Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Avand in vedere faptul ca urmeaza o perioada de 2 luni de concedii ( iul - aug ) , va aduc in atentie subiectul "Delta Dunarii 2018 "pt a exista suficient timp pt expunere sau propunere de locatii incapatoare pt desfasurarea evenimentului ... 6-9 sept inainte de inceperea scolii ...asta ca sa poata veni si cei cu copii.
Am scris in titlu si "alternativa ", pt. ca in situatia in care in acest an se vrea a se face intalnirea de toamna intr-o alta zona ca de ex. Oravita strand termal ori ceva de acest gen in vest, pe mine ma incanta ideea... sa mai schimbam cate ceva decat sa repetam aceleasi locatii ( inghesuite ) .... dupa cum stiti la Murighiol s-a injumatatit curtea... dupa ce s-au mai construit bungalouri iar dincolo la locatia primariei colegii considera ca suntem departe de Dunare ... acces catre Sf GHeorghe ( brat ) .
Colegul nostru Dulcu M. a luat deja probabil legatura cu primarul de la Oravita cu care incercam o colaborare ...
Se poate face si subiect separat fara sa le amestecam ... se pot propune si alte locatii ... la Dunare ... dar va rog legale sau cu posibilitte de utilitati sa nu avem probleme ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Da, Ciprian, am luat legatura cu primarul din Oravita. Am stabilit o intalnire, insa nu a mai venit. L-am sunat, i-am scris mesaj, nu a mai raspuns.
Nu vreau sa fiu carcotas, eu am mai avut o experienta la primaria Oravita, la fel de ... nefinalizata.
Daca considerati a fi de prisos, pot sa mai insist dupa data de 15.07.
Daca se poate concretiza bine , daca nu, asta e...
Ne orientam ...
Ma gandeam ca poate anul asta ne-am putea vedea in tara si in alta parte decat in aceleasi locatii pe care le tot rotim ba la Pusa ( Diadema ) .. ba la ponton la Murighiol ... ( Laguna A ) .
In lipsa unei locatii noi cu acces la Dunare ... ( locatie mare de minim 30 rulote ) ... ma gandema ca poate apare o astfel de oportunitate in tara ... de la unul din colegii cu initiativa . ..
Sincer sa fiu , chiar daca anul trecut locatia de la Jurilovca a fost una incapatoare , personal nu mi-a conveit pt ca aici la Jurilovca suntem inchis la lac fara acces la DUnare ....
Sunt colegi ca Baltateanu T ( BV ) sau altii care vin cu barca si care au nevoie sa fie aproape de apa ...
Eu alte locatii nu mai stiu (mari ) , dar poate apare ceva ... de la colegi ...
Nici la Pusa, nu e o varianta, o treime din teren e plina cu busteni. Mai sunt si barci pe peridocuri parcate acolo. Mai mult de 10 rulote nu poti sa bagi.
Asa este la Pusa nu sunt sanse si nici conditii... ar mai fi locatia primariei care e departe de apa ... oricum oamenii nu si-au aratat interesul si nici colegii din CD .
Astazi este deja 1 aug.... observ ca nimeni nu spune sau scrie nimic lucru care ma dezamageste ....
Avand in vedere lipsa de interes pt acest topic , personal pt mine am decis ca pe 6-7 sept sa ma duc sa ajut baietii cu dezafectare ( conservare ) locatie Costinesti, iar saptamana urmatoare sa merg cateva zile in Grecia 13-20 sau 13-25 sept. , fapt pt. care ma retrag de la aceasta intalnire ... de fapt de la organizare ... pe care o poate face un alt coleg din CD sau un membru asociat ... dispus sa aleaga /analizeze /negocieze / decida o locatie ...
Pacat ca nu exista interes sau postari ....
Daca se va face probabil ( evenmentul ) , am sa vin si eu ... sau ma duc separat la final de sept. ori inceput de oct... daca tot va fi lunga vara asta care pana acum a fost cam ciudata ca si vreme... a tot plouat.
Chiar daca ne-ar fi placut sa participam la eveniment, pentru noi data de 6-7 septembrie nu este potrivita. Inca vom fi plecati in concediu. Probabil ca este valabil si pentru altii. Personal cred ca aceasta intalnire, ar trebuii organizata in a doua parte a lunii septembrie sau in prima parte a lunii octombrie. Rulotistii s-au intors din concedii, copiii au inceput scoala, e toamna etc.
Cele bune,
D.
Buna dimineata !
