topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Un camping foarte frumos dar unde din pacate momentan incap doar cateva rulote. Proprietarul, un domn foarte amabil, poseda cateva casute din piatra cu baie proprie, foarte frumos amenajate, la cerere face si mancare pentru turisti. Loc ideal pentru batut potecile din Muntii Macin, foarte multe trasee, peisaje frumoase. Tarif pentru rulote 20ron/pers/zi, apa, curent, dusuri, wc.
Pun si un clip.
Multumim de informatie, dl.Dragomir Gabriel. Este foarte interesanta. Imi doresc sa vizitez, cat mai pot, acesti munti ai Macinului, ai Dobrogei. Dl. Ciupagea, ce conteaza judetul... Este in ROMANIA ? Sa traiti !
Ciupagea Dumitru scrie: ↑30 Iun 2018, 21:52
Greci este în județul Tulcea colegule.
Multumim pentru informatie, am dat reper Braila ca fiind un oras apropiat, reper pentru locatie. Chiar nu am stiut si nici nu m-a interesat in ce judet este.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com