In mod normal trebuia sa incep anuntul cu "vand "...
Constat ca nu se mai incarca acumulatorul desi celulele sunt aproape noi .. am dat pe ele 200 eur acum 1 an si jumatate ... ca sa fie o nou ...la bicleta Torpado electrica...
Trebuie sa gasesc pe cineva sa mi schimbe una sau mai multe celule care- s defecte ...
am gasit aici
https://www.olx.ro/oferta/acumulator-li ... b8bf95952e
cum am eu li ion si caut acum sa ma rezolve cineva daca stie pt ca un prieten de al meu care a desfacut o a spus ca n-are aparat de sudura in puncte sau ce -o trebui n-am idee..
Am si varianta sa o vand la pretul 350 eur asa cum e dac-o vrea cineva..
Garantez ca merg perfect atat butucul electric de 250w cat si incarcatorul special li ion ...
Poate- mi recomandati voi pe cineva sa mi- o repare ( bateria ) daca n- as vinde o ., cu toate ca prefer sa mi iau ceva mai nou chiar daca e f scump ....
este cu asistenta NU SCUER ELECTRIC deci nu poate fi accelerata , doar te ajuta la efort...
Am luat-o peste tot cu mine si respectiv folosit-o cu succes inclusiv in plimbarile de Grecia dupa cum se vede n poze...
Asept sa fiu contactat de cineva care vrea sa ma ajute sa o repar si care poate face o schimbare de celule... cu sudura n puncte ....
ori daca vrea cineva s-o cumpere sa si rezoilve problema... vreau pe ea 250 iepurasi... :)
tel 0722 227 048 Ciprian