Propuneri de activitati si program pt Paste ...

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Propuneri de activitati si program pt Paste ...

Mesaj de Relu Deliu »

S-au ruta albastra Lipanesti, Văleni de Munte, Pătârlagele.
S-au Cheia, Săcele, Întorsura Buzăului.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Cosmin Ioan
Membru asociat
7
Oras: Brasov
Data nasterii: 10 Mai 1981

Mesaj de Cosmin Ioan »

Pe ruta de mai sus, am inteles ca sunt doua restrictii in zona Siriu din cauza alunecarilor de teren, dar se merge...
Roller Team Garage KP
Knaus Sport 440S + Passat 2.0 140 CP
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK ne vedem de maine acolo . @Cosmin I ti-am bagat si talciocul in program :) sambata h 10 :) sa vezi distractie si tiganeala :) ultima data la Paradisul Pescarilor Pufesti ne-am distrat pe tema asta( 2017 ) de Paste.... ...Era unu'mic a lu' Borcea din Adjud cel mai tare negociator :) parca era avocat , asa bine se pregatise pt acea zi ... a negocierilor ...

Lista este completa NU SE MAI FAC INSCRIERI !

Va reamintesc faptul ca masinile stau la parcare IMEDIAT dupa ce campati si nu MAI TARZIU sau aII-a zi cand se mai aglomereaza. Le scoatet de la sosire pt evitarea discutiilor / conflictelor...
Va multumim pt intelegere !

repostez programul mai jos ... din nou ...

Program Paste 2018 ClubRV-RO

Bine ati venit la intalnirea "Paste 2018 " organizata de Asociatia ClubRV Romania in locatia "LA MOARA " din Intorsura Buzaului , Jud. Covasna !
Evenimentul se va desfasura intre zilele de joi 5 apr si respectiv luni 9 apr. , insa se poate sta / campa si inainte sau dupa ...conform dorintei dvs.
Avem rugamintea sa respectati cateva reguli / recomandari ce ne vor ajuta sa desfasuram cu succes programul de activitati propus :
1. NU folositi aparate electrice pt. incalzire ori alti consumatori peste 700w !
2. NU va deranjati vecinii cu zgomote ,conversatii sau muzica la un nivel exagerat de mare si respectati orele de liniste / odihna ( 22-08 ) !
3. Respectati orele de desfasurare ale activitatilor comune mai ales daca v-ati inscris la concursuri dvs. ori copiii dvs. !
4. NU goliti caseta WC de la rulota decat dupa ce v-ati informat la organizatori unde s-a stabilit /identificat ....locul de canalizare ( deversare ) . Vom afisa / lipi un indicator.
5. Incercati sa sositi /plecati la ore decente pt. evitarea manevrelor cu RV-ul noaptea!
6. Membrii asociati sunt rugati sa-i integreze in comunitate pe cei care sunt mai noi , sau sa-i ajute pe cat posibil pe acestia, ori pe cei care au diverse nevoi (pe incepatori).
7. Autoturismele vor fi parcate imediat dupa campare la parcare . NU vor putea sta langa rulote din lipsa de spatiu. In incinta vor sosi 40 de RV cu cort sau terasa...
8. Foisoarele vor putea fi ocupate numai de catre cei care nu monteaza cort sau terasa...
9. Daca apar situatii neprevazute ori alte probleme contactati conducerea/ CD-ul asociatiei reprezentat de catre Lupu C. 0722.227.048 ,e-mail lupucipriann@yahoo.com Rosca C. 0741015477 , Grosu V. 0766223301 . Ghe. Georgeta 0762587562

