@MArius Dulcu , putem face si Rusalii acolo daca venim unii dintre noi chiar de joi seara sau vineri si stam pana luni ...
Multi dintre noi vara in acea perioada ne putem lega de aceasta intalnire cu un mic concediu inainte sau/si respectiv dupa ...fiind iunie ... mai ”furi” 2-3 zile in plus ...
Anul viitor in 2019 Rusaliile vor fi conf. calendarului ortodox (dum 16 iun)cu luni zi nelucratoare , deci intalnirea ar putea fi de genul 13sau 14 j...v pana 17 luni...
Personal sunt unul din cei care leaga Calimanesti/Caciulata 2-3 zile cu Alba Iulia sau chiar Brasov ori Fagaras 2-3 zile legate cu Rusaliile... la tur sau retur... daca tot fac 1000km.. sa fie o tura de 7-8 zile sau 10.
Cred ca zona trebuie incurajata , fapt pt care iti multumim si te rugam sa continui sa obtii informatii sau sa ajuti de ambele parti in masura in care poti face posibil ca acest eveniment sa aiba loc !
Salutari !
Cred ca de 1 dec avem timp sa mai dezbatem subiectul si la un pahar de vin rosu...daca e bine fiert cu zahar si scortisoara ...cred ca ne mai vin idei ...