Raly FICC BERLIN 2018 impresii si concluzii

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Raly FICC BERLIN 2018 impresii si concluzii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Materialul realizat de colegul C-tin Curelea va apare in REvista CLubRV RO Rulotisti din Romania nr 10 ( 1dec) .

Pt. cei care nu sunt membri clubrv sau nu vin la 1 dec voi posta si aici varianta online a revistei cand va apare peste 1 luna ...

Pana una alta am facut cerere la min Turismului sa ne ajute cu materiale in lb franceza / engleza pt colegii care merg in Franta in 2019...pt a reprezenta Romania ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Raly FICC BERLIN 2018 impresii si concluzii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !

Colegii care au de gand sa mearga in Franta la evenimentul F.I.C.C. 2019 din vara sunt rugati sa pregateasca o lista de necesitati ce doresc a le fi puse la dispozitie pe cheltuiala asociatiei .
NU cred ca este prea devreme ca pana in ian- feb sa se poata face o brosura ClubRV RO tradusa in germana , engleza si respectiv franceza, apoi printata color in 200-300 exemplare si adaugata la alte materiale ce ne -ar putea reprezenta ... aceste lucruri pot dura cateva luni ...

Am solicitat la Min. Turismului inca un set de materiale la fel ca cele pe care le-am obtinut pt Berlin , ba chiar mai mult daca ni se poate oferi...
...
am subliniat ca reprezentam Romania si aducem un plus pt. tara noastra si respectiv pt. turism ... ramane sa vedem daca avem si succes cu cererea ... aceasta ( solicitarea) .

Se poate face un topic daca vreti numai la membri asociati avand in vedere ca se va discuta despre achizitii /cheltuieli s.a.m.d.
Daca tot am votat la A.G.A. pt promovare , 20-30% haideti s-o si facem !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Raly FICC BERLIN 2018 impresii si concluzii

Mesaj de Radu Pascu »

Dacă totul decurge conform cotidianului (care oricum ne mănâncă în fiecare zi) voi participa la eveniment, care se pare că (la fel că la Berlin)nu va fi găzduit de un camping.
Deci să ne gândim:
-ce nu am avut la Berlin
-ce sa nu facem
-cu ce venim nou față de întâlnirile anterioare
-cum promovăm eventualele proiecte ale clubului nostru
-ce ofertă putem prezenta care să aibă priza la cluburile asociate în federație
-ce planuri de asociere putem prezenta cluburilor participante.
Cred că nu vom "degusta" spirtoase și brânză cu francezii, dar am putea prezenta (și chiar organiza) un tur al podgoriilor din tara noastră. Sigur, o să spuneți că și francezii au podgorii, dar era doar un exemplu. Putem organiza orice dacă vrem cu adevărat.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns