Concediu Bulgaria-Grecia 2018

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Concediu Bulgaria-Grecia 2018

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Salutari la toti!
Am remarcat in acest topic ca un singur coleg din ClubRv a fost plecat cu rulota in strainatate anul acesta si m-am gandit sa fiu eu al doilea. Probabil majoritatea prefera sa stea in tara sau sa plece fara rulota... nu stiu... sau poate nu vor sa posteze excursiile personale.
Traseul a fost urmatorul: Ploiesti, Veliko Tarnovo, Meteora, Lefkada, intoarcere Salonic, Alexandropoulis, Ploiesti. Total 3500km cu si fara rulota. Preturi campinguri 30 euro- 3 persoane in august, in septembrie 20-25 euro, reduceri am avut 10% in toate campingurile cu cardul ficc. Plecare 25 august, intoarcerea 10 sept. Consumul mediu 9%, puteti face un calcul la cheltuieli cu deplasarea, taxele de autostrazi o sa le adun si o sa le postez. Motorina 2.3 leva pe Bulgaria si 1,33-1,41 euro pe Grecia. Pentru campinguri de preferat sa faceti rezervare in sezon, eu am fost la final si am gasit loc de campare.
Nu mai incarc poze, pun doar clipuri pe masura ce le prelucrez. Prima parte:

https://www.youtube.com/watch?v=jlf_oKF ... e=youtu.be
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Re: Concediu Bulgaria-Grecia 2018

Mesaj de Iancu Gabriel »

Salut si noi ne am intors recent din Grecia.poze este mai greu sa pui.Cu un camper de 6 mL,am avut un consum de 11,5.pretul motorinei cu 15 centi euro pe insule mai mult,campinguri la 25 euro pe noapte si curent,la prima soscoteala in jur de 50euro taxe Bulgaria pod si vigneta plus taxe autostrazi doar dus.
3 feribooturi in jur de 160 euro.motorina consumata 250 L.mers doar ziua cand era cald cu aer conditionat deschis la o viteza medie de 70 km /h.
Am fugit si cu 110 km/h tot ce insemna autostrada.
Scumpe un pic autostrazile din Grecia ,esti taxat la lungime si inaltime..Mie mi a masurat inclusiv antena si am 3 m inaltime.ce este sub 2,70 inaltime este mai ieftin.
Atentie pe insule Kefalonia si Zakynthos,strazi f f f inguste.sunt cateva locuri off.Ca sa poti vizita punctele cele mai importante trebuie sa inchiriezi masina.Cei cu rulote au un avantaj .
o masina mica peugeot 108 35-40 euro pe zi.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Dragomir, ne-ai încântat întotdeauna cu descrierile dar mai ales cu pozele minunate pe care ni le prezinți pentru a exemplifica fiecare loc al peregrinărilor voastre din acest concediu. Așteptăm continuarea prezentării, că poate ne inspirăm și noi iar la anul vă călcăm pe urme.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Plajele din Lefkada clasament personal... atat am avut timp sa vizitam.
1. Porto Katsiki- plaja foarte ok si conditii si peisaj, in apa sunt pietre rotunde, se poate intra fara papuci, parcare camper 20 euro/zi
2. Plaja Pefkoulia, plaja cu nisip si pietris, in apa bolovani pe care se aluneca
3. Desimi Beach, plaja de langa campingul Desimi si Santa Mavra unde am stat noi, plaja ingusta aprox. 4m, nu adie briza fiind golf
4. Plaja Nydri, dupa port, o plaja ingusta dar cu nisip si pe mal si in apa
5. Plaja Vasiliki pe care nu o recomand, pietris pe care nu poti sa calci.

Pe insula recomand setarea GPS pe camion, chiar daca
sunteti cu masina sau scuterul.
Si un clip scurt...
https://www.youtube.com/watch?v=CNNug4A ... e=youtu.be
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns