topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
N-am fost in acest camping insa un vecin / prieten care a inchiriat de la mine rulota se afla acolo acum si mi-a transmis faptul ca tariful este 25 ron / pers.
Am fost acolo weekendul trecut, fara rulota, in vizita la un amic. Are curent, loc de luat masa in foisor, dotat cu de toate, (frigidere mari, masina de cafea, cuptor cu microunde , aragaz, etc) Partea frumoasa e ca are casute mici, cu baie proprie, asta in cazul in care vor sa mearga si prieteni care nu au rulota! Patronul e un tip foarte OK, din cate am inteles. Singurul lucru care m-a nemultumit este distanta de mare, acest loc fiind amplasat la iesirea din Vama Veche, pe partea dreapta a strazii. Deci la o distanta considerabila fata de mare. Iar pe jos e periculos de mers, deoarece trebuie mers pe carosabil vreo 150-200m pana in sat, dupa care cobori spre mare!
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI