bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Doina Popescu scrie: ↑10 Apr 2018, 23:59
Bună! Sunt scriitoarea Doina Popescu-Brăila, călătoresc prin țară cu ”Ambulanța pentru Literatură”. Pentru snobi poate nu-i autorulota perfectă, dar pentru mine este magică! Ultimele trei romane le-am scris în ambulanță, într-un periplu prin țară, pe parcursul a opt luni.
Colecționez ceasuri mecanice, junghere și ulcioare arăbești și alte vechituri irezistibile. Am intrat aici ca să vă salut, să-mi fac prieteni noi, să mă virusez în continuare cu RV, să aflu noutăți!
Vârsta este irelevantă, mă simt cam de 17 ani, deși cu buletinul îndoi suta. ;)
Agresorii aproape ca n-au (nevoie de...) chip, sunt unii dintre noi.
Pe vremuri, prostul era destul de constient de limitele lui si se rusina chiar sa deschida gura, pe cand astazi intervine, pune ordine, rezolva.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
"Pe vremuri, prostul era destul de constient de limitele lui si se rusina chiar sa deschida gura, pe cand astazi intervine, pune ordine, rezolva."
Pai, cam aveti dreptate D le Florin, pe mine ma mira faptul ca nu a fost catalogata drept "bisnitara" de carne vie asa cum se grabesc "unii" de pe aici sa o faca cu colegii lor,etichetandu i (in necunostinta lor), ca "BISNITARII CLUB RV"