Intalnirea de toamna din Moldova

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Intalnirea de toamna din Moldova

Mesaj de Lupu Ciprian »

Intalnirea de toamna din Moldova vea avea loc incepand de azi la Voronet... unde vor fi prezenti si ceva membri de ai nostri un fel de "colegi " din Clubrv.

N -am detalii pt ca n-avem nici un reprezentant Clubrv DIN PACATE din zona ....care sa doreasca sa ne invite sau sa scrie despre acest lucru...

Cei care activeaza pe facebook pe grupul nostru Clubrv sau pe forum sunt activi doar in zona de bursa vanzari - cumparari / observatii si mai putin de partea turistica...

N-am detalii si nici persoana de contact care sa -mi permita sa expun aici ceva concret...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: Intalnirea de toamna din Moldova

Mesaj de Florin Herciu »

Vai de mine, cum nu ai reprezentant de nadejde? Pai nea Florin-povestitorul ce-i? De cand misca Bucovina fara molcoma lui incuviintare?

(s-o fi suparat de ceva? trebuie descantat?)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Onorabili colegi, a început școala.
Sunt foarte, foarte ocupat.
Nu am putut participa la această întâlnire.
Peste toate acestea, am fost foarte răcit în ultima săptămână și am rămas în urmă cu o grămadă de lucruri.

Gândurile mele bune și inima mea sunt lângă ai noștri colegi, la Voroneț și oriunde vă aflați!

Toată dragostea mea, către toți colegii!
+40 749 233 299 (Orange)
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Nu stiu daca este justificata aceasta"rautate",pot doar sa confirm ca este o intalnire intre cativa colegi mai exact daca vreti sa fiti la curent 5 echipaje dar daca asta se numeste "Intalnire de toamna" pot sa va comunic domnule Lupu ca ati fost dezinformat de cei care se dau "moldoveni"doar geografic dar nu au participat la nici o intalnire in zona noastra pt ajung mai greu "stau mai mult la Bucuresti"
Si nu inteleg frustrarea,se fac tot felul de intalniri intre anumiti prieteni tot timpul fara a se bate goarna!
Vw Sharan + rulota Kip
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

marius borcea scrie: 29 Sep 2018, 16:49 Nu stiu daca este justificata aceasta"rautate",pot doar sa confirm ca este o intalnire intre cativa colegi mai exact daca vreti sa fiti la curent 5 echipaje dar daca asta se numeste "Intalnire de toamna" pot sa va comunic domnule Lupu ca ati fost dezinformat de cei care se dau "moldoveni"doar geografic dar nu au participat la nici o intalnire in zona noastra pt ca ajung mai greu "stau mai mult la Bucuresti"
Si nu inteleg frustrarea,se fac tot felul de intalniri intre anumiti prieteni tot timpul fara a se bate goarna!
Vw Sharan + rulota Kip
Florin Herciu
Moderator
12

Mesaj de Florin Herciu »

Rautate, dezinformare, frustrare, batut goarna - doamne ce de vorbe mari! dar cine te-a suparat asa de tare, mai nea Marius? nu te pripi cu replicile taioase, ca nu-i nimeni dusmanul tau pe-aici!

(daca se simte un strop de nemultumire in postul lui Ciprian, gandeste-te ca poate e justificata: intalnirile de rulotisti sunt printre scopurile cele mai importante al Asociatiei/clubului; anuntarea din timp a acestor intalniri poate sa atraga mai multi membri, doritori sa-si faca noi prieteni. Pe de alta parte, daca un grup restrans de oameni decide sa-si faca o intalnirea - a lor si numai a lor, aia e, nu le poate cere nimeni socoteala ca n-au impartit-o cu restul lumii.)

Asa ca: pace, floricele, fluturi roz...
(...)
0721-299-111
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Dragii mei, câțiva colegi rulotiști din Moldova au creat pe facebook un grup, destul de omogen, sub denumirea de "Rulotiștii moldoveni". Acest grup este restrâns (are doar 68 de membri) și dorește să facă cât mai multe întâlniri la care să participe rulotiști din întreaga Moldovă, după cum bine știți pentru a ne cunoaște, pentru a socializa, pentru a ne distra. În această idee am fost și eu invitată să aderez la acest grup deoarece sunt din Iași, deci sunt moldoveancă get-beget. Asta nu încalcă cu nimic atribuțiile mele ca membru al Asociației Clubrv. În altă ordine de idei, această întâlnire de la Voroneț a fost una privată, la care am sărbătorit un prieten și nicidecum nu am fi putut face invitații în numele lui. Eu mă simt vinovată că am scris pe forum că plec la Voroneț pentru întâlnirea de toamnă, fără a da mai multe amănunte (și nici nu era cazul). Așa că, noi moldovenii vom încerca sub cupola grupului "Rulotiștii moldoveni" să strângem rândurile, să ne întâlnim cât mai des (chiar dacă la o întâlnire vin 5-6 echipaje). Așa vom ajunge să ne cunoaștem mai bine și să formăm o comunitate mai puternică.
Nu era nevoie de o interpelare pe forum în această problemă. Se putea rezolva cu in simplu telefon. Aș fi răspuns cu plăcere la orice întrebare. Îmi pare rău că s-a ajuns aici.
În altă ordine de idei cred că moderatorul nu trebuia să intervină în această discuție. Pe cine a moderat ? Pe Ciprian, pe Marius ? Cred că urmez eu... help
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Florin Herciu
Moderator
12

Mesaj de Florin Herciu »

Popa Violeta scrie: 30 Sep 2018, 18:00 Îmi pare rău că s-a ajuns aici.
În altă ordine de idei cred că moderatorul nu trebuia să intervină în această discuție. Pe cine a moderat ? Pe Ciprian, pe Marius ? Cred că urmez eu... help
Booon, urmeaza doamna Violeeetaaaa...

(haideti doamna, cine pe cine a moderat? ati vazut vreo ratoiala de la mine, vreo chemare la ordine, vreo trimitere la reguli si regulamente? nici macar postul dublu si citat integral n-a intrat in discutie; atat, mi s-a parut ca replica lui Marius a fost disproportionata si cu potential inflamator, motiv pentru care m-am bagat in vorba colegial si impaciuitorit, nu cu ghioaga moderarii!)
(...)
0721-299-111
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nu sunt frustrat Marius Borcea doar dezamagit pt ca daca au fost68 invitati in privat nu a fost doarintre 5 prieteni teoretic puteau veni 68.... si intr adevar era intalniea de toamna ..nu una privata....

Exprimarea ta nu mi place dar ma voi opri aici .
Daca va deranjeaza ce am scris o sa sterg si topicul ca sa ramana numai ce e roz pe forum... .
Poate totusi s ar fi bucurat si altii sa vina acolo ...care stau aproape de voi.... nu eu ....

Mi ar place sa fim uniti. La Pufesti a fost frumos.. la Lepsa la Secu.
Il inchid subiectul si poate facem unul constructiv cu evenimente comune... cu ajutorul celor care locuiesc in zona Moldova.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat