Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am votat Laguna Albastra pentru că noi nu am ajuns acolo încă.
Dupa cum merge votarea, ne cam vedem la Fagaras. Fiind din Brașov, in măsura în care pot sprijini cu ceva organizatorii, o fac cu plăcere.
Week-end fain!
Roller Team Garage KP
Knaus Sport 440S + Passat 2.0 140 CP
Ar fi util sa stim cam ce intentie de participare exista si cu ce fel de cazare ca sa nu ne mai cramponam de numarul de locuri.
Dasemenea nu trebuie neglijeata sala unde ne putem petrece serile, ca sa nu stam tot timpul in frig, si conditiile decente de campare pentru cei ce vin cu utilajul RV.
Eu vin oricum si oriunde se va decide cu utilajul din dotare -2 persoane.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Dacă Marius Dulcu a spus prezent la 1DEC la Laguna si eu am votat LAGUNA.
Si spun prezent pt aceasta locație.
Este o locatie pe timp de iarnă, din punctul meu de vedere nr 1 in Romania de 8 ani in coace (de când am găsit-o) CALITATE-PRET.
GETULIN scrie:Dacă Marius Dulcu a spus prezent la 1DEC la Laguna si eu am votat LAGUNA.
Si spun prezent pt aceasta locație.
Este o locatie pe timp de iarnă, din punctul meu de vedere nr 1 in Romania de 8 ani in coace (de când am găsit-o) CALITATE-PRET.