https://www.lagunaalbastra.ro/
aici aveti harta google
https://www.google.ro/maps/place/Laguna ... d24.994647
Am discutat cu Nicolae Radu care este organizator si membru asociat ClubRV-Romania.
Tariful de campare cu 220v si incalizire / acces zilnic in salonul mic vanatoresc ( 50 locuri) va fi de fiecare echipaj 50 ron /zi .
Vom avea apa , wc si dus /apa calda...
Daca sunt mai mult de 50 de pers in salonul vanatoresc pe care-l avem la dispozitie zilnic, se dau la margine mesele si nu mai sta toata lumea jos, dar se danseaza si se fac conversatii sau ce vrem ...
Masa festiva costa 70 ron, iar daca avem peste 30 rulote pe lista ca si prezenta , probabil aducem cu inca 20-30 ron de om si o formatie de muzica (live ) ... Petrecerea / masa se va tine in salonul mare de 250 de locuri deci nu avem limita pt sambata seara .
Inscrierile incep din acest moment si nr. max de rulote primite este 50 . NU avem cazare la hotel sau pensiune deloc.
In primele 72h se inscriu cu prioritate membrii asociati... adica pana vineri nu va puteti trece pe aceasta lista decat daca sunteti cotizanti din Clubrv Romania .
Dupa aceste 72h de prioritate a asociatilor , pe lista se va putea inscrie pana la max. nr. 50 oricine se logheaza cu nume real pe acest forum .
NU este necesar avans pt a va inscrie, insa ne intereseaza sa avem un nr. exact de participanti in 2 saptamani max..... ca sa stim daca luam formatie sau ce nr. de portii anuntam pt petrecere ... in restaurantul mare .
Organizatorul Nicolae Radu va va pune la dispozitie si alte detalii inclusiv pt revelion . Il gasiti la nr de tel. 0744670978 sau in masura in care pot va ajut si eu sau alt membru CD participant...
Este posibil sa apara cheltuieli suplimentare pt muzica sau tort, ori ce altceva dvs. ca si particianti veti sugera organizatorilor ori puteti comenta la inscriere f pe scurt...puteti trece si copiii pe lista ca sa stim cati sunt .
Voi pune la punct si un program de activitati in zona sau in incinta complexului .
1. Nicolae Radu (Buc ) 2 p - rulota , doreste si formatie
2. Lupu Ciprian (IF) 2p - autorulota , da... doresc cu muzica live/ formatie
3. Nistor Iulian (Buc ) 2p +2 copii ( 4, 9 ani ) se abtine referitor la formatie/mi-a transmis faptul ca ”merge pe decizia organizatorui ”) ...
4....
Vizionati daca aveti timp un scurt metraj realizat de ”Sovieticul ” de la Lipanesti de PH. !