Seimeni,5-7 octombrie 2018

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Politic Iulian
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 19 Iul 1978

Re: Seimeni,5-7 octombrie 2018

Mesaj de Politic Iulian »

Prezent
Fam Politic !
Sterckeman 2004 /Kia Sportage/0722585587
Florin Dinu
Membru forum
7
Data nasterii: 12 Apr 1982

Mesaj de Florin Dinu »

Prezent
Florin Dinu + echipaj
Ce taxe trebuie platite pentru pescuitul in acea zona?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ghineageo
Membru forum
9
Oras: buzau
Data nasterii: 19 Ian 1966

Mesaj de ghineageo »

Buna seara dragi colegi !
Va rog indrazniti sa participati la aceasta intalnire care nu este numai a rulotistilor pescari ci a tuturor celor care iubesc cu adevarat natura si libertatea de miscare in frumoasa noatra tarisoara.
Nu va fi o cheltuiala mai mare decat celelalte din acest an, ci din contra avand in vedere ca locatia este offcamping, iar fiecare se va bucura pe deplin de rulota lui si de investitiile facute pana in prezent.
Vara a trecut foarte repede si daca pana acum deabia am avut cu totii cateva iesiri, pe masura ce se va racori acestea vor fi si mai rare.
Asa ca va rog sa va inscrieti si sa veniti pentru a ne distra din nou asa cum s-a procedat pana acum.
Daca nu se va prinde peste, vom trece pe pastrama si vin proaspat.
Cu aceasta ocazie vreau sa intreb conducerea daca este voie sa venim si cu rulotisti care nu sunt membri ai asociatiei noastre, dar care intentioneaza sa participe iar in viitorul apropiat sa adere la clubul nostru.
Rog pe domnul presedinte sa-si ia bicicleta si halatul pentru a ne da desteptarea asa cum a facut pana acum.
Poate vor fi intocmite si clasamente cu acordarea de premii pe categorii de participanti si varste.
Va doresc sanatate si fericire tuturor !
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Salut Geo!
De data asta ar putea sa iasa in pijamale pe trotineta ca sa varieze un pic. Altfel devine monoton si-si pierde din farmec. Eu ii imprumut o vuvuzea ca sa aibe succes garantat!
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
ghineageo
Membru forum
9

Mesaj de ghineageo »

Buna seara Lacramioara si Cristian !
Orice ar purta si orice ar face Ciprian, are farmec si il prinde bine.
Dar sa terminam cu periatul domnului presedinte si sa-l lasam sa ne spuna ce mai face si ce mai zice.
argatustefan
Membru asociat
7
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 07 Iul 1953

Mesaj de argatustefan »

Argatu Stefan 2 persoane.
GheorgheFlorian
Membru forum
8
Oras: Popesti-Leordeni
Data nasterii: 05 Iun 1976

Mesaj de GheorgheFlorian »

Gheorghe Florian 4 pers+ 2 copii
Volkswagen Sharan+Avento
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Scuze ..raspund greu pt ca sunt plecat in concediu ...
DA pot veni si din exteriorul clubului nostru prietenii dvs pt ca nu este o intalnire exclusivista ..

Am sa fac o lista de activitati si 2-3 concursuri .... antrenati va cu zarele sau zarurile pe care le aveti acasa pana atunci !

Aduceti va si biciletele ... atat dvs cat si copiii dvs . !

Salutari tuturor !

CAnd revin voi face un subiect cu 500 de poze ....... Grecia .....zona Thessalia ..Attica si respetiv Makedonia aici pe forum ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ghineageo
Membru forum
9

Mesaj de ghineageo »

Buna dimineata Ciprian !
Iti urez distractie placuta, astept fotografiile si comentariile aferente despre locurile pe care le vizitezi.
Pana la intalnirea de la Seimeni pregatesc sculele de pescuit si ma antrenez la table.
Sa ne vedem cu bine.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Intre timp am incercat sa rezolv cateva probleme impreuna cu prietenul si colegul nostru din Cernavoda , Viorel Grosu care va fi prezent la eveniment din partea asociatiei si a CD - ului ( conducerii ) ... adica vine sigur 100% el locuind la cativa km de aceatsa locatie la Dunare la care mergem.
Abia am venit de 3 zile din Grecia si nu am avut timp sa scriu dar de comunicat am comunicat permanent ...

1. Viorel G. a discutat cu proprietarul terenului ca sa avem aprobarea de a instala o tabara acolo de joi pana luni fara probleme cu politia... sau primaria.
2. Si-a luat angajamentul in numele nostru ca nu lasam gunoiae acolo nu ardem lemne nu taiem padurea si RESPECTAM NATURA .
3. Va face Viorel rost de 1000L apa ca sa avem apa , dar va rog sa va si aduceti pt prima zi de acasa . Am un bazin de 1000L acasa curat dar nu stiu daca avem colegi cu duba care pleaca spre CT in urmatoarele zile ..ar fi bine. Ma gasiti la tel 0722.227.048
4. Am discutat cu cineva care ne va aduce un WC Eco ( la fel ca la Costinesti acolo ) pe care porbabil am sa-l platesc si -l oprim pt Costinesti ... ( aici vom participa cu 5 ron / zi pers ) . Toaleta va fi achizitionata de Clubrv si ramane a noastra . O aducem si pe viitor o pastram goala :)
5. Vom vorbi cu primarul din vecinatate Mihai Soare care este rulotist ca sa predam gunoiul legal ( NU -l ARDEM ! )
6. Se vor respecta niste reguli cat sa fie off camping legal si sa ne lasam usa deschisa si loc de " BUNA ZIUA ! "
7. Daca cineva va varsa WC -ul in Dunare va fi exclus de la orice fel de intalniri , forum sau club.... direct de catre mine... Am vazut ca se mai practica de catre unii " rulotisti " .
8. La plecarea de pe locul de campare lasati acolo unde ati ocupat loc exact ca la dvs. acasa va rugam ! Curat impecabil. Daca gasim gunoaie cand ajungem le strangem noi cum faceam acum 3 ani la Tuzla.... !

Alte detalii voii expune pe masura ce comunic cu Viorel sau va scrie si el aici ...pt ca va fi primul joi acolo si va pleca ultimul luni de acolo ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ghineageo
Membru forum
9

Mesaj de ghineageo »

Buna seara Ciprian !
Multumesc foarte mult pentru tot, atat tie cat si domnului Grosu si astept cu nerabdare sa ne intalnim cu totii la Seimeni.
Vremea se anunta buna si voi veni joi la prima ora in locul de campare hotarat sa prind pestele cel mare.
De acum este clar ca intalnirea va avea loc si se poate face lista participantilor.
Va doresc sanatate si o seara placuta tuturor.
ghineageo
Membru forum
9

Mesaj de ghineageo »

Buna seara dragi colegi !
Dupa lungi negocieri si insistente sotia mea a obtinut 3 zile de C.O. in perioada 03-05.10.2018, motiv pentru care vom veni la Seimeni incepand de miercuri.
In aceste imprejurari am rugamintea la tine Ciprian sau la domnul Grosu daca puteti sa postati harta zonei cu incercuirea perimetrului de campare, in situatutia in care nu va fi nimeni cand eu voi ajunge la fata locului.
Multumesc si va doresc tuturor o seara placuta.
Scrie răspuns