Camping Vila Franka Sighisoara 2018

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Am avut placerea sa ajung in Sighisoara la vila Franka, cu ocazia intalnirii de rusalii in 2018. Eu am ajuns printre ultimii la aceasta intalnire si l-am gasit plin, colegii au venit cu 1-2 zile mai devreme, dar am mai stat inca o zi dupa ce au plecat toti. Cand am ajuns eram foarte incantat pentru ca toti colegii erau fericiti, toata lumea era voioasa, drept pentru care seara festiva a fost una de succes. Cand am ramas singur am putut sa-mi fac o parere despre aceasta locatie. Este o diferenta majora de grad de aranjare si curatenie intre spatiul din jurul restaurantului si a cortului pentru evenimente si parloaga pe care ei o numesc camping. Terenul dedicat camparii este foarte denivelat in proportie de 90%, detine 3 foisoare metalice, construite probabil in anii '80, care sunt in paragina de peste 40 de ani, fiind nefolosibile. Ce este interesant !...ei cunosc preturile pe care alte campinguri dedicate le practica si le folosesc pe aceasta parloaga. Nu este corect si de vina sunt cei care le calca pragul pentru ca ii incurajeaza sa castige bani din nimic amenajat. In afara de faptul ca la aceasta intalnire a fost un pret preferential negociat, ei sunt apropiati de pret cu camping Vaaskert din Sovata, ca un exemplu, unde nu exista termen de comparatie. Compari 7 stele cu o margareta si asta fiind banuita!..., dar preturile sunt identice. Copacii nu au fost toaletati si verificati in spatiul de joaca pentru copii amenajat de catre ei, caderea unui copac pe o rulota a facut ca la acest eveniment sa nu fie o tragedie . Din fotografiile prezentate mai jos nu se observa clar denivelarile, iarba fiind tunsa cu ceva timp inainte sa ajungem noi acolo.
Prin aceasta postare nu aduc nici o acuza celor care au organizat acest eveniment. Parerea mi-am facut-o cand locatia era goala ! Mergand pe premiza ca o data ma ard si a doua oara nu mai calc pe acolo am dorit sa informez comunitatea.

NU recomand !

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Camping Vila Franka Sighisoara 2018

Mesaj de Lupu Ciprian »

De acord !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
George Moraru
Membru asociat
11
Data nasterii: 28 Mai 1970

Mesaj de George Moraru »

cum se da "like" fara alte vorbe ?
George & Co
Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004
Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4

geo2005@gmail.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Intru totul de acord cu Niky.Ce sa faci...,,mai avem mult pana departe”.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Acesta este si unul din motivele pt care nu-mi mai asum locatii "neomologate " pt Delta 2018....

Ciprian Rosca stie mai multe.... in caz de incendiu sau ceva nu sunt nici 10 campinnguri in Ro cu aviz ISU ... el este expert in asa ceva lucreaza in domeniu ...

Cine este responsabil in caz de .... ?
Organizatorul ?
Proprietarul locatiei?
Amandoi ?
Florin Dinu
Membru forum
7
Data nasterii: 12 Apr 1982

Mesaj de Florin Dinu »

Lupu Ciprian scrie:Acesta este si unul din motivele pt care nu-mi mai asum locatii "neomologate " pt Delta 2018....

Ciprian Rosca stie mai multe.... in caz de incendiu sau ceva nu sunt nici 10 campinnguri in Ro cu aviz ISU ... el este expert in asa ceva lucreaza in domeniu ...

Cine este responsabil in caz de .... ?
Organizatorul ?
Proprietarul locatiei?
Amandoi ?
Amandoi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Probabil ca in pret au intrat si capusele cu care au plecat din locatie unii participanti la intalnire. (Doina Duret)
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Legat de capuse... se poate intampla oriunde... s-a intamplat si la Amara ... ( IALOMITA ) , i-am spus patronului ...
Detinatorii de locatii ar trebui sa faca un tratament la inceput de sezon ... pe parcele...

Ce m-a multumit totusi la aceasta locatie este faptul ca am beneficiat de sala pt sedinta AGA si nu ni -a cerut nimic pt acest lucru ... pe care trebuie sa -l apreciem ...
NU orice locatie suporta f multe echipaje sau ofera o sala ....
Scrie răspuns