Atat eu cat si sotia mea suntem in continuare foarte multumiti de modul cum a decurs intalnirea de la Sighisoara cand aprape 50 de echipaje s-au intalnit cu ocazia realegerii domnului presedinte Lupu Ciprian.
Nu am fost dezamagit de plecarea subita imainte de termen a conducerii, in timp ce majoritatea membrilor participam la programul de vizitare a orasului conform graficului, asa cum nu trebuie sa fie dezamagit nici domnul presedinte de lipsa de reactie a colegilor referitor la intalnirea programata sa aiba loc la Murighiol in perioada 6-9 septembrie 2018.
Sunt absolut convins ca entuziasmul intalnirilor s-a pastrat in continuare, asa cum sunt convins ca sarcina conducerii noi mandatate de Adunarea Generala este de a insista pentru realizarea obiectivelor propuse a fi duse la indeplinire, cu sau fara ajutorul membrilor cotizanti.
De aceea consider ca nu va fi un efort finanaciar prea mare pentru bugetul Asociatiei Club RV, daca domnul presedinte impreuna cu membrii conducerii asociatiei, se vor deplasa la locatia din Murighiol unde vor proceda la stabilirea amanuntelor referitor la realizarea acestei intalniri.
Vreau sa ramanem o familie strans unita sa ne ajutam reciproc si sa nu ne racim relatia de prietenie cu mare efort creata dar care pentru a fi mentinuta necesita un si mai mare efort.
De aceea domnule presedinte si domnilor membri ai consiliului director, va rog in numele meu, la care cred si astept sa subscrie si alti membri ai asociatiei, sa ramaneti in continuare acelasi om plin de viata si locomotiva a acestei organizatii si sa procedati asa cum credeti de cuviinta pentru ca intalnirea programata sa aiba loc la data si locatia stabilita.
Vreau sa particip, sa achit contravaloarea sumei ce va fi stabilita si sa ne distram in continuare asa cum am facut anul acesta la Jupiter si Sighisoara, deoarece am vazut ca se poate si avem si cu cine.
Va multumesc, va doresc tuturor multa sanatate, fericire si noroc, dumneavoastra si familiilor dumneavoastra.
Salut Geo .... in primul rand nu trebuie sa te adresezi chiar atat de oficial. ..
Dezbaterea subiectului nu trebuie facuta neaparat ca intr-o sedinta oficiala...
Legat de plecarea mea de la Sighisoara duminica am facut-o si pt ca aveam de mers 6h dintr-o bucata daca nu o faceam din 2 (cu ramanere la BV) ...cat si pt. ca dupa cum sti Irina a plecat de acolo accidentata in urma plimbarii cu bicicleta , fapt pt care nu prea imi mai ardea sa mai raman, mai ales ca locatia nu m-a incantat f. mult ( nici gazda ), iar incidentul cu rulota cu copacul rupt ne-a mai taiat din veselie cam la toti...
Unii din cei care au insistat sa facem in zona acolo nici macar nu au venit deloc, asta daca ai urmarit discutiile .
Dupa cum ai vazut, nu toti membri CD participa la toate intalnirile sau macar la jumatate din evenimentele propuse... sau locatiile unde avem amenajari /responsabilitati (vezi cazul Costinesti).
...revenind la subiect...
La locatia Murighiol / TL de la Laguna Albastra nu mai incap mai mult de 20 rulote simultan mai ales dupa ce s-au construit in curte inca ....ceva bungalouri pt. cazare ... in ultimii ani .
Ultima data cand am incercat o lista de 25-28 ne-am trezit cu cateva echipaje in plus ( 2016 ) si colegii carora le-am spus ( i-am rugat ) sa parcheze masinile afara n-au facut-o ( desi era asa stabilit e forum ) , fapt pt care a iesit putin cam inghesuala cu lipsa de confort ... Acolo alta locatie nu avem ... decat cea a primariei , care nu este langa apa aproape de debarcader si nu are deloc umbra , insa e mai incapatoare daca sunt doritori ...
NU e vorba de 200-300 ron de dizel aici si de un drum este vorba de lipsa de interes adica nu sunt decat cateva echipaje interesate si nu avem clara o destinatie, o locatie buna si mare si cu acces la Dunare...
De discutat pot discuta si la tel nu e asa de greu ... asa cum am discutat si pt Jupiter chiar daca sti bine cate bete-n roate mi s-au pus in loc sa fiu ajutat ...
