionat !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Sugestii legate de orgzanizare 1 dec / activitati

Mesaj de Lupu Ciprian »

Acum daca tot s-au incheiat inscrierile si lista este completa, revin in atentia dvs. cu cateva intrebari ....

1.Doreste cineva sa se impice in organizare ?
2.Aduce cineva scule de muzica pt. salonul Vânatoresc ?
3.Ajuta cineva/participa la organizare /propune cateva concursuri pt copii ?
4.Propune cineva o excursie in zona ?
5.Propune/organizeaza cineva pt seara de vineri activitati sau concursuri in curtea complexului sau in salon ?

Am discutat cu Geta Ghe . si va face ceva pachete pt copiii prezenti ( dulciuri ) din fondul pe care -l are pt copii. Vom avea si stegulete achizitie noua 25x30cm cu Romania 50 aici si restul de 150 pt coegii care merg la Chateaux Briand in Franta la FICC 2019 ( aug ) .

Va reamintesc faptul ca acest topic este numai pt activitati. NU Se mai fac inscrieri .
Lista este completa pana la nr 50+2 ( la cazare ) .
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Re: Sugestii legate de orgzanizare 1 dec / activitati

Mesaj de Adi Enache »

Doua boxe iau eu cu mine. Sunt suficiente pentru salonul mic..
Mai greu e cu organizarea de excursii sau alte activitati in afara complexului, avand in vedere numarul de participanti.
Cred ca cel mai bine fiecare isi face programul.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK se pot face diverse si individual . Vedem ce mai spune si Niki intre timp care este organizator...

Am rugamintea sa nu veniti cu aparate electrice pt incalzire pt ca din cauza unuia poate sa ne cada siguranta si-i afecteaza pe toti sau pe mai multi , urmand sa avem si conflicte cu gazda !

In cazul nerespectarii acestei reguli ne rezervam dreptul de a deconecta de la curent pe cei ce au consum mai mare de 800w pe rulota . Vom avea aparat de verificat/ de masurat instant puterea consumata .

Va multumim pt intelegere!
Va reamintim faptul ca nu se mai fac inscrieri . Lista este deja completa pana la nr 52.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Eu aduc boxa cu microfon si posibilitate conectare "blutut" , deasemenea ceva muzica pe sticuri.
Nu sunt sigur daca undeva langa sala de socializare pe care o avem la dispozitie, exista un gratar , caz in care ar fi bine sa aducem ceva mangal pentru gratare.
Poate nu am vazut eu tot ce s-a postat dar nu stiu ce program avem in relatia cu gazda, adica:
- cand avem masa festiva ?,
- cat timp avem la dispozitie sala mica?
- care este prima zi in care suntem practic adunati cu totii ca sa programam activitati, 28, 29, sau 30 noiembrie?
Altfel, o sa avem oricum, muzica, dans si caraoke in sala, gratare si poate masa comuna in 30 si/sau 1 decembrie ziua.
Deasemenea nu ar trebui sa lipseasca TOMBOLA, pentru care, daca decidem ca se tine, sa cumparam cadouri surpriza ambalate in valoare de 30-40 lei pentru fiecare participant.
Cei ce intentioneaza sa participe la Raly 2019 ar fi bine sa se gandeasca sa anunte deja de la aceasta intalnire.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
Masa festiva va avea loc la data 1 dec , sambata dupa h 17... in salonul mare al restaurantului iar Niki Radu va negocia si respectiv decide pt. meniul pe care-l vom servi . Va vorbi si pt formatia de muzica la care vom cotiza printr-o cheta comuna conf. dorintei majoritatii dupa cum s-a vazut la inscrieri .
Este osibil ca el sa decida ora 17 ...18. sau cand e mai bine...

Ideea cu tombola este f. buna si e va putea face tot sambata la masa .
Participa toti cei care aduc un produs ambalat cu valoarea recomandata de dl Baltateanu mai sus ... (aproximativa ) .