Program de activitati :
joi 5 apr - Sosirea participantilor, instalare tabara , ocupare foisoare numai de catre cei CARE NU MONTEAZA CORTURI /TERASE. Instalare scule electrice /muzica in sala.
vin. 6 apr - h 11 tura cu biciletele in zona . Program liber pt vizitare imprejurimi. h14 Minifotbal copii si adulti . H18 centralizare date optiune la masa porc /miel.. ( pt. duminica ) Intalnire in functie de vreme afara sau in sala pt. discutii.
samb. 7 apr -h 10 talcioc cu de toate de la toti pt RV ce aveti de dat ....
h11 plimbare in zona/excursie). H14 Concurs copii "Incondeiat" /vopsit oua H14 Campionat table si rummy (calificari) la foisor sau in sala in functie de vreme. H23 Participarea la slujba de inviere la biserica aflata in imediata apropiere .
dum. 8 apr - h11 concurs copii - abilitati fizice . H 14 finala rummy si table . H16 Masa festiva de Paste in restaurant . H 18 anuntare castigatori /concursuri. Program de muzica si dans cu DJ Rosca Ciprian :) . Poza de grup /"masa festiva."
luni 9 apr - h11 tura cu biciletele in zona . H12 Poza de grup /" camping ".
Ne luam " Ramas bun" cu speranta ca ne vom revedea de 1 mai sau de Rusalii la mare.
Ne bucuram pt. ca ati ales sa sarbatoriti acest eveniment in marea noastra familie .... comunitatea..... proprietarilor de rulote si autorulote ClubRV-Romania !

Lista este completa NU SE MAI FAC INSCRIERI !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salutari tuturor!
Aici am gasit o locatie de nota 10 si o gazda cu care se poate colabora f bine.
Voi reveni si cu fotografii din imprejurimi.
Fişiere ataşate
20180406_094347.jpg
(4.04 MiB) Descărcat de 132 ori
20180406_220053.jpg
(2.94 MiB) Descărcat de 132 ori
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Activitati si program pt Paste ... 2018

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am revenit acasa dupa aceste 5 zile petrecute la Intorsura Buzaului .
L-am cunoscut si pe primarul din Vama Buzaului cu care am sa incerc colaborare ...pt viitor. Voi dezvolta subiectul separat pt aceasta statiune.

Au participat un nr. de 100 persoane incluzand copiii. Pensiunea a fost plina iar la rulote au fost 36 de echipaje acestea generand un grad de ocupare de peste 100% zic eu ...
Locatia e cam de 30 RV dupa cum s-a vazut ... noi organizatorii am stat pe culoar pe drum nu pe spatiul de campare dar ne-am simtit bine si acolo pt ca aveam si ceva spatiu verde...

In aceste zile am desfasurat cu succes ( credem noi ) un set de activitati cum ar fi :
- concurs copii orientare/ cautare "comori"
- concurs copii abilitati fizice/ stafeta
- premiere copii cu dulciuri si alte surprize cadouri
- minifotbal
- distribuire harta cu 100 de locatii de campare din Romania reazliata de Clubrv Ro
- tura cu bicicleele in zona ( cei care n-au avut au putut imprumuta gratuit de la pensiune)
- concurs table : loc 1 Hrituleac Marcel(GL) 2 Cristina Filip (Buc), 3 Argatu Fane (PH)
- concurs Rummy :loc 1 Lavinia "Iubu"/Popa (PH), 2 Gina Ursu (BV )
- masa comuna "in regie proprie "in salonul mic in seara de inviere
- protap miel rotisat / actvitate realizata de maestrii bucatari Bigu Dorel si respectiv Gafiuc Adrian -care au si primit cupa Master Chef ClubRV ;)
- premiere gazda /Dl. Terzea Nicu... pt ospitalitate si implicare inclusiv pe ringul de dans ( am oferit o cupa )
-premiere cel mai activ dansator Vasile Cicu ( GL ) zis " Tinerelu' de la Dunare "... :)
- excursie in zona la Vama Buzaului , Cascada Urlatoarea , Zimbarie/ rezervatie
- participare la biserica la slujba de inviere
- masa festiva de Paste duminica ( in restaurant /salonul de evenimente) cu muzica si dans D.J. Rosca Ciprian (VS)
- premiere nr 2000 inscris pe forum dna Geanina Catalin ( PH ) ... va urma si Emi MArcu la prima intalnire....

Multumsc d-lui Marcel Hrituleac , membru fondator Clubrv pt sustinere si pt ca a fost f atent cu noi sa avem tot ce ne trebuie... de la caldura in salonul mic, pana la butoi de schimb la dozatorul de bere :) de afara ...

