Dragii mei, câțiva colegi rulotiști din Moldova au creat pe facebook un grup, destul de omogen, sub denumirea de "Rulotiștii moldoveni". Acest grup este restrâns (are doar 68 de membri) și dorește să facă cât mai multe întâlniri la care să participe rulotiști din întreaga Moldovă, după cum bine știți pentru a ne cunoaște, pentru a socializa, pentru a ne distra. În această idee am fost și eu invitată să aderez la acest grup deoarece sunt din Iași, deci sunt moldoveancă get-beget. Asta nu încalcă cu nimic atribuțiile mele ca membru al Asociației Clubrv. În altă ordine de idei, această întâlnire de la Voroneț a fost una privată, la care am sărbătorit un prieten și nicidecum nu am fi putut face invitații în numele lui. Eu mă simt vinovată că am scris pe forum că plec la Voroneț pentru întâlnirea de toamnă, fără a da mai multe amănunte (și nici nu era cazul). Așa că, noi moldovenii vom încerca sub cupola grupului "Rulotiștii moldoveni" să strângem rândurile, să ne întâlnim cât mai des (chiar dacă la o întâlnire vin 5-6 echipaje). Așa vom ajunge să ne cunoaștem mai bine și să formăm o comunitate mai puternică.
Nu era nevoie de o interpelare pe forum în această problemă. Se putea rezolva cu in simplu telefon. Aș fi răspuns cu plăcere la orice întrebare. Îmi pare rău că s-a ajuns aici.
În altă ordine de idei cred că moderatorul nu trebuia să intervină în această discuție. Pe cine a moderat ? Pe Ciprian, pe Marius ? Cred că urmez eu...
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928