Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Asta este o realizare importantă. În sfârșit ne vade și pe noi Ministerul Turismului. Sunt filme de la toate participările noastre la adunările FICC. Dați aceste filme D-lui Beloiu să vadă cum știu rulotiștii români să-și reprezinte țara. Felicitări Ciprian, a-i reușit un lucru foarte important. Din propria experiență vă spun că, la întâlnirile internaționale, cele mai căutate sunt hărțile cu campinguri deoarece în cataloagele străine de specialitate suntem slab prezentați.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dimineata am fost in audienta la MIN Turismului .
Am fost primit de dl. Vali Beloiu , care a fost in trecut si inspector la garda de mediu ( din ce mi-a povestit ) si care are o parere buna despre rulotisti .
In afara de anexarea unei solicitari in care am exlplicat ce facem si ce vrem ( ce nevoi avem ) am purtat si discutii deschise in care am prezentat cam ce inseamna o participare /impicare in cadrul unui eveniment de talie internationala . Am explicat ca n-am venit sa cer bani si am venit sa ofer eu ceva ( NOI ) si anume promovare gratuita a turismului din Ro dar vreau /vrem sustinere ...ceva materiale.
Mi s-au indicat si alte surse la nivel local spre Tulcea..Delta unde as putea fi ajutat si voi reveni cu inca o cerere pe care mi-au solicitat-o ca sa se faca Harta Campingurilor din Romania , am spus eu in 50 000 exemplare ar fi bine de catre minister si care sa se dea gratuit in toate campingurile din Romania la romani si straini inclusiv cortisti nu doar la rulotisti . Am indicat cumva cum ca reprezint si interesele campingurilor partenere cu toate ca acestea ar fi bine sa se uneasca intr-o asociatie . Se VA FACE SI ACEASTA HARTA A CAMPINGURILOR DIN ROMANIA ...de catre minister. Spre ajutor le voi oferi informatii in format electronic in acest sens nu doar o cerere.... Au si ei info despre cele omologate de ei ( oficial ) .
In final am plecat cu un document ( dispzitie ) impreuna cu magazionerul la un depozit pe centura capitalei unde am primit ca sustinere pt BERLIN 2018 cateva baxuri ce contin :
- brosuri de promovare ( internationala ) a tarii noastre ( engleza/ germana )
- harta Bucuresti in lb. Germana
- harta Romania in lb. Germana
Mi s-au promis si alte materiale insa dupa ce primesc toate ambasadele care au solicitat...apoi noi . Am fost trecut pe lista celor care vor primi cand se vor mai face materiale de promovare ...
Sper ca va intra pt bugetul lor urmator si harta Romania camping dupa cererea noastra .
Am semnat si stampilat pt cele primite in numele ClubRV Romania .
Am sa -mi fac timp sa le fotografiez ca sa vedeti cum arata aceste materiale , color pe hartie de calitate .... ( sunt grele ) :)
Momentan atat am putut face dar e un plus oricum si o speranta ...
Ce nu mi-a placut e ca am stat cu caciula in mana ca la dentist pe hol 2 h :) ca in Romania....
Cu ce mai avem noi stegulete , etc si daca mai facem ceva in plus cred ca be prezentam acolo onorabil pt o tara cu o asociatie de 100 de membri fata de mii si mii din Franta , Italia , Spania , Olanda.. Germania unde... oamenii au alte venituri si posibilitati , sponsori , fabricanti de RV....
Revin cu poze ca sa vedeti ce am primit .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Colega noastra Geta GHe. din Bucuresti a pregatit si ea cateva materiale pt Berlin pe care le va da unuia din participanti , acum cand ne vedem de Rusalii .
Vi le prezint aici pt la sedinta A.G.A. nu cred ca avem timp de dezbatere a acestui subiect .
Am si eu hartile noastre 500 buc si materiale cate ceva de la Min Turismului ( prezentate intr-o postare anterioara ) mai sus , dar nu le car cu mine acum pt ca mai am si tricouri ... sepci ... cupe si alte chestii de recuzita de carat tura asta ... sunt "full".
Daca mai sunt alte cerinte, va rog sa va organizati din timp impreuna cu dl. C-tin Curelea , coleg din conducere care participa la eveniment !
Colega noastra Geta GHe. din Bucuresti a pregatit si ea cateva materiale pt Berlin pe care le va da unuia din participanti , acum cand ne vedem de Rusalii . Sunt materiale de promovare ( obiective turistice ) si stegulete "RO" .
Vi le prezint aici pt. ca la sedinta A.G.A. nu cred ca avem timp de dezbatere a acestui subiect .
Am si eu hartile noastre 500 buc si materiale cate ceva de la Min Turismului ( prezentate intr-o postare anterioara ) mai sus , dar nu le car cu mine acum pt ca mai am si tricouri ... sepci ... cupe si alte chestii de recuzita de carat tura asta ... sunt "full".
Daca mai sunt alte cerinte, va rog sa va organizati din timp impreuna cu dl. C-tin Curelea , coleg din conducere care participa la eveniment !
Probabil că ar fi bine să le aduci acum. După cum vezi, de data asta participarea din Ardeal este majoritară. Lui Costel o să-i fie greu să ia tot. Așa le lași la mine la Brașov în drumul tău.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Materialele dela Min. Turismului le-am at colegului Radu Pascu .
Daca mai e nevoie de ceva i-am mai spus si clegului Curelea va puteti face o brosura dedicata acestui eveniment / se pot face printuri ...
I-am dat lui Traian Baltateanu un set de harti cu campingurile din Ro.
Alte nevoi n-am vazut sa fie exprimate sau expuse ...
Buna ziua,
Tocmai m-am inscris in asociatie ,desi am rulota din 2013,dar nu am descoperit clubul pina saptamina trecuta cind am intilnit un membru din CT in camping la Hajduszoboszlok, am o intrebare: ar fi posibil sa ma alatur grupului care merge la Berlin in tur?
Stiu ca e cam tirziu dar poate ca ...?
Va puteti alatura celor care merg la Berlin, daca:
1. sunteti membru al asociatiei
2. taxa de participare o platiti la valoarea completa cand ajungeti la tabara de la Berlin.
Pentru informatii suplimentare va rog sa sunati la 0723206708 sau in scris la cureleacostel@yahoo.com
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Pe 27 aug a inceput evenimentul organizat la Berlin de FICC( Federatia INternationala de Camping si Caravaning ) .
Colegii nostri cred / sper ca au ajuns cu bine acolo cele 5-6 familii ....
Asteptam vesti si respectiv fotografii ....
Suntem 7 echipaje din Clubrv care ne aflăm la Berlin!
Conexiunea la net este destul de slaba asa ca imaginile vor fi puse pe forum cand venim acasa.
Toate cele bune din Germania!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com