Am revenit acasa dupa aceste 5 zile petrecute la Intorsura Buzaului .
L-am cunoscut si pe primarul din Vama Buzaului cu care am sa incerc colaborare ...pt viitor. Voi dezvolta subiectul separat pt aceasta statiune.
Au participat un nr. de 100 persoane incluzand copiii. Pensiunea a fost plina iar la rulote au fost 36 de echipaje acestea generand un grad de ocupare de peste 100% zic eu ...
Locatia e cam de 30 RV dupa cum s-a vazut ... noi organizatorii am stat pe culoar pe drum nu pe spatiul de campare dar ne-am simtit bine si acolo pt ca aveam si ceva spatiu verde...
In aceste zile am desfasurat cu succes ( credem noi ) un set de activitati cum ar fi :
- concurs copii orientare/ cautare "comori"
- concurs copii abilitati fizice/ stafeta
- premiere copii cu dulciuri si alte surprize cadouri
- minifotbal
- distribuire harta cu 100 de locatii de campare din Romania reazliata de Clubrv Ro
- tura cu bicicleele in zona ( cei care n-au avut au putut imprumuta gratuit de la pensiune)
- concurs table : loc 1 Hrituleac Marcel(GL) 2 Cristina Filip (Buc), 3 Argatu Fane (PH)
- concurs Rummy :loc 1 Lavinia "Iubu"/Popa (PH), 2 Gina Ursu (BV )
- masa comuna "in regie proprie "in salonul mic in seara de inviere
- protap miel rotisat / actvitate realizata de maestrii bucatari Bigu Dorel si respectiv Gafiuc Adrian -care au si primit cupa Master Chef ClubRV ;)
- premiere gazda /Dl. Terzea Nicu... pt ospitalitate si implicare inclusiv pe ringul de dans ( am oferit o cupa )
-premiere cel mai activ dansator Vasile Cicu ( GL ) zis " Tinerelu' de la Dunare "... :)
- excursie in zona la Vama Buzaului , Cascada Urlatoarea , Zimbarie/ rezervatie
- participare la biserica la slujba de inviere
- masa festiva de Paste duminica ( in restaurant /salonul de evenimente) cu muzica si dans D.J. Rosca Ciprian (VS)
- premiere nr 2000 inscris pe forum dna Geanina Catalin ( PH ) ... va urma si Emi MArcu la prima intalnire....
Multumsc d-lui Marcel Hrituleac , membru fondator Clubrv pt sustinere si pt ca a fost f atent cu noi sa avem tot ce ne trebuie... de la caldura in salonul mic, pana la butoi de schimb la dozatorul de bere :) de afara ...
Sper ca ne-am descurcat onorabil... ca organizatori !
o parte din premii ( pt copii ) au fost aduse de noi , cupele sunt facute de Asociatia Clubrv iar obiectele de la concursuri sunt sponsorizare de la dl Vancsa Levente
www.pieserulote.ro