Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare tuturor!
Ma intereseaza achizitionarea si montarea unui panou solar si a unui sistem SOG pentru toaleta. Noi. Preferabil in zona Timisoarei sau judetele limitrofe.
Stiti cumva cine poate sa faca acest lucru? Am scris celor de la Exis si Motorhome, fiind client de-al lor. Dar nu se obosesc nici macar sa raspunda. Ma rog ...
Mentionez ca vreau sa montez pe autorulota mea, Dethleffs.
Adrian Coman scrie: ↑04 Apr 2018, 20:58
salut, printre picaturi , putem monta tot ce ai nevoie pe camperul tau ! Noi raspundem la telefon !... chiar si la dusmani .
Reparatii&Service RV Busteni-Prahova,va rezolva aceasta problema,sunati la nr. meu din semnatura,discutam facem programare si ma deplasez la dvs.la Timisoara si va montez sistemul solar si sogul.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Mai multe despre Reparatii&Service RV-Busteni partener Club RV-Ro, gasiti pe forum la topicul Tehnic RV cu subtopicul Reparatii RV subtopicul Adrese Utile, Service, ITP .
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Salutare,
nu stiu daca mai este de actualitate, dar, cunosc in Timisoara o firma care iti poate livra/monta panou, regulator si au si acumulatori gel agm ptr solare; il poti contacta pe Cristian, societatea se numeste Esolare, nr lui de tel este: 0736 569 753.
Ia legatura cu el, este om serios, sper doar sa nu fie prea ocupat....
Succes.
Te "serveste" un tip folosind o periuta Florine.Glumesc.O zi buna.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.