Hobby Prestige

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Andrei Brams
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 17 Noi 1986

Hobby Prestige

Mesaj de Andrei Brams »

rulota.PNG
Salutare,

Va prezint rulota mea Hobby Prestige din 2001.

Am cumparat-o anul trecut pentru a fi locuinta de vara, la mare. La interior, setup-ul este clasic, cu pat francez in dreapta si coltar in stanga - coltar care se face pat de 2 persoane.

Are doua chiuvete, una langa baie alta la "bucatarie". TrumaVent, aragaz, frigider pe gaz, curent sau baterie, boiler pe gaz pentru apa calda.

Nu am folosit niciodata incalzirea pentru ca nu m-am invrednicit sa pun gaz in butelie - m-am gandit ca fiind "de vara" nu voi avea nevoie. Totusi, cel putin pana prin iunie, noaptea a fost frig de-a dreptul si ar fi mers putina caldura. Boilerul nu stiu daca merge, neavand gaz sa-l fi testat - tipul de la care am cumparat rulota, cu care am ramas in relatii foarte OK, mi-a spus ca merge deci probabil ca merge.

Cand mi-am cumparat rulota nu prea stiam la ce aspecte sa ma uit, fiind prima rulota, si poate am fost usor neglijent cu unele lucruri. De exemplu cortul exterior. El exista dar am aflat ulterior ca nu este chiar cort ci mai degraba un fel de cort dar doar cu 2 pereti lateriale. Apoi pe exterior, pe partea cu usa, exista niste pete de var/vopsea, care se vad destul de urat. Probabil ca s-ar curata la o spalare serioasa.

In rest, nu are niciun defect, nici infiltratii, nici nimic. Suntem foarte multumiti de ea.Totul este functional din lucrurile pe care le-am testat - toate mai putin boilerul si incalzirea.

Pentru vara viitoare, cand o vom duce din nou la mare, vreau sa montez o marchiza gen Thule sau Fiamma - anul asta am incerat tot felul de variante, cu umbrela, cu umbrar de la Decathlon...n-a mers! Am doar inima putin indoita ca n-as vrea sa dau gauri in rulota. Pe de alta parte, ma gandesc ca daca o monteaza cine trebuie, nu vor exista probleme (daca aveti ceva sfaturi in legatura cu asta, m-as bucura sa le aud).

Cam asta este povestea cu rulota.

Va salut!
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Data nasterii: 21 Iun 1967

Re: Hobby Prestige

Mesaj de Petre Scolareanu »

Felicitari pentru achizitie si cat mai multe iesiri in natura!
:clapping: :clapping: drinks drinks
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
Andrei Brams
Membru forum
7
Data nasterii: 17 Noi 1986

Re: Hobby Prestige

Mesaj de Andrei Brams »