Dezamagirea generala referitoare la organizarea germana s-a manifestat si in sedintele tinute cu reprezentantii cluburilo (pentru noi au fost Curelea si Sturz). Nu ai nostrii, ceilalti au solicitat explicatii, dar presedintele asociatiilor germane a fost sec "Asta e ...".
Mai mult, Dupa incidentul in care furtunul lui Radu Pascu a fost taiat de cineva de la ferma proprietara terenurilor, Radu a incercat sa vorbeasca cu acest sef organizator si reactia a fost nesimtita. I-a intors spatele ragnind ceva neinteligibil. Macar s-a abtinut sa mai vina la ziua Romaniei desi fusese invitat impreuna cu presedintele FICC. Noi am solicitat sa ne puna pe listele cu excursii la datele la care am solicitat la inscriere dar au refuzat categoric asa ca am cerut banii inapoi, si i-am primit. Noi si alte 2 echipaje am plecat a doua zi dupa ziua Romaniei. Am plecat spre Danemarca unde a fost superb (mai putin preturile). Aceasta atitudine germana am mai intalnit-o si in alte ocazii nelegate de rulotizm. Dar foarte multi dintre cei prezenti ereau germani si faptul ca au inghitit fara cracnire situatia imi aminteste de reactia lor la ascensiunea nazismului. Asta e poporul german, ascultator, subordonat regulilor.
Poze nu pot pune decat una la postare, probabil nu stiu eu cum sa fac dar am postat multe poze pe facebook la grupul clubrv oficial. daca cineva imi spune cum sa procedez ca sa pun mai multe poze...
Fişierul ataşat IMG-20180803-WA0026.jpg nu mai este disponibil