Preturi la pescarie la Fanari 25-30 eur shrimps , 10-12 eur peste de mare sau mai mic 6-8 eur...
Tarif camping Fanari 20 eur echipaj in medie ...
Am plecat dupa 3 zile spre Keramoti la campingul ce-l vedeti pe acea "limba " de nisip ...cei care ati travesat catre Thassos deja pana acum si sunt convins ca sunteti multi pt. ca e plina insula de conationali .
Aici la Keramoti din pacate am gasit un camping agitat si galagios cu multe rulote fixe...
Tarif 17 eur echipaj 2 la autorulota fara curent 220v... cu rulota + auto + curent 2 pers ajungi la 22eur.
E plin 75% de Bulgari , iar restul de 25% sunt in tranzit catre Thassos si respectiv retur...
Pe jos era un fel de zgura nu parcela cu nisip iar cei care aveau parcele erau asezati ca pe "insectar " :)
Chiar daca nu ne-a incantat prea mult locul in care am fost repartizati si aveam pisibilitati de off camping in zona am decis sa ramanem 2-3 zile aici ca sa avem autorulotele in siguranta cat suntem plecati "vis-a-vis" pe insula Thassos si cu salupa in zona ...in aceste 2-3 zile ...
Se gasesc de inchiriat si ATV la 40 eur. in Keramot chiar pe strada cu campingul Amoglossa ...
Puteti travesrsa in Thassos si inchiria de acolo de asemenea masina , atv , scooter sau ce doriti inclusiv barca ... ( fara necesitatea de a avea permis ) .
Am incercat si un pescuit atat in port cat si in alta zona cu rame de mare insa n-am avut succes...
Pe strada principala din zona portului langa statioa de taxi este un magazin de articole pescuit unde gasiti si alte momeli ( "fishing bites ") nu doar rama de mare ...
Plaja este f placuta chiar daca acest camping nu este de nota f. buna ...
Se gasesc diverse oportunitati de agrement ...
Peisajul este unul de exceptie, merita sa stai cateva zile aici la relaxare si la mare ...
Poti vizita insula si cu bicileta pe ferry boat (bac ) apoi seara revi la camping tot cu ferry .... biletul este pana in 5 eur... daca traversezi fara autovehicul .
http://www.thassos.ro/ferryboat-thassos.php
Pt. ce interesati de campare pe Insula Thassos exista oportunitati off camping sau la 3 campinguri de care stiu si pe care le gasiti pe forum .... campingurile Potos (Pefkari ) , Golden Beach ( in nord ) si respectiv Prinos. ...( in vest ) .
Pe Thassos se poate traversa si de la Kavala nu neaparat de la Keramoti ... Kavala fiind o destinatie mult mai interesanta cu oportunitati tursitice diverse , este un fel de Monte Carlo al Greciei...
Aveti functie de cautare casuta "search" in dreapta sus in forum cu care puteti cauta cuvinte cheie... ca de exemplu Camping Pefkari ... pt care in urma cu 2 ani am facut o descriere pe forum atat eu cat si colegul Cipian Rosca ( VS ) cu care am fost acolo in concediu 11 zile ... pe insula...
Atunci am vizitat si alte campimguri pe care le-am descris ...