Sper ca ne-am descurcat onorabil... ca organizatori !

o parte din premii ( pt copii ) au fost aduse de noi , cupele sunt facute de Asociatia Clubrv iar obiectele de la concursuri sunt sponsorizare de la dl Vancsa Levente www.pieserulote.ro
Fişiere ataşate
3.jpg
3.jpg (124.36 KiB) Vizualizat de 2438 ori
20180407_124036.jpg
(3.05 MiB) Descărcat de 103 ori
20180407_134605.jpg
20180407_134605.jpg (2.76 MiB) Vizualizat de 2438 ori
20180407_135618.jpg
(6.11 MiB) Descărcat de 103 ori
20180407_135800.jpg
(4.66 MiB) Descărcat de 103 ori
20180407_233315.jpg
(3.31 MiB) Descărcat de 103 ori
20180408_152117.jpg
(2.73 MiB) Descărcat de 103 ori
20180408_191806.jpg
(3.44 MiB) Descărcat de 103 ori
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Multumim tuturor pentru prezenta si pentru implicare.
Fişiere ataşate
03.jpg
03.jpg (100.92 KiB) Vizualizat de 2407 ori
07.jpg
07.jpg (147.93 KiB) Vizualizat de 2407 ori
10.jpg
10.jpg (58.01 KiB) Vizualizat de 2407 ori
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

L-am rugat pe dl Terzea sa ofere reducere permanenta si in celelalte perioade ale anului , fapt pt care cei care vin acolo sa petreaca mai mult decat un weekend vor putea arata legtimatia de membru ClubRV Romania valabila si vor beneficia de -10 % la campare .
In acest sens voi posta pe harta CLubrv locuri de campare noul nostru partener.
Dupa 1 mai vom mai obtine un partener si la mare ... la Jupiter ..Elodie Zodiac Camping Est. cu -15% pt membri ClubRV-Romania .

In masura in care si dvs puteti obtine o astfel de reducere pt comuntate, nu ezitati ...incercati o discutie cu adminustratorii de campinguri pe unde ajungeti , sau puneti-ma in legatura cu ei daca vedeti ca sunt deschisi catre colaborare ... ca acest om de ex. Terzea de la Intorusura... care vrea sa dezvolte zona turistica impreuna cu primarul din vecinatate din la Vama Buzaului pe care l-am si cunoscut si pt care voi face un topic ( subiect ) separat de promovare a respectvei zone ... asa cum i-am promis.
Cu siguranta vom reveni in zona , poate chiar la final de 2018... adica anul acesta ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In urma discutiilor cu Petre Scolareanu care a stat o saptamana acolo in aug. si a fost primit f bine de dl Terzea Nicu (admin locatie) va anunt ca locatia LA MOARA este disponibila pt noi daca vrem sa organizam 1 dec acolo... exista si pensiune cu 8 camere... de asemenea salonul mic ...am sa aflu si cate locuri sunt disoinibile pt salon... asta pta sti cam cate echipaje pot veni aici ...
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Salonul pentru masa festiva este foarte mare, iar in salonul mic, pentru socializare pot intra 100 de persoane cu aproximatie. De 1 dec se poate taia porc si se mai poate combina si revelionul cu lasatul rulotei acolo pentru cei care participa la ambele evenimente. Ca numar de rulote, trebuie sa luam ca idee exact cati am intrat de paste acolo.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

N -am vb cu dl. Hrituleac ( membru fondator Clubrv ) care e acolo aproape permanent pt ca era
ocupat, insa l-am sunat direct pe dl Terzea Nicu ( admin ) ....

PT 1 DEC .....

IN salonul mic intra pana la 100 pers deci se poate face cu max 40 rulote + copiii care vin.... eventual si cateva familii la pensiune ...

Intr-una din zile se poate taia porc... in alta ( sambata 1 dec ) se poate face meniu fix...decent.

Rulotele pot fi lasate pt doritorii de revelion FARA PLATA PARCARE 1 LUNA ....

Voi face probabil topic separat pt 1 dec pt ca avem timp fara graba si voi solicita tarife diferite si nu la pachet pt 1 dec + revelion ... cu toate ca am anuntat ca din aceti 30-40 jumatate ar putea lasa rulotele ... acolo pt participare si la revelion ...

Pt ce ce doresc sa vada cam cum arata locatia in acest topic exista suficiente fotografii si respectiv impresii .... acesta este si motivul pt care am postat aici ...

In urmatoarele 30-45 zile pana in oct este timp de asemenea si pt alte propuneri iar pana la 1 nov va trebui sa dam un start la lista cu avans si prioritate pt membri asociati... apoi la liber... locurile vacante ...
Scrie răspuns