Vai de capul nostru!

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Vai de capul nostru!

Mesaj de Florin Herciu »

Daca se mai indoia cineva ca suntem un popor care a ajuns sa cultive si sa pretuiasca ignoranta, rautatea si brutalitatea:

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... i-nord.htm

Victima ni s-a prezentat:
Doina Popescu scrie: 10 Apr 2018, 23:59 Bună! Sunt scriitoarea Doina Popescu-Brăila, călătoresc prin țară cu ”Ambulanța pentru Literatură”. Pentru snobi poate nu-i autorulota perfectă, dar pentru mine este magică! Ultimele trei romane le-am scris în ambulanță, într-un periplu prin țară, pe parcursul a opt luni.
Colecționez ceasuri mecanice, junghere și ulcioare arăbești și alte vechituri irezistibile. Am intrat aici ca să vă salut, să-mi fac prieteni noi, să mă virusez în continuare cu RV, să aflu noutăți!
Vârsta este irelevantă, mă simt cam de 17 ani, deși cu buletinul îndoi suta. ;)
Agresorii aproape ca n-au (nevoie de...) chip, sunt unii dintre noi.

Pe vremuri, prostul era destul de constient de limitele lui si se rusina chiar sa deschida gura, pe cand astazi intervine, pune ordine, rezolva.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Re: Vai de capul nostru!

Mesaj de lungu marian »

Păduchii ies in frunte.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
George Stanescu
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

Florin Herciu scrie;

"Pe vremuri, prostul era destul de constient de limitele lui si se rusina chiar sa deschida gura, pe cand astazi intervine, pune ordine, rezolva."

Pai, cam aveti dreptate D le Florin, pe mine ma mira faptul ca nu a fost catalogata drept "bisnitara" de carne vie asa cum se grabesc "unii" de pe aici sa o faca cu colegii lor,etichetandu i (in necunostinta lor), ca "BISNITARII CLUB RV"
Hobby 450
Octavia Break
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Dictatura prostiei si a ignorantei .
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Scrie răspuns