La dna Pusa iese din discutie jos la Diadema ponton.... pt ca nu sunt conditii, iar la Jurilovca mi s-a transmis ca n-au fost multumiti de colaborarea la tariful negociat si ca suntem mari consumatori de apa si curent .... ( concluzii dupa 2017 ) cand am fost acolo si le-am schmbat si 5 capace de la WC din banii nostri .... :) ..mai exact Grosu Viorel a facut acest gest pt confortul nostru...sa fie bine/ frumos.
De asemenea la Jurilovca am avut colegi nemultumiti pt ca nu am avut deschidere la Dunare si am fost inchisi la lac...
Gazda nu e f incantata de colaborarea cu noi ... mi-a s[us ca avem pretentii mari la bani putini ...
Daca stie cineva o locatie buna care se preteaza pt. a veni acolo 30-40 rulote si poate oferi conditii , ar putea sa o propuna ... n-am nimic importiva ... eu am cautat mai mereu sa fie bine si ca tarif ...ati vazut ...
...momentan n-am vazut doritori... pt Delta fata de anii trecuti ...
..mai mult decat atat deja mi-am programat 7-8-9 sept conservarea locatiei de la Costinesti ( cu cei 3 care ma ajuta ) , dupa care cred ca saptamana urmatoare am sa plec in concediu ... 10 zile...
Ramane sa vedem care-s cei interesati de "Baloane" Campu Cetatii ultimul weekend din sept.... dupa care vedem daca propune cineva ceva pt. Delta ... se poate propune si acum nu trebuie sa asteptam .
Oricare membru asociat se poate implica in organizare daca are entuziasm , relatia , locatia , informatia, disponibilitatea de a ajuta ... nu neaparat membri CD ...
Singura problema e ca ne trebuie o locatie aproape de Dunare, care sa primeasca 30-40 echipaje si sa aiba utilitati ...
Salutari !
Din ce îmi amintesc eu, prin anii 2009, 2010, 2011, 2012 etc., întâlnirea din Deltă se adresa mai ales colegilor care practicau pescuitul, care aveau bărci pe care să le lanseze la apă (din care cauză se dorea o locație pe malul apei) și care erau înnebuniți după storceag, scrumbie și saramură de crap. Numărul participanților nu era așa de mare ca în prezent, întâlnirile etau off camping și nu se formulau atâtea pretenții ca acum. Dacă vă amintiț, Ionuț Brătulescu i-a tractat pe toți cei care n-au putut ieși de la Murighiol din cauza ploii iar Dl.Vezeteu și-a lăsat autorulota acolo până s-a uscat. Deci, într-un fel, această întâlnire din Deltă este cu dedicație pentru colegii pescari (care făceau și un concurs de pescuit), pe care nu-i poți campa decît la malul apei. Frumusețea locului și reușita acestor întâlniri a făcut ca pe parcursul anilor popularitatea acestui eveniment să crească și să adune cât mai mulți colegi. Or, de la o adunare cu 15-20 de echipaje cât erau înainte, la 40-50 echipaje cît s-au înscris în ultimele dăți este o mare diferență. Pentru atâtea echipaje trebuie neapărat camparea în camping. Or, un camping atât de mare nu-l găsim pe malul Dunării. De aceea ar trebui să apelăm la colegii rulotiști din zonă (Eugen Petrescu , Aurel Zărnescu sau alții pe care nu-i cunosc) dacă au timp și bunăvoință. să identifice și alte locații, la fel de frumoase ca Murighiol, unde să putem organiza tradiționala întâlnire din Deltă.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Corect ! Dna Violeta a punctat f bine ....
O sa-l rog si pe Viorel Grosu sa identifice un loc mare sau sa incercam un Seimeni ( legal ) care e la Dunare dar nu e in Delta ... asta daca veti accepta langa Cernavoda ....
Trebuie gasit loc cu utilitati ...
Sunt si eu tentat sa particip. Singura problema e ca in weekendul 14 16 si 28 30 sunt inscris la 2 concursuri de pescuit si nu as putea sa particip.
Agreez atat varianta off dar si pe cea cu campingul. Ideea e sa fim aproape de apa.
Se poate incerca primul weekend din oct pt ca ultimul din sept. coincide cu festivalul baloanelor Campu' Cetatii fapt pt care unii din colegi poate doresc sa mearga si aoclo in JUD. MS la evenimentul respectiv...28 30 sept...
Saptamana viitoare cand revine colegul nostru din CD Viorel Grosu acasa ( la Cernavoda ) se va duce pana la Seimeni pe malul Dunarii s vorbeasca cu proprietarul despre organizarea unui eveniment legal off camping acolo ... la care sa vedem daca am putea aduce noi pt cateva zile pubela mare , apa si wc -uri inchiriate ( ca la Costinesti ) .