Acces in salonul mic ”Vanatoresc” vom avea permanent inca din prima zi a sosirii care va fi joi sau vineri ( 29...30 nov ) dupa cum poate fiecare sa vina ... Locurile in acest salon NU pot fi rezervate si se vor putea aseza jos primii sositi in fiecare zi in salon , sau daca vreti sa aiba toata lumea loc dam mesele la margine ( vineri ) si facem spatiu ..se poate sta ( in picioare ) , dansa , conversa , iar pe margine pot sta pe mese obiecte pe care le aducem de la electronice pana la ceva de baut sau servit o gustare simpla.
NU trebuie venit in acest salon cu fel de fel de ceaune ... cratite , oale si nici nu se fumeaza aici ...
Locul este pt. socializare la caldura , dans , conversatii etc ... suprafata este de cca 100mp.+ o terasa acoperita de inca 100mp .
De mancat se mananca la rulota sau afara pe terasa unde se poate face si gratar ...
Nu stiu sa existe un gratar acolo pe terasa...
Vor participa cca. 100 de pers. iar salonul mic este de 46 fapt pt. care cred ca varianta pe care v-am propus-o mai sus este una in care toata lumea poate intra in salon fara sa fie aglomeratie, dar fara locuri cum am spus de stat jos pt. toti... mai dam afara 3 mese pe terasa unde se sta la vin fiert la cafele , la o tigara sau ce se doreste .... la gratar ....

Luati in considerare ca sunt si 20 de copii probabil ...
Va rugam inca de pe acum sa va strangeti ambalajele sau ce ati adus in sala pt a evita situatii jenante in care eu sau altul ( nu dau nume ) am strans dupa X sau Y care au mancat seminte sau au stat pana tarziu in noapte la carti , table, rummy sau spritz cu apa...
Multumim pt intelegere !

Daca mai aveti propuneri sunt bine-venite !
Burduja Cristina Maria
Membru asociat
7
Data nasterii: 13 Iul 1981

Mesaj de Burduja Cristina Maria »

Buna seara,

Pentru seara de vineri nu vom avea cum sa stam toti in salonul mic pe scaun. Propun sa mergem in salonul mare unde toata lumea poate sta jos. Avand in vedere ca nu putem intra cu mancare si bautura de acasa acolo, cred ca ne putem intelege cu ei sa comandam ceva de baut/mancat de fiecare astfel incat sa putem sta 2-3 ore acolo. Muzica ne pot pune ei acolo.
Pentru organizare activitati copii pot ajuta eu, in cazul in care mai este nevoie.

O seara buna!
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sunt 52x minim 2 pers care s-au inscris . Am asteptat 2 saptamani .
Avand in vedere ca nu avem implicare, de aceasta data personal nu voi propune un program de activitati.
Impreuna cu Geta Ghe. (Buc) care va aduce pachetele de dulciuri pt. copii ( avem buget special strans pt copii la Rusalii / cheta ) ..... si cu Maria Burduja(Buc) am sa ajut la concursurile pt. cei mici cu diplome si cu ce mai am si eu .

Detaliile despre masa vi le va expune organizatorul Nicolae Radu ( NIKI ) .
Topicul acesta va ramane deschis in caz ca sunt altii cu initiative ....... mult mai energici care vor organiza diverse activitati .

Singura rugaminte este sa nu veniti cu calorifere , aeroterme sau ceva care sa depaseasca 800w pt. ca ni se va opri curentul, adica vom fi deconectati de a retea.
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Aduc un ceaun mediu cu capac...sunt rare capacele !...HAHAHA, inclusiv un aragaz special pentru fierbere/gatire. Pentru sambata, imi propun sa facem o fasole cu ciolan la ceaun, personal aduc 1 kg fasole si o bucata ciolan afumat facut de Marex (recomand ), ceva ceapa, 1 litru suc de rosii home made, dafin, morcovi, verdeata si ardei. Cine mai este amator sa contribuie cu ce poate sa facem o fasole la gramada/ ceaun. Intrucat avem nevoie de mai multe "focuri", de fierberea vinului rosu cu condimente si de fasole, am rugamintea sa se anunte, cine are, cine poate, cine imprumuta, inca 1-2-3 ceaune mari,cu arzatoare/butelii, necesare pentru fasole, pe al meu il vad la vin rosu ! Nu uitati de vin rosu ! Mai aduc o butelie, speciala pentru aceste activitati !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Silviu Sarafoleanu
Membru forum
7
Data nasterii: 03 Dec 1983

Mesaj de Silviu Sarafoleanu »

Pot aduce și eu un ceaun, mediu spre mare, nu am arzător dar am o sobita pentru lemne, încerc sa fac rost și de restu toate cele ce este nevoie...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Nicky...sa vii si cu 0,75 l de palinca pentru fiert...daca aduci atatea. drinks Piperul si zaharul le aduc eu. party2
:banana